Παιδιά καλησπέρα

,
Κατ'αρχάς πρός ενημέρωση και μόνον, ο Miguel είναι 35 ετών.Ναι είναι παντρεμένος με την Ana Estrella απ'το 2002 και έχουν έναν πιτσιρικά τον Yuri.
Σπούδασε
Fine Arts στο
university of Salamanca.Σχολή Καλών Τεχνών δηλαδή.
Δε θα ήθελα να επεκταθώ άλλο στο θέμα και να σχολιάσω παρά να πώ μια δική μου άποψη.Ίσως το spamάρω λίγο το θέμα αλλά...
Σα παιδί και γώ είχα το όνειρο που έχουν όλοι μας στο φόρουμ, συμπεριλαμβανομένου και του Χιμένεθ λοιπόν,να φτιάχνω μοντέλα.Όλη μου η ζωή ήταν ο μοντελισμός.Δε με ενδιέφερε τίποτε άλλο.Και το επάγγελμά μου ακόμη καθορίστηκε από αυτό.Λόγω τεχνικών προβλημάτων όμως,βλέπε μυωπία,τα αεροσκάφη τα βλέπω μέσα από μόνιτορ.Λάθος επιλογή ειδικότητας,αλλά δε μετάνιωσα στιγμή.Απλά λίγη κάπνα και μαυρίλα που μυρίζει ο φίλος τρέλας θα τη ζήλευα...
Στο θέμα μας τώρα.
Υπάρχουν άνθρωποι που μοντελάρουν για πολούς και διάφορους λόγους.Από περιέργεια,άλλος γιατί είναι όλη του η ζωή,άλλος γιατί κλείστηκε μέσα λόγω υποχρεώσεν και θέλει απλά να ασχοληθεί,για κάποιον μπορεί να είναι μια πλημμύρα συναισθημάτων και ιδεών που σαν γνήσιος καλλιτέχνης,θέλει να τα παρουσιάσει κάπως-ας μη ξεχνάμε ότι ο μοντελισμός ενσωματώνει όλων των ειδών τις τέχνες,ζωγραφική,γλυπτική,σχέδιο,φωτογραφία ακόμη και μουσική αν τον επενδύσεις με τα σύγχρονα μέσα.
Κάποιοι δίνουν και τη ψυχή τους γι αυτό που κάνουν,είναι κομμάτι του ΕΓΩ τους, γι αυτό και είναι απολύτως λογικό να υπερασπίζονται ή να στεναχωριούνται ανάλογα με κάποια αρνητική κριτική.
Αλλά προς Θεού,κατ'εμέ είναι ένα χόμπυ και δε θα έπρεπε να επηρεάζει σε τόσο μεγάλο βαθμό άλλες πτυχές της ζωής μας.Υπάρχουν αρκετά σημαντικά πράγματα,όπως η οικογένεια κατά την προσωπική μου άποψη,που προσωπικά πάντα ίσως με στερήθηκε για να ικανοποιήσω εγώ τις δικές μου φιλοδοξίες.Κάποιες σημαντικές ώρες που θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν διαφορετικά.
Αν μπορούσαμε να κάνουμε και το χόμπυ μας επάγγελμα, θα ήταν ευχής έργον.Μακάριοι αυτοί που το μπόρεσαν.ʼλλωστε και ο Μig όργωσε όλες τις εκθέσεις ανά την υφήλιο για να παρατηρήσει εμάς τους απλούς μοντελιστές και να μας μελετήσει.'Ισως αυτό να ήταν και η εργασία του στο τέλος της χρονιάς του (όπως και ένας κολλητός μου αρχιτέκτονας παρουσίασε σαν ερευνητική εργασία στο ΑΠΘ μια μελέτη γύρω από το Graffiti).
Γι αυτό σαν
εραστές της τέχνης αγαπάμε αυτό που κάνουμε,παρακολουθούμε νέες τεχνικές,ανταλλάσουμε απόψεις και μεταλαμπαδεύουμε τις γνώσεις ώστε να γίνουμε καλύτεροι όχι μόνο μοντελιστές,αλλά πάνω από όλα καλύτεροι....
ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
Σόρρυ για το μακροσκελές...γραμματάκι.