Αποστολέας Θέμα: Julius Verne wasn''t a liar! "20.000 λεύγες υπό τη θάλασσα."  (Αναγνώστηκε 27674 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
Απ: Julius Verne wasn''t a liar! "20.000 λεύγες υπό τη θάλασσα."
« Απάντηση #200 στις: Ιανουαρίου 29, 2010, 10:28:48 μμ »
Missing-Lynx
It was the water and the base presentation that really caught my eye. That really lends to the drama of the scene. Great piece and thanks for sharing it here.
Best,
Michael Rinaldi   

για τα υπόλοιπα
Missing-Lynx http://www.network54.com/Forum/110741/message/1264712173/a+lot+of+bubbles....

Mig Productions Forums
http://www.migproductionsforums.com/phpBB3/viewtopic.php?f=9&t=7896

ARMORAMA

μεταξύ άλλων....
Wow Greece has got talent!
Extremely sweet diorama , I love that

http://www.armorama.com/modules.php?op=modload&name=SquawkBox&file=index&req=viewtopic&topic_id=152558&page=1

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κερκυρα ...Τόπος των απήδαλων πλοίων των Φαιακων.
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #201 στις: Ιανουαρίου 29, 2010, 10:30:34 μμ »
Βρε καπετανιε ειχα τη φαεινη ιδεα να φαω χορτα κ καλαμαρια σημερα κ τωρα να χαζευω το χταποδι σου!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Μετα απ αυτο το σοκ ουτε θα τα ξανακουμπησω τα ατιμα!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Οσο για τη θαλασσα ειχα που ειχα το φοβο,τωρα ουτε εικονες της δεν θα κοιταω!!!! :( :(
Η κατασκευη σου αριστουργηματικη!!!!
ΟΚ, ΟΚ υπερεβαλλα σε ολα, εκτος απο το τελευταιο..... ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Παναγιώτη σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου,αν το λες εσύ αριστούργημα κάτι θα αξίζει στο τέλος.Εσύ είσαι αυτός που μας καθηλώνει με τις δουλειές του.Οι κατασκευές σου λίγες αλλά καλές ,σχολείο για τα συγκεκριμένα αεροσκάφη.Σε ευχαριστώ και πάλι.

"Νίκησα; Νικήθηκα; Τούτο μονάχα ξέρω: είμαι γεμάτος πληγές και στέκομαι όρθιος."
Ν. Καζαντζάκης, 1883-1957

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #202 στις: Ιανουαρίου 29, 2010, 10:38:09 μμ »
Missing-Lynx
It was the water and the base presentation that really caught my eye. That really lends to the drama of the scene. Great piece and thanks for sharing it here.
Best,
Michael Rinaldi   

για τα υπόλοιπα
Missing-Lynx http://www.network54.com/Forum/110741/message/1264712173/a+lot+of+bubbles....

Mig Productions Forums
http://www.migproductionsforums.com/phpBB3/viewtopic.php?f=9&t=7896

ARMORAMA

μεταξύ άλλων....
Wow Greece has got talent!
Extremely sweet diorama , I love that

http://www.armorama.com/modules.php?op=modload&name=SquawkBox&file=index&req=viewtopic&topic_id=152558&page=1

μια διευκρίνιση  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

οι αναδημοσιεύσεις από διεθνή σαιτ είναι δική μου πρωτοβουλία

ο κάπταιν  :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #203 στις: Ιανουαρίου 29, 2010, 10:54:56 μμ »
και πάλι ...

::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #204 στις: Ιανουαρίου 29, 2010, 11:08:27 μμ »
Παιδιά σας ευχαριστώ ,όλους που με τίμησατε με τα σχολιά σας..

"Νίκησα; Νικήθηκα; Τούτο μονάχα ξέρω: είμαι γεμάτος πληγές και στέκομαι όρθιος."

Αποσυνδεδεμένος Ni_Kos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Thessaloniki - Milano
« Απάντηση #205 στις: Ιανουαρίου 29, 2010, 11:43:42 μμ »
Φίλε,  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Έγινες .......  International !!!!!   ::icon_thumright:: 
Nikolas Kostoulas

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #206 στις: Ιανουαρίου 30, 2010, 12:30:24 πμ »
ρε Σταμ τα δικαιωματα για ιαπωνια ειναι ελευθερα ?
αντε ρε βοηθα και νεους μανατζερς :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #207 στις: Ιανουαρίου 30, 2010, 12:39:31 πμ »
ρε Σταμ τα δικαιωματα για ιαπωνια ειναι ελευθερα ?
αντε ρε βοηθα και νεους μανατζερς :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #208 στις: Ιανουαρίου 30, 2010, 12:43:22 πμ »
Φίλε,  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Έγινες .......  International !!!!!   ::icon_thumright:: 
Ιnternational φίλε,έτσι ,έτσι !!!.Τρομάρα μου!

salonikios

• Επισκέπτης
« Απάντηση #209 στις: Ιανουαρίου 30, 2010, 12:48:25 πμ »
Μπράβο ρε Σταμάτη -μέσω Πέτρου-, επιτέλους να δούν και οι ξένοι τί κλάση είσαι......φιλαράκι θέλω να δώ και το Κούρσκ τώρα  ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος Regia Aeronautica

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα-Κρήτη
« Απάντηση #210 στις: Ιανουαρίου 30, 2010, 12:58:50 πμ »
..... θέλω να δώ και το Κούρσκ τώρα  ::icon_thumright::

x2

Οσο για το διοραμα, ειναι Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Ο  :shock: :shock: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::salut::

Η θαλασσα αυτη, μαζι με του κ. KATSFLYBY ειναι απο τις καλυτερες που εχω δει ever!!!!! :shock: :shock: ::eusa_clap::

::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #211 στις: Ιανουαρίου 30, 2010, 01:29:32 πμ »
Θεόφιλε σε ευχαριστώ,επειδή έχουμε συναντηθεί και έχουμε μιλήσει αρκετά ,θα έχεις καταλάβει οτι δεν με νοιάζουν οτι έχει να κάνει με κλάσεις και βραβευσεις.Απλά φίλε επειδή εδω που βρίσκομαι τα πάντα γίνονται μοναχικά ,και πολλές φορές η αίσθηση της μοναχικότητας έιναι μεγαλυτερη από την απόλαυση του μοντελίζειν,νιώθω την ανάγκη να μοιραστώ αυτά που φτιάχνω μαζί σας.Αν βισκόμουν σε μεγάλη πόλη ίσως τ πράγματα να ήταν διαφορετικά.Ισως προς το καλύτερο ίσως προς το χειρότερο.Σήμερα ηταν μεγάλη μέρα για μένα ,έκανα ανώμαλη προσγείωση στην πραγματικότητα. ::icon_thumright:: ::salut::

Φίλε Regia σε ευχαριστώ .Μόνο που με βάζεις δίπλα δίπλα στον Κώστα ,μου φτάνει και μου περισευει. ::salut::
Αν θέλεις να δεις το Κουρσκ ,μπορείς να πας στο αναλογο τόπικ.Κeep modelling μικρέ ,έχεις ταλέντο.

Αποσυνδεδεμένος Regia Aeronautica

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα-Κρήτη
« Απάντηση #212 στις: Ιανουαρίου 30, 2010, 10:43:22 πμ »
Φίλε Regia σε ευχαριστώ .Μόνο που με βάζεις δίπλα δίπλα στον Κώστα ,μου φτάνει και μου περισευει. ::salut::
Αν θέλεις να δεις το Κουρσκ ,μπορείς να πας στο αναλογο τόπικ.Κeep modelling μικρέ ,έχεις ταλέντο.

Το Kursk το εχω δει ως επισκεπτης  ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Ευχαριστω για τα καλα σας λογια

Spoiler (hover to show)

::salut:: ::salut::

salonikios

• Επισκέπτης
« Απάντηση #213 στις: Ιανουαρίου 30, 2010, 01:16:54 μμ »
Θεόφιλε σε ευχαριστώ,επειδή έχουμε συναντηθεί και έχουμε μιλήσει αρκετά ,θα έχεις καταλάβει οτι δεν με νοιάζουν οτι έχει να κάνει με κλάσεις και βραβευσεις.

Το ξέρω Σταμάτη μου, το καλύτερο είναι η ανταλλαγή απόψεων και το χαβαλέ που κάνουμε, αλλά το ότι είσαι απο τους πολύ καλούς καλλιτέχνες είναι αναμφισβήτητο, και δέ μιλάω μόνο για μοντελισμό αλλά και σαν ζωγράφος.  ::icon_thumright:: ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος Panos

• Scale 1/48
  • *
  • Knowledge talks, wisdom listens.
« Απάντηση #214 στις: Ιανουαρίου 30, 2010, 10:47:23 μμ »
 No comments!!!  Απλά Φ Α Ν Τ Α Σ Τ Ι Κ Ο !!!  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: Τι άλλο να προθέσει κανείς όταν οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους..... Μπράβο και πάλι μπράβο!  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος tsap

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αττική
« Απάντηση #215 στις: Ιανουαρίου 30, 2010, 10:57:36 μμ »
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Στράτος Τσαποΐτης IPMS 961

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #216 στις: Ιανουαρίου 31, 2010, 01:38:29 πμ »
Πάνο μου σε ευχαριστώ φίλε .Ζεις πράγματι στην Αμερική; ::icon_thumright:: ::salut::

Στράτο thanks!!! ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος athor1972

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Δυτικά προάστια
  • Γιώργος Αθανασιάδης
« Απάντηση #217 στις: Ιανουαρίου 31, 2010, 01:43:12 πμ »
Καπετάνιε μου συγνώμη που άργησα ,αλλα τώρα το είδα .
Απλά είναι ΚΟΡΥΦΑΙΟ
Συγχαρητήρια βρε Σταματη  γιατί εκτος απο τα φανταστικά πραγματα που
φτιάχνεις  , είσαι και ενα απ' τα καλύτερα παιδιά Για  ολους
εμας  αυτό νομίζω μετράει περισσοτερο
 ::1st:: ::1st:: ::1st:: ::1st:: ::1st:: ::1st:: ::1st:: ::1st:: ::1st:: ::1st:: ::1st:: ::1st:: ::1st:: ::1st:: ::1st::
 ::award_1:: ::award_1:: ::award_1:: ::award_1:: ::award_1:: ::award_1:: ::award_1:: ::award_1:: ::award_1::
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #218 στις: Ιανουαρίου 31, 2010, 01:52:59 πμ »
Γιώργο μου σε ευχαριστώ,πάρα πολύ.
Και όπως εσύ πολύ σωστά είπες το δεύτερο μετράει περισσότερο.Και εγώ συμπληρώνω .......,πολύ περισσότερο!!!.
 ::icon_thumright:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος gtdeath13

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Boavista
« Απάντηση #219 στις: Ιανουαρίου 31, 2010, 01:08:33 μμ »
Τα κολακευτικά σχόλια των προλαλήσαντων με έχουν καλύψει και συμφωνώ απόλυτα...

Επίσης δημοσίευσα ένα λινκ για το διόραμά σου στο modelwarships forum... με αποτέλεσμα να εμφανιστούν διάφορα σχόλια...

http://www.shipmodels.info/mws_forum/viewtopic.php?f=2&t=49936

Συνέχισε να μας εκπλήσεις.... ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #220 στις: Ιανουαρίου 31, 2010, 03:36:59 μμ »
Φίλε gtdeath σε ευχαριστώ πολύ για τη φιλοξενία σου στο ξένο site,και για τα σχόλια ::icon_thumright:: ::salut::.

Αποσυνδεδεμένος ΚΟΥΤΑΓΙΑΡ ΓΙΑΝΝΗΣ

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Κερκυρα
    • http://i824.photobucket.com/albums/zz162/koytagia/submarines/DSC049480-1.jpg
« Απάντηση #221 στις: Ιανουαρίου 31, 2010, 07:18:56 μμ »
Σταματη Μεγα εγινες International!!!!!! Συνχαρητηρια και ακομα πιο ψιλα!!!! ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος VIGOR

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Κερκυρα
« Απάντηση #222 στις: Φεβρουαρίου 03, 2010, 03:05:50 πμ »
Ωρε  μ αυτες τσι βουρλισιες που κανεται εσεις οι κερκυραιοι θα μας κλεισουναι ουλους μεσα ωρε, καπετανιε μου υποκλινομαι,ασυληπτο ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #223 στις: Φεβρουαρίου 03, 2010, 08:36:18 πμ »
Γιάννη, Σπύρο ,πατριωτες μου ,σας ευχαριστώ!!! ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος vagelis207

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πατρα
« Απάντηση #224 στις: Φεβρουαρίου 03, 2010, 11:08:52 μμ »
 :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Σταματη τι ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ ειναι αυτο που εχεις φτιαξει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πραγματικα δεν εχω λογια!!!
Τωρα το πηρα χαμπαρι που το ειδα στο gallery!
ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!! ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino::

Tags: