Όλοι θα γνωρίζετε το κλασικό μυθιστόρημα του Ιουλίου Βερν''20000 λευγες υπό τη θάλασσα''.
Και ιδού το ερώτημα.Ο Ιούλιος Βερν ήταν ένας απλός παραμυθάς με έφεση στο γραπτό λόγο;
Hταν ένας γνώστης απόκρυφης τεχνολογίας,πολύ μπροστά από την εποχή του;Ή ήταν ένας διορατικός
προφήτης;
H Ιστορία του σύνχρονου ανθρώπου τον έχει δικαιώσει, κατά πολύ,σχεδόν απόλυτα.
Στα χρόνια που ακολούθησαν ο άνθρωπος κατάφερε να κατακτήσει τα βάθη των
ωκεανών ,τους αιθέρες των ουρανών και κατάφερε να υπερκεράσει το εμπόδιο της ατμόσφαιρας
και να κατακτήσει το διάστημα.
Τι έχει μείνει λοιπόν να γίνει από αυτά που ο Βερν παρουσίαζε στις Ιστορίες του;Το ταξίδι στο κέντρο
της γής.Λέτε να απέχουμε πολύ μακρυά από αυτό;Ισως ναι ,ίσως .............οχι.
Και επιδεί εγώ πιστευω οτι κάθε άλλο από παραμυθάς ήταν.......θα επιχειρήσω να αναπλάσω την
κλασική εικόνα του μυθιστορήματος 20000 λευγες υπό την θάλασσα κατά 87 φορές μικρότερη.
Είμαι σίγουρος οτι θα το καταφέρω.... έχω την υποστήριξη τριών καλών φίλων που γνώρησα εδώ στο
modelclub .Toυ Nino,του DIM,και του salonikiou.Σας ευχαριστώ Νίκο,Δημήτρη ,Θεόφιλε.......
Το τέρας.......

To σκάρι........
H θάλασσα και το στήσιμο........

Θα είναι ένα χρονοβόρο progect που θα μας δώσει την ευκαιρεία να τα πούμε ΄και να ανταλάξουμε απόψεις
για τεχνικά και για οτι άλλο θέλετε .Θα χαρώ ιδιαίτερα .......καλή μας διασκέδαση.