Αποστολέας Θέμα: Ιδεα για διοραμα.Help  (Αναγνώστηκε 2489 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Ze Elias

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: ΡΟΔΟΣ
  • Edelweiss
Ιδεα για διοραμα.Help
« στις: Νοεμβρίου 12, 2009, 01:36:54 πμ »
Καλησπερα σε ολους τους καλλιτέχνες  :mrgreen:
θα ηθελα να μου πειτε καμια ιδεα για να διακοσμισω το ραφι του δωματιου μου.
Σας παραθετω φωτογραφια.Ολα τα μοντελα ειναι στην 1/72.και αυτα θελουν ακομη λιγα 'μερεμετια'.Υπαρχουν κ αλλα διασκορπισμενα στο δωματιο :D
Πηγα σε εναν γειτονσα μου ξυλουργο και προμηθευτικα μια ξυλινη βαση ακριβως στα μετρα του ραφιου χρωματος ασπρου.
καθε ιδεα ευπροσδεκτη.

If you're going through hell, keep going

Αποσυνδεδεμένος nouihl

• Scale 1/72
  • *
Απ: Ιδεα για διοραμα.Help
« Απάντηση #1 στις: Νοεμβρίου 12, 2009, 03:29:03 μμ »
μια πρόχειρη ιδέα που μου πέρασε απο το μυαλό ,(αυτο μου θυμισε ατακα του σταθη ψαλτη αχαχαχχαχα)ειναι εαν και εφοσον προκειται για τα αεροπλανακια ειναι να παρεις μια γκρι αυτοκολ.ταινια ή να βαψεις το ραφακι γκρι και μετα με μια ταινια μονής όψης λευκη ,πάλι αυτοκόλλητη να την κόψεις σε μικρές ίσες λωρίδες και να σχηματίσεις έτσι την όψη ενός αεροδιαδρόμου....αυτό θα δώσει και την υφή ενος διοράματος.τώρα όσον αφορά την κάθετη πλευρά του ραφιου δηλαδη την όψη που βλεπω θα μπορούσες με τον ίδιο ("προχειρο")τρόπο να δημιουργήσεις παίρνοντας μια αφισούλα ,(απο ενα οποιοδήποτε βιβλιοπωλείο), που να εχει δεντρα στο εδαφος και ουρανο....ετσι ωστε να την τοποθετησεις και ετοιμο το διόραμα.

Αποσυνδεδεμένος Ze Elias

• Scale 1/144
  • *
  • Edelweiss
« Απάντηση #2 στις: Νοεμβρίου 12, 2009, 07:56:43 μμ »
Ευχαριστώ ρε σταθη  ::glossa:: αεροδιαδρομο λες ε?θα προτιμουσα κατι σε χωμα αντι τσιμεντο  :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος nouihl

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #3 στις: Νοεμβρίου 12, 2009, 09:00:03 μμ »
αααα εσυ βαλθηκες να το κανεις area 88
 χαχαχαχαχαχαχαχα
ευκολο καλυπτεις οπως σου ανεφερα πιο πανω με στρωμα ταινιας η το αφηνεις οπως ειναι ,απλωνεις ατλακολ λεπτο στρωμα(οχι αραιωμενη,α ξεχασα αν εχεις αυλή παιρνεις οπως ειναι το ραφι μαζι σου και κανεις ολο το πειραμα στην αυλή)και μετα ριχνεις χωμα ναι κανονικο χωμα ή αμμο θαλάσσης και εχεις αυτο που ζητας....αφου το τιναξεις το ραφακι (οχι με δυναμιτακια χαχαχα)στον αερα καμποσες φορες και εισαι οκ:)
αν και θα μπορουσες να κανεις και τα δυο όπως στο videaki...αεροδιαδρομο στην μεση με ταινια και στα πλευρικα σημεια χώμα η άμμο...

Αποσυνδεδεμένος nouihl

• Scale 1/72
  • *

Αποσυνδεδεμένος Ze Elias

• Scale 1/144
  • *
  • Edelweiss
« Απάντηση #5 στις: Νοεμβρίου 13, 2009, 01:17:26 πμ »
Καλα νομιζεις οτι δεν εχω δει το Area 88??.και οταν παιζοτανε τοτε στην tv αλλα και προσφατα αφου το κατεβασα  :mrgreen: εχω να σου προτεινω και αλλα anime με αερομαχιες αν σου αρεσουν.
Οσο για την αυλη αλλο τιποτα.και αμμο βρισκω,το σπιτι μου ειναι 5' απο την θαλασσα με τα ποδια.αλλα λεω να δοοκιμασω με χωμα.απο βλαστιση τη λες?τωρα για τον διαδρομο δεν εχει πολυ χωρο ρε συ εκτοσ αν ειναι τροχοδρομησεως κ οχι απογειωσης  ::glossa::

Tags: