0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Des edo sto link.Mporei na breis merikes idees kai ylika gia realistikes anaparastasis nerou.To problima sou eine oti exeis dialexei megali klimaka kai ean xrisimopoiouses ena medium gia anaparastasi tis thalassas tha xreiazosoun olokliro kouba,px clear resin.http://www.michtoy.com/MTSCnewSite/supplies_folder/water_effects/water_effects.htmlKata a alla h idea sou kai to stisimo poly wrea.Tha balis kai kamia tsipoura mesa?
Φανταστικο!!!!!!! Οταν αρχισω εκεινο το διοραμα με το υδροπλανο θελω τα φωτα σου!
Παράθεση από: ALEX_SSGTi στις Νοεμβρίου 25, 2009, 03:30:53 μμΤο νερό είναι πολυεστέρας?Υγρό κρύσταλλο πάνω σε Plexiglas
Το νερό είναι πολυεστέρας?
Παράθεση από: Ανθιμος Γκ. στις Νοεμβρίου 25, 2009, 04:29:42 μμΠαράθεση από: ALEX_SSGTi στις Νοεμβρίου 25, 2009, 03:30:53 μμΤο νερό είναι πολυεστέρας?Υγρό κρύσταλλο πάνω σε Plexiglas τι ακριβώς είναι το Υγρό "κρύσταλλο" ?δεν το γνωρίζω ή εννοείς κάτι άλλο ?Σ.Σ.
Βρε ʼνθιμε, κάνεις που κάνεις πρωτότυπες κατασκευές, υλοποιείς ότι ιδέα σου κατεβάσει η κούτρα σου ( με τη καλή έννοια), δείχνεις ότι τόχεις το θέμα διόραμα γιατί βρε αδερφέ μας βγάζεις τα μάτια με τις φωτό ; Για προσπάθησε και αυτό το θέμα, να μπορούμε να χαζεύουμε άνετα
κανονι βγαινει το πραγμααλλα οσους παπαδες και να κανεις εγω ψαρι απο εκει δεν τρωω
ʼνθιμε συγχαρητήρια για όλες τις δουλειές που μας έχεις δείξει στο club μέχρι τώρα. Είναι ιδιαίτερα εμπνευσμένες και δύσκολες καθώς θέλουν πολλές δεξιότητες , τεχνικές , και φαντασία για να υλοποιηθούν . Σίγουρα έχουμε να δούμε πολλά από εσένα και στο μέλλον. Μια μικρή συμβουλή αν μου επιτρέπεις μην κάνεις το λάθος λόγω ενθουσιασμού (το παθαίνω και εγώ συχνά ) να βιάζεσαι να τελειώσεις την κατασκευή σου γιατί το αποτέλεσμα δεν θα είναι το ιδανικότερο
Πάρα πολύ ωραίο αποτέλεσμα και πολύ εμπνευσμένο!!!