αφού είναι για κράνος,
θα εχεις 100% αποτέλεσμα καθώς μια απο τις εφαρμογές μου ήταν σε κράνος (κάσκα) ιπταμένου.
φωτό...όταν τις βρω.
για καταστημα που είπες
υπάρχει ένα που θεωρείται (αυτοαποκαλείται) "πρότυπο κέντρο χρωμάτων" , στην Κατεχάκη, λίγο πιο πάνω απο τη διασταυρωση με τη Μεσογείων.
λέγεται Βλεσσίδης.
ο τυπος κατεχει γενικά την "τέχνη" του χρώματος (του πας οποιοδήποτε δείγμα - όχι κωδικό χρώματος, απλά κατι βαμμένο - και μπροστά σου στο φτιάχνει με εκπληκτική πιστότητα) ,
είμαι πελάτης του - περιστασιακός καθότι χομπίστας - για πάνω απο 15 χρόνια,
αλλά τα τελευταία χρόνια ή βαριέται (το δειχνει η συμπεριφορά του) ή θέλει να τσιμπήσει ότι μπορεί πριν απο τη σύνταξη (το δειχνουν οι τιμές του).
πάντως εκει βρίσκεις τα πάντα.
ότι χρώμα θες στο δείνει σε κουτάκι ή σε σπρέυ.
μην κανετε το λάθος να του μιλήσετε για αερογράφο. ο ιδιος είναι ζωγράφος αερογράφου, με εκθέσεις κλπ. και θα αρχίσει τις ιστορίες με ύφος κάπως υπεροπτικό.
πάντως παρά τα όσα λέω παραπάνω, συνεχίζω να πηγαίνω όποτε χρειάζεται διότι αφενός είναι κοντά στη δουλειά μου, αφετέρου όπως προείπα "έχει τα πάντα".
παρόμοια καταστήματα αλλα οχι με την ιδια ποικιλία υπάρχουν και στη Μιχαλακοπουλου και στην Φραντζή και νομιζω πισω απο το Πολυτεχνείο, προς την αρχή της Ακαδημίας (δε θυμαμι την οδό)

Σ.Σ.