Αρχικά θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους τόσο για τα σχόλια σας, όσο (κυρίως) για τις συμβουλές σας. Αυτό είναι άλλωστε και το είδος της κριτικής που (εγώ τουλάχιστον) απολαμβάνω. Επίσης θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που ......δεν με δείρατε (όσο μάλλον θα μου έπρεπε

).
Μετά λοιπόν από τις συμβουλές σας, αυτά που μπορώ πλέον να κάνω είναι τα εξής:
# Αρχικά να βάλω το δέντρο που λέγαμε (και αν με παίρνει - εικαστικά - ίσως ακόμα ένα), όπως προτείνουν ο Ορέστης και ο Πέτρος
# Να "περιποιηθώ" λιγάκι παραπάνω τις φιγούρες (αν και σε φυσικό μέγεθος δείχνουν ΟΚ, σίγουρα το θέλουν το κάτι τις τους)
# Να αλλάξω τις ευθείες στο γρασίδι, όπως πρότεινε και ο Σταύρος και να ακολουθήσω (δοκιμαστικά) τη μέθοδο του Γιώργου (Μmaker)
# Να ρίξω ρίγανη στους θάμνους
Τα "κόλπα" με τον αερογράφο τα φοβάμαι (γνωστός πινελάκιας άλλωστε), οπότε δε με βλέπω

Κώστα (Kongrigo), τα τζιπάκια είναι 72άρια, όπως και κάποιες από τις φιγούρες (οι υπόλοιπες είναι 1/76)

Γιώργο (800), ναι είναι από κορνίζα (μέθοδος Ζάλογκα)

Πέτρο, συμφωνώ με όσα λες, αλλά ........ είπαμε το πρώτο μου είναι. ʼλλωστε μικρός είμαι ακόμα (λέμε και καμιά ...να περνάει η ώρα)

ʼνθιμε, ευχαριστώ για το καλωσόρισμα στον (μάλλον διαφορετικό) κόσμο σας και για τις ιδέες σου

Φίλιππε, έμπειρος είμαι μεν, σε άλλα κόλπα δε. Είδομεν......
Και πάλι σας ευχαριστώ όλους για τις καλές σας συμβουλές

ΔΚ