0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
μια χαρα το ξεκίνημα σου και το βάλσιμο σου στο δρόμο το σωστό...... χιχιχιχιχιχιχιχιλοιπον καλη αρχη θελουμε και αλλο..... παντως ήταν πολυ όμορφο το αποτελεσμα...... μπραβο σου.
::eusa_clap::Ώπα επιτέλους πόσταρες Λοιπόν φντάζομαι )και ξέρω) ότι μπορείς και καλύτερα και γι' αυτό άρχισε να δείχνεις το δίλιτροΤην κατασκευή πριν 15 χρόνια μην την παρεξηγείτε -φαντάζομαι ότι το έφτιαχνε μετά από αρκετές μπύρες και μετά από πολλές ώρες προβών και παιξίματος ρεμπέτικων και άλλων τινών μετά γνωστής και φίλτατης παρέας κάτω από το κανάλι ή κάπως έτσι φαντάζομαι (ε και λίγο διάβασμα ενδιάμεσα)
Για το submission μιλάει ο Δημήτρης; (Image removed from quote.) (Image removed from quote.)Spoiler (hover to show)(Και μακριά τα γιουτίλιτις απ' τον γάτο moy!!! Που να μην ξαναδείτε πιπ...έτα ούτε ζωγραφιστή! )
Έλαααααααα αρκετά με αυτό το τόπικ... ʼνοιξε τ ώ ρ α το επόμενο με το γνωστό πρόχειρο φαγητό που βρίσκει κανείς στις τζαμωτές των φούρνων (τ...άκι) γιατί αλλιώς... θα το ανοίξω εγώ - έχω στοιχεία!!!
Παράθεση από: Jet72 στις Δεκεμβρίου 18, 2009, 01:07:00 μμΈλαααααααα αρκετά με αυτό το τόπικ... ʼνοιξε τ ώ ρ α το επόμενο με το γνωστό πρόχειρο φαγητό που βρίσκει κανείς στις τζαμωτές των φούρνων (τ...άκι) γιατί αλλιώς... θα το ανοίξω εγώ - έχω στοιχεία!!!Γιάννη, αν παίζαμε κρεμάλα σε είχαμε σκίσει, έτσι; ΤΥΡΟΠΙΤΑΚΙ είναι η λέξη, σας δίνω όλους ανερυθρίαστα!
Απίστευτο!!! Πώς το βρήκες : Μήπως είσαι modelist-mentalist ?
Νάσο Γκέλερ οι τυρόπιτες με τον καινούριο χρόνο που θα ξεφουρνίσει ο Αη-Βασίλης (μόνο εσύ θα μας έχεις στην πρίζα χωρίς να ποστάρεις τις airacobres??? )
Ειδικά εσύ μην γκρινιάζεις, είσαι ο μόνος που έχει δει!!!