Και μόνο που δεν εκπαραθυρώθηκε, μου κάνει εντύπωση...
Αν ήξερες πόσο πλησίασε...
Καλά, αυτό με το enamel wash πάνω από enamel, δεν μπορεί, επίτηδες το έκανες για να το παίξεις νέος στο χόμπυ και νέος γενικότερα... Αυτά δεν τα κάνω ούτε εγώ...!

...θαυμαζω την υπομονη σου....
Κοίτα, με αυτό το μοντέλο, και εγώ έχω φτάσει να τη θαυμάζω

Λοιπόν, φώτα, μουσική, έχουμε update. Μην περιμένετε μεγάλα πράγματα, στο 3ο χέρι στόκου είμαστε... Θυμόσαστε που σας έλεγα πως η δκληρότητα του πλαστικού δεν είναι παντού η ίδια; Αυτό λοιπόν μπορεί να είναι ενοχλητικό κατά τη χάραξη των panels, είναι όμως καταστροφικό όταν τρίβεις στόκο και ανακαλύπτεις πως στα 2cm που τρίβεις έχεις φτιάξει ένα χαντάκι σε ένα σημείο και στο διπλανό το πλαστικό είναι πρακτικά άθικτο

Πολύ προσοχή, άρα και πολύ περισσότερη ώρα και φυσικά ξένες γλώσσες αβέρτα να εκτονωθούν οι πιέσεις που έφταναν τα 300psi.
Σας έχω όμως και κολπάκι αν και μάλλον όλοι τα ξέρετε. Θα το βάλω όμως μήπως και βοηθηθεί κανείς στο μέλλον. Προσέξτε στην επομένη φωτογρααφία το στόκο στην ένωση πτέρυγας-ατράκτου, σημείο τουλάχιστον δύσκολο να τριφτεί άσε που κοντά υπάρχει και λεπτομέρεια (εξατμίσεις κλπ) που αν ξεφύγει λίγο το τρίψιμο θα καταστραφεί.

Σαν λύση χρόνια τώρα χρησιμοποιώ το φαναρτζίδικο κόλπο κε τον τάκο στο σχήμα που βολεύει. Παίρνω μία παλιά γόμα, την κόβω σε πιο λεπτά κομμάτια και σε ένα από αυτά κόβω την άκρη του ώστε να έχει τριγωνική διατομή.

Στη συνέχεια τυλίγω το ντουκόχαρτο γύρω από τη γόμα και χρησιμοποιόντας την σαν τάκο τρίβω στο σημείο που θέλω. Το σχήμα της γόμας βοηθάει στο να περιορίσω το τρίψιμο σε πολύ μικρή επιφάνεια και μου δίνει απόλυτο έλεγχο στο που και πόσο θα τρίψω, οπότε...

...το ίδιο δύσκολο σημείο 3 λετπά αργότερα έχει τριφτεί χωρίς προβλήματα και απώλειες και κυρίως χωρίς κόπο και άγχος.

Αυτά τα ολίγα για την ώρα. Πάω να περάσω το 4ο χέρι στόκο και να κάνω λίγο γιόγκα για να συνέλθω...