0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλη αρχη.....μια χαρα το πας.....
Μοντελιστικός οίστρος, έτσι?
διαλεξε μια πιο μικρη κλιμακα βρε αγορι μου....... 1/48 λεω εγω τωρα ΥΓ με τετοιο τιτλο να δω τι ταμπελακι θα βαλεις σε καμμια εκθεση......
Και να οι πρώτες φωτογραφίες .
επειδή δεν έχω καταλάβει τις φωτό έχεις αναπαραστήσεις κάτι σαν βυθό θάλασσας κλπ.?θα υπάρξει και κάτι άλλο ?Σ.Σ.
Ρε ʼνθιμε ,αλήθεια δεν πας για κάνα ψάρεμα να ηρεμίσουμε και εμείς λιγο.Εχεις κάνει κατάληψει στα μη αναγνωσμένα.......και μετά από αυτό το μήνυμα και στα ''εμφάνιση νέων απάντήσεων στα μηνυματά σας''.Απαιχτο θα βγει φίλε καλή συνέχεια.
Εγώ λέω να πάω για καμιά πλύση εγκεφάλου γιατί το μυαλό μου κατεβάζει συνέχεια
Το νερό είναι πολυεστέρας?
Ανθιμε βγενει πολυ καλο μεχρι τωρα αλλα.......Μια εικονα ειναι 1000 λεξεις αλλα βαλε και λιγο μπλα-μπλα. Απο τι ειναι το νερο ;Με τι εβαψες απο κατω ;Τα φυκια στους πασαλους με τι ;Γιατι τοσο τσαμι το νερο ;Εμπρος μολογατα.
Παράθεση από: Ανθιμος Γκ. στις Νοεμβρίου 25, 2009, 03:07:10 μμΕγώ λέω να πάω για καμιά πλύση εγκεφάλου γιατί το μυαλό μου κατεβάζει συνέχεια Υπάρχει και ένα μαγαζί που λέγεται Καλφάκης νομίζω και έχει και έτοιμα κιτ αν θέλεις κάτι πιο εύκολο... Αεροπλανάκια, τανξάκια και τέτοια, ξέρεις....
Ο βυθός έγινε από πριονίδι η ροκανιδι? ωπα ωπα μην απαντησεις μη.........