0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: klv1000 στις Ιανουαρίου 14, 2010, 07:26:50 μμΡε αδέρφια,έχει περισσέψει καμιά συσκευή σε κανέναν σας ?Λόγω σκύλου,η δική μου μου'μεινε στα χέρια Συντοπίτη...τι έγινε ρε φίλε.... πως χάλασε η φριτέζα.......????παντως αν καποια στιγμη χρειαζεται ο αερογραφος σου καθαρισμα.....εδω ειμαστε ...κερατσινι κοντα ειμαστε ...ερχεσαι για ενα καθαρισμα..... το βαζουμε φριτεζα...και καθαριζει.
Ρε αδέρφια,έχει περισσέψει καμιά συσκευή σε κανέναν σας ?Λόγω σκύλου,η δική μου μου'μεινε στα χέρια
Φιλε μου....δεν μπορεις να την ανοιξεις την συσκευη και να βάλεις αλλο καλωδιο....δεν ειναι τιποτα το τρομερο.Ετσι και αλλιως αχρηστη ειναι που ειναι...... ενα καλωδιο θα αλλαξεις.
Γιωργη τη σκυλα για καλο την εχεις στο σπιτι η για εξολοθρευτη....
Παράθεση από: dive στις Ιανουαρίου 15, 2010, 01:18:19 μμΦιλε μου....δεν μπορεις να την ανοιξεις την συσκευη και να βάλεις αλλο καλωδιο....δεν ειναι τιποτα το τρομερο.Ετσι και αλλιως αχρηστη ειναι που ειναι...... ενα καλωδιο θα αλλαξεις.Κοίτα,η λεπτομέρεια που απέφυγα να αναφέρω είναι οτι όταν είδα το σκυλί να έχει''αποκεφαλίσει''την πρίζα,η όλη συσκευή''απογειώθηκε''στην αυλή μαζί με τα απαραίτητα βρισίδια Τη συνέχεια τη φαντάζεσαι...
Παράθεση από: klv1000 στις Ιανουαρίου 15, 2010, 01:35:16 μμΠαράθεση από: dive στις Ιανουαρίου 15, 2010, 01:18:19 μμΦιλε μου....δεν μπορεις να την ανοιξεις την συσκευη και να βάλεις αλλο καλωδιο....δεν ειναι τιποτα το τρομερο.Ετσι και αλλιως αχρηστη ειναι που ειναι...... ενα καλωδιο θα αλλαξεις.Κοίτα,η λεπτομέρεια που απέφυγα να αναφέρω είναι οτι όταν είδα το σκυλί να έχει''αποκεφαλίσει''την πρίζα,η όλη συσκευή''απογειώθηκε''στην αυλή μαζί με τα απαραίτητα βρισίδια Τη συνέχεια τη φαντάζεσαι... Φιλε μου γιατι έκανες τον σφαιροβόλο ...... θα την φτιάχναμε.....τελος παντων ....μια στο τοσο αμα θελεις βαθυ καθαρισμα.....εδω ειμαστε.
αα ειδα και το λινκ ενα τετοιο review στο armorama με αερογραφο με εκανε και εσκασα 80τωρα καθαριζω τα.....
Πολυ πρακτικο ακουγεται και πρεπει να κανει πολυ καλη δουλεια.Να φανταστειτε οτι οι υπερηχοι ειναι ο ιδανικος τροπος καθαρισμου για τα μπεκ του αυτοκινητου.!Φανταστειτε ποσο καλη δουλεια θα κανει σε αερογραφο.
επισης αυτο που καθαριζει τα μπεκ ρωτησες ποσα Βατ ειναι η ποσο κανει?
Χωρίς να γνωρίζω το θέμα, θα κάνω την ερώτηση του βλάκα : Τα ίδια υπολείμματαυπάρχουν στα μπεκ του αυτοκινήτου ( καύσιμο ανακατεμένο με πιθανές μικροποσότητεςλάσπης ) και τα ίδια στον αερογράφο ( ξεραμμένα χρώματα που δεν καθαρίζουν ούτεμε δυνατά διαλυτικά ) ; Πόσο αποτελεσματικό είναι ένα τέτοιο εργαλείο πέρα από τον' αποφέρει τζάμπα χρήμα στον εμπνευστή του ;