0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μια χαρά είσαι, λίγο πιο προσοχή στο βάψιμο με το πινέλο θέλεις (και ίσως πιο λεπτό πινέλο).
(Image removed from quote.)Έχει και Head Down Display GPS ή είναι ιδέα μου?Πολύ ωραίο και εγώ θέλω κάποια στιγμή να αρχίσω Mig και Su!!!
Πολύ καλό το κάθησμα.Προσπάθησε με λιγότερο χρώμα και λίγο πιό αραιωμένο.Μην ανχώνεσαι αν δε καλύψει με την πρώτη.Επαναλλαμβάνεις και με το δεύτερο χέρι θα έχεις ένα στρωμένο αποτέλεσμα.Καλή συνέχεια ,πολύ καλή επιλογή αερoσκάφους.
Παράθεση από: c.nemo στις Ιανουαρίου 08, 2010, 10:45:14 μμΠολύ καλό το κάθησμα.Προσπάθησε με λιγότερο χρώμα και λίγο πιό αραιωμένο.Μην ανχώνεσαι αν δε καλύψει με την πρώτη.Επαναλλαμβάνεις και με το δεύτερο χέρι θα έχεις ένα στρωμένο αποτέλεσμα.Καλή συνέχεια ,πολύ καλή επιλογή αερoσκάφους. εχεις δικιο για την αραιωση γιατι ηταν η πρωτη φορα που χρησιμοποιησα ακρυλικα straight from the box κ μεχρι να το καταλαβω το χρωμα εχτισε τπ διορθωσα λιγο με azax αλλα την επομενη φορα θα το αραιωσω σιγουρα στην παλετα κ μετα θα βαψω , οπως ειπες καλυτερα δυο χερια βαψιμο παρα χτισιμο. Ευχαριστω
Παράθεση από: D stratos στις Ιανουαρίου 09, 2010, 09:49:11 πμΠαράθεση από: c.nemo στις Ιανουαρίου 08, 2010, 10:45:14 μμΠολύ καλό το κάθησμα.Προσπάθησε με λιγότερο χρώμα και λίγο πιό αραιωμένο.Μην ανχώνεσαι αν δε καλύψει με την πρώτη.Επαναλλαμβάνεις και με το δεύτερο χέρι θα έχεις ένα στρωμένο αποτέλεσμα.Καλή συνέχεια ,πολύ καλή επιλογή αερoσκάφους. εχεις δικιο για την αραιωση γιατι ηταν η πρωτη φορα που χρησιμοποιησα ακρυλικα straight from the box κ μεχρι να το καταλαβω το χρωμα εχτισε τπ διορθωσα λιγο με azax αλλα την επομενη φορα θα το αραιωσω σιγουρα στην παλετα κ μετα θα βαψω , οπως ειπες καλυτερα δυο χερια βαψιμο παρα χτισιμο. Ευχαριστω Μια χαρά βγαίνει, οταν κλείσει η άτρακτος δε θα φαίννονται οι μικροατέλειες.Τι καμουφλάζ σκέφτεσαι να του κάνεις.
Μπορείς να τρυπήσεις κάθετα με τρυπανάκι το ρινιαίο και να περάσεις σύρμα;Αν ναι όλα καλά ....αλλά θα κάνεις και στην υποδοχή τρύπα και το σύρμα από το σκέλος δε θα το κόψεις στο τέλος του σκέλους αλλά θα το μετρησεις ,ώστε οταν το περάσεις από την τρυπα που έχεις κάνει στην υποδωχή να φρενάρει κάπου.Κόκπιτ θα είναι αυτό ,ατρακτος δεν ξέρω.....όπως λέει και ο φίλος Indy ελπίζω να βοήθησα.
Παράθεση από: c.nemo στις Ιανουαρίου 21, 2010, 10:03:46 μμΜπορείς να τρυπήσεις κάθετα με τρυπανάκι το ρινιαίο και να περάσεις σύρμα;Αν ναι όλα καλά ....αλλά θα κάνεις και στην υποδοχή τρύπα και το σύρμα από το σκέλος δε θα το κόψεις στο τέλος του σκέλους αλλά θα το μετρησεις ,ώστε οταν το περάσεις από την τρυπα που έχεις κάνει στην υποδωχή να φρενάρει κάπου.Κόκπιτ θα είναι αυτό ,ατρακτος δεν ξέρω.....όπως λέει και ο φίλος Indy ελπίζω να βοήθησα. κατ αρχην ευχαριστω το προβλημα το εντοπιζω στο διχαλο που κραταει τον τροχο, κανει μια αναποδη γωνια κ η δαγκανα ειναι πολυ χαλαρη στις τρυπες του τροχου μαλλον θα κανω τρυπα οπως λες για το σκελος αλλα για τη δαγκανα σκεφτομα ανακατασκευη με μεταλλικο κομματι.