Αποστολέας Θέμα: Fiat Punto 1/24  (Αναγνώστηκε 1097 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mksstratos

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
Fiat Punto 1/24
« στις: Νοεμβρίου 30, 2009, 02:51:45 μμ »
Αγαπητοί μου φίλοι γεία σας,

Γράφω πρώτη φορά γι'αυτό θα ήθελα να με συγχωρέσετε για κάποια λαθάκια μου.Λοιπόν είμαι κάτοχος ενός Fiat Punto '98 και βρήκα σ'ένα κατάστημα παιχνιδιών το εν λόγω μοντελάκι σε 1/24 απο τη γνωστή BBURAGO.Λέω:Ας το προσπαθήσω να δω τι θα βγεί θέλοντας να το κάνω σαν το δικό μου.Ιδου το original.....

Κι εδώ μισοτελειωμένο..........

Το λέω μισοτελειωμένο δίοτι εδώ θα ήθελα μια βοήθεια.Έχω το μοντέλο ''sporting'' και το λογότυπο εμφανίζεται εκεί που σας έχω τους κόκκινους κύκλους στη δεύτερη φωτο του μοντέλου.Δόκιμασα διαφανές φύλλο χαλκομανίας αλλά....δεν φαινόντουσαν τα σηματάκια δίοτι το αμάξωμα όπως βλέπετε είναι το σκούρο μπλε-για την πόρτα του πορτ-μπαγκαζ-και μαύρο για τις διακοσμητικές λαστιχίενιες λωρίδες.Δεν έχω δοκιμάσει ακόμη λευκό φύλλο χαλκομανίας,τι λέτε??Καμία ιδέα???Σας αρέσει?Πώς σας φαίνεται??

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
Απ: Fiat Punto 1/24
« Απάντηση #1 στις: Νοεμβρίου 30, 2009, 05:32:46 μμ »
Τα πλαϊνά λογότυπα θα μπορούσαν να γίνουν με πολύ μεράκι με λευκά γράμματα σε μαύρο φόντο, τυπωμένα σε λευκή χαλκομανία. Βέβαια τα ζητούμενα είναι πολύ μικρά σε μέγεθος, οπότε θα πρέπει να σκαρφιστείς κάτι. Ποιό δύσκολο είναι το λογότυπο στην πίσω πόρτα, καθώς χρειάζεσαι να τυπώσεις μπλε μεταλλικό φόντο σε λευκή χαλκομανία. Δεν γνωρίζω εαν ένας συνηθισμένος οικιακός εκτυπωτής μπορεί να το πετύχει. Μπορείς να τυπώσεις σε ελυκή χαλκομανία λευκά γράμματα με μπλέ φόντο και μετά να κόβεις σιγά-σιγά το περιγράμμα του κάθε γράμματος και να το τοποθετείς ένα-ένα στο μοντέλο σου (δύσκολο).
Αυτό που προτείνω είναι να αγοράσεις αυτό το σετάκι για ιταλικές φίρμες
 ::arrowred:: http://www.modelsforsale.com/catalog/product_info.php?cPath=4_4999912&products_id=444931
και με πολύ χαρτοκοπτική να βρείς ένα - ένα τα λευκά γράμματα του λογότυπου.

Αποσυνδεδεμένος mksstratos

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #2 στις: Νοεμβρίου 30, 2009, 05:43:11 μμ »
Τα πλαϊνά λογότυπα θα μπορούσαν να γίνουν με πολύ μεράκι με λευκά γράμματα σε μαύρο φόντο, τυπωμένα σε λευκή χαλκομανία. Βέβαια τα ζητούμενα είναι πολύ μικρά σε μέγεθος, οπότε θα πρέπει να σκαρφιστείς κάτι. Ποιό δύσκολο είναι το λογότυπο στην πίσω πόρτα, καθώς χρειάζεσαι να τυπώσεις μπλε μεταλλικό φόντο σε λευκή χαλκομανία. Δεν γνωρίζω εαν ένας συνηθισμένος οικιακός εκτυπωτής μπορεί να το πετύχει. Μπορείς να τυπώσεις σε ελυκή χαλκομανία λευκά γράμματα με μπλέ φόντο και μετά να κόβεις σιγά-σιγά το περιγράμμα του κάθε γράμματος και να το τοποθετείς ένα-ένα στο μοντέλο σου (δύσκολο).
Αυτό που προτείνω είναι να αγοράσεις αυτό το σετάκι για ιταλικές φίρμες
 ::arrowred:: http://www.modelsforsale.com/catalog/product_info.php?cPath=4_4999912&products_id=444931
και με πολύ χαρτοκοπτική να βρείς ένα - ένα τα λευκά γράμματα του λογότυπου.

Είσαι απίστευτος!!!!!Πάρα πολύ ωραία καρτέλα και μάλλον θα την τσιμπήσω.Έχει και σκορπιούς επάνω μια χαρά.Σ'ευχαριστώ πολύ ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Ξέχασα να σας πω οτι τα λογότυπα είναι κόκκινου χρώματος...

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #3 στις: Νοεμβρίου 30, 2009, 05:59:18 μμ »
Yπόψη οτι η Colorado βγάζει και ελληνικές πινακίδες κυκλοφορίας αυτοκινήτων με δώρο το "Ι love GR"  :wink: ::flag-greece::

Tags: