Μετά την μεγάλη απόφαση στην ζωή μου να φύγω από την Αθήνα και να μετακομίσω στη μυροβόλο Χίο, όλα έγιναν τόσο γρήγορα, που έμεινε πίσω ο μοντελισμός με όλα του τα παρελκώμενα. Τι να πρωτοπάρεις μαζί; Μοντέλα, βαλίτσες, τάπερ με κεφτεδάκια ή φυλαχτά; Μετά όμως την τελευταία μου επίσκεψη στη μεγαλόπολη, όλα φορτώθηκαν στο αυτοκίνητο και να μαι πάλι έτοιμος για νέες δημιουργίες.
Δυστυχώς όμως βλέπω ότι στο νησί δεν υπάρχουν καταστήματα μοντελισμού και θα ακολουθήσω την οδό της τηλεφωνικής παραγγελίας και των ηλεκτρονικών καταστημάτων με ότι αυτό συνεπάγεται. Ένα ακόμα πρόβλημα που δυσκολεύει την μοντελιστική ζωή μου είναι ο τρόμος που με πιάνει όταν πρόκειται να βάψω! Τρέμω, ιδρώνω και πέφτει η πίεση μου! Κατασκευαστικά όλα καλά, χωρίς προβλήματα αλλά με την βαφή, πανικός! Το γεγονός αυτό με προβληματίζει αφάνταστα με αποτέλεσμα να έχω ατελείωτα, ένα σωρό μοντέλα!
Ελπίζω να μην έγινα κουραστικός, χάρηκα πάρα πολύ που σας βρήκα και ελπίζω στο μέλλον να μου λυθούν ένα σωρό απορίες που έχω γύρω από το χόμπυ μας.
Με τους μοντελιστικούς μου χαιρετισμούς,
Δημήτρης Κόκκινος
Ν.Χίος