0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ένα μεγάλο μπράβο τόσο για την προσπάθειά σου, όσο και για το αποτέλεσμα.
Υπέροχο!!!!!Εξαιρετικό αποτέλεσμα!!!Είναι πραγματικά χάρμα οφθαλμών!!!!
Πολύ όμορφο το αποτέλεσμα και άκρως ρεαλιστικό!!! Γεια στα χέρια σου!!!
Πολύ πολύ όμορφη κατασκευή, ωραία ιδέα και για την σχεδία διάσωσης Η κεραιούλα είναι σούπερ (το έχω ξαναπεί ε...) Γ.
Πολύ ωραίο αποτέλεσμα, αν και η ένωση στην αριστερή πτέρυγα ήθελε λίγο δουλειά ακόμα, όμως έχεις κάνει πολύ ωραίο φινίρισμα.
Απαπαπα χάλι μαύρο !!! Μπράβο Σταύρε μαμάτο έγινε!!!!
Θα συμφωνησω με τον Λευτερη...πολυ χαλια ρε γαμωτο... Τα συγχαρητηρια μου Σταυρο
εξαιρετικο!αγγιξες την τελειοτητα!!
Αμάν αυτές οι υπερβολές!!!Το μοντέλο δεν βλέπεται.Είναι γεμάτο λάθη και ανακρίβειες.Και νομίζω ότι αυτό το συγκεκριμένο μοντέλο δεν πέταξε ποτέ.Έχω ιστορικές πηγές εγώ...Spoiler (hover to show)Αυτό το έπαθα στο σχολείο, μία φορά που μπήκα τιμωρία να γράψω: ποτέ δεν θα ζηλεύω τους γύρω μου. Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί μου επιβάλλανε αυτή την τιμωρίαΚαι με αυτό το θετικό πνεύμα, να σου ευχηθώ καλή συνέχεια!Ευχαριστούμε!
Παράθεση από: DIO στις Ιουνίου 22, 2010, 11:57:54 μμΑμάν αυτές οι υπερβολές!!!Το μοντέλο δεν βλέπεται.Είναι γεμάτο λάθη και ανακρίβειες.Και νομίζω ότι αυτό το συγκεκριμένο μοντέλο δεν πέταξε ποτέ.Έχω ιστορικές πηγές εγώ...Spoiler (hover to show)Αυτό το έπαθα στο σχολείο, μία φορά που μπήκα τιμωρία να γράψω: ποτέ δεν θα ζηλεύω τους γύρω μου. Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί μου επιβάλλανε αυτή την τιμωρίαΚαι με αυτό το θετικό πνεύμα, να σου ευχηθώ καλή συνέχεια!Ευχαριστούμε!Οφείλω να σου πω οτι ψάρωσα.... ...