0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πολύ καλό το preshade. Συγχαρητήρια! Αναμένω τη συνέχεια!
Δεν λέει την αλήθεια οτι ετοιμάζετε να το ξεβάψει σαν το λαμπάκια θα γίνεις σε λίγο
Τώρα μου ξύνεις πληγές γιατί το άσπρο που πέρασα μετά την έχει κάνει τη ζημιά του .... Το χρώμα δεν έστρωσε καλά και μάλλον θέλει όλο reset και πάλι από την αρχή το στάδιο του βαψίματος Η αλήθεια είναι ότι απογοητεύτηκα και μάλλον θα το ξαναπιάσω κατά το καλοκαίρι πάλι Μέχρι τότε θ' ασχοληθώ με κανένα άρμα ...
Νικόλα με τι άσπρο έβαψες? Ύστερα από πολλές δοκιμές, για άσπρο χρησιμοποιώ πλέον μόνο της citadel. Στρώνει αρκετά καλά και τις περισσότερες φορές... αναίμακτα..
Παράθεση από: siva στις Μαΐου 02, 2010, 11:52:26 πμΝικόλα με τι άσπρο έβαψες? Ύστερα από πολλές δοκιμές, για άσπρο χρησιμοποιώ πλέον μόνο της citadel. Στρώνει αρκετά καλά και τις περισσότερες φορές... αναίμακτα.. Γιάννη, με Tamiya ... ... και μου έβγαλε την πίστη χωρίς το επιθυμητό αποτέλεσμα τελικά
Νίκο τι διαλυτικό χρησιμοποίησες με το Tamiya?
Τα tamiya για να στρώσουν χωρίς κόκκο θέλουν το Tamiya Lacquer Thinner, ή Mr Color LAcquer Thinner. Είναι ωραίο θέμα, μην το εγκαταλήψεις!
Νικο αν βρεις αγορασε το σετακι με τα ασπρα τις Andrea που ειναι για φιγουρες.Εχει 6 διαφορετικα ασπρα (για φωτισματα και σκιες).τα εχω χρησημοποιησει και ειναι καταπληκτικα.Λιγο αζαξ και στρωνουν τελεια.
Παράθεση από: NebelWerfer στις Μαΐου 03, 2010, 01:57:17 μμΝικο αν βρεις αγορασε το σετακι με τα ασπρα τις Andrea που ειναι για φιγουρες.Εχει 6 διαφορετικα ασπρα (για φωτισματα και σκιες).τα εχω χρησημοποιησει και ειναι καταπληκτικα.Λιγο αζαξ και στρωνουν τελεια.και σκέψου ότι τα ακύρωσα απο την παραγγελία ....μου φαίνεται εσύ θα τά παιρνες
ελα απο το σπίτι να σε μάθω να ξεβάφεις και πως να βάφεις με άσπρο
Spoiler (hover to show)Παράθεση από: John-John στις Μαΐου 03, 2010, 04:14:10 μμελα απο το σπίτι να σε μάθω να ξεβάφεις και πως να βάφεις με άσπρο Ρε ..... έτσι όπως τα γράφεις άλλα θα καταλάβει ο κόσμος έλα σπίτι ..... Θα μας πάρουν με τις ντομάτες , άσε που θα έχω να κάνω και με Lampakia και Soumi
To Hycote ειχε στρωσει σωστα? Γιατι αν δεν στην εκανε το ασταρι τοτε το ασπρο ηθελε πιο πολυ αραιωση.