Δημήτρη,
Βάση,
1. δεν μου αρέσουν οι στρογγυλές βάσεις,πάρα πάρα πολύ σπάνια θα βάλω στρογγυλή βάση,να φανταστείς δεν έχω βάλει ακόμη.Ο λόγος είναι ότι θεωρώ τη στρογγυλή βάση ότι αφήνει (υποσυνείδητα) απεριόριστο χώρο,είναι σαν έννοια αφηρημένη,δεν ξέρεις που είναι το μπροστά και που το πίσω, είναι κάπως δύσκολο να το εξηγήσω με λόγια, ελπίζω να καταλάβεις,
2. θα ήθελα πίσω και περιμετρικά από τον φοίνικα να σηκώσεις πυκνή βλάστηση μέτριου ύψους (στο μέσον του κορμού περίπου) και να σβήνει προς τα βράχια,
3. σκάσε κάνα κορμό δέντρου που έχει ξεβράσει η θάλασσα ξασπρισμένο πάνω στην άμμο όπως κοιτάμε στο αριστερό μέρος διαγώνια.
Φιγούρες,
1. φαίνεται ότι σου λείπει εμπειρία στο βάψιμο και μόνο,δηλαδή ενώ το έχεις δε σου βγαίνει ακριβώς όπως θα έπρεπε,είναι θέμα εξάσκησης,
2. οι αποχρώσεις του κόκκινου σου πάνε,τα άσπρα σου πολύ καλά,το μωβ στην πρώτη φιγούρα λίγο ασαφές,η βράκα ωραία ίσως λίγα ακόμη φωτίσματα πίσω,οι ρίγες δεν μου αρέσουν καθόλου,
3. κάνε πιο έντονα κοψίματα,παντού,ρούχα, χέρια,πρόσωπο,μάτια,
4. στη δεύτερη φιγούρα το flesh φαίνεται λίγο ξεθωριασμένο,σε αντίθεση με την πρώτη φιγούρα το οποίο φαίνεται φοβερό,
Αυτά φίλε, με αγάπη Χρήστος.
Και μη μου το βάλεις το διόραμα πάνω σε τσιγαρόχαρτο,ξέρεις τι θέλω,ψηλή βάση σκούρου χρώματος με ταμπέλα

(είναι νόμος).