0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
υ.γπες βρε Πετρο περι τινος προκειται
Τι'ναι πάλι τούτο; Εσύ άλλο μου ξεφούρνισες χτες κι άλλο τώρα!!!! Και δεν τα λες όλα. Δεν είπα απλά ότι σε τσίμπησε μύγα, αλλά ότι ήταν και ΤΣΕ-ΤΣΕ Για να δούμε ... είμαι περίεργος τι ανήθικες προτάσεις ετοιμάζεις πάλι.
Τι καλο θα δουμε κυριε Πετρο;
Ψάχνεις συνεργάτες;
το αν θα δούμε κάτι καλό...εξαρτάται από τη συνεργασία
....κατά τα πρότυπα των Ισπανών μοντελιστών σε Euromilitaire ...κάποιος κατασκευάζει το διόραμακάποιος το άρμα - φιγούρεςjoint greek venture ελληνιστί
Παράθεση από: nino1969 στις Δεκεμβρίου 07, 2009, 10:42:42 μμ Τι'ναι πάλι τούτο; Εσύ άλλο μου ξεφούρνισες χτες κι άλλο τώρα!!!! Και δεν τα λες όλα. Δεν είπα απλά ότι σε τσίμπησε μύγα, αλλά ότι ήταν και ΤΣΕ-ΤΣΕ Για να δούμε ... είμαι περίεργος τι ανήθικες προτάσεις ετοιμάζεις πάλι. εσυ είσαι ...μέσα - θέλεις δεν θέλεις - για τις ...ξυλοκατασκευές και τα ...περίεργα
ʼμα είναι για καμμιά Παμπλόνα, καμμιά Ουγγαρία να το συζητήσουμε. Euromilitaire δεν πάω, είναι πλέον trés banal.
Παράθεση από: Πέτρος στις Δεκεμβρίου 07, 2009, 10:59:04 μμτο αν θα δούμε κάτι καλό...εξαρτάται από τη συνεργασία...και με ανήθικες προτάσεις προσπαθείς να εξασφαλίσεις συνεργασία κύριε Πέτρο;;; Πάει, χαλάσαμε και εδώ μέσα...
Πέτρο, καλή μου ακούγεται η ιδέα της συνεργασίας .. Πάντως αν σκέφτεσα να βάλεις και ...... ελικόπτερο στο διόραμα ετοιμάζεται ένα !!!!! .... περιμένω την ανήθικη πρόταση ...