Αποστολέας Θέμα: 3rd ATHENS STREET MODELLING (Χριστούγεννα 2009 - Πρωτοχρονιά 2010)  (Αναγνώστηκε 26224 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος vagelis207

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πατρα
Απ: 3rd ATHENS STREET MODELLING (Χριστούγεννα 2009 - Πρωτοχρονιά 2010)
« Απάντηση #175 στις: Δεκεμβρίου 19, 2009, 07:09:23 μμ »
Παιδια συγχαρητηρια! ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Και του χρονου να ειστε ολοι καλα να το ξανακανετε παλι!
 ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος dive

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Βελετάς Δημήτριος - Γεννημένος λάθος εποχή
« Απάντηση #176 στις: Δεκεμβρίου 19, 2009, 07:28:46 μμ »
γεια σας παιδες...... σοβαρά υπεροχο και καλα οργανομενο το event.... και το καλυτερο... προσωπα μικρων που ηταν χαρουμενα που περνανε το μοντελακι σπιτι τους....
για να μην πω μια μαμα που την ετρεχε ο μπομπιρας της για να του παρει ενα ευκολο αεροπλανο.... σε καθε μαγαζι τους βρίσκαμε μεσα..... με την μανα να εχει απελπιστει γιατι την γυρνοβολουσε ο μικρος.
χεχεχε ετσι να μαθαινουν οι μαναδεςςςςςςςςςςς ......κοινως μόλις αποκτησαμε ενα ακομα μελλοντικό μελος στο χομπυ μας.
πραγματικα όμορφα ήταν χαβαλες μπόλικος.......αλλα εχω να επισημάνω ενα ολισθημα......
δηλωμένος ρωσόφιλος και αρματιστης να φτιαχνει αεροπλάνο και μαλιστα με σβαστικα......  ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: :mrgreen: :mrgreen: ::glossa:: ::glossa:: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ναι ...οπως ακουτε.... ο κύριος Αρκάδιος....εφτιαχνε αεροπλανο.... και μαλιστα γερμανικο...πινελατο...και το εκανε πολυ καλο....τωρα πια τα σχολια σας παρακατω....χχιχιιχχιιχιχιχιχιχιχχι
εμαθα και εγω 5 πραγματα... οπως πως γινεται να καλουπαρεις με λαστιχο και ρητίνες... απο τον Φιλτατο Τσιτσο και γενικα ειδα και καποια αλλες τεχνικες που μου αρεσαν αρκετα.
 ευχαριστουμε  οσους το οργανωσαν ....η απλα συμετείχαν με την παρουσια τους και βοηθησαν στο υπεροχο αυτο εποτελεσμα.
μπραβο....και του χρονου με περισσότερους πιτσιρικάρες να μοντελίζουν. ::icon_thumright:: ::salut::

I WALK THE PATH OF THE DARK SIDE

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #177 στις: Δεκεμβρίου 19, 2009, 07:32:50 μμ »
Μέχρι να ανεβάσω τις δικές μου φώτος ας παραθέσω ανατριχιαστικές λεπτομέρειες του σημερινού event:
1. Ο γνωστός Alex κατέφθασε με υβριδικό λευκό Prius το οποίο όμως στη συνέχεια ξεφόρτισε :!: :shock:
2. Από τις 10:00 που κατέφθασε ο Alex μέχρι και τις 13:00 που έφυγα εγώ έτριβε την άτρακτο ενός F-14 στην 1/48 :!: :shock:
Ο εν λόγω κύριος ανά μία ώρα άλλαζε θέση γύρω από τους πάγκους :!:
3. Ο κος Αρκάδιος βοήθησε ένα παιδάκι να συναρμολογήσει ένα Μ-109 (αεροπλάνο όχι πυροβόλο) :!: :shock:
4. Τα ημερολόγια απλά απίστευτα :!: Συγχαρητήρια στους δημιουργούς τους.
5. Το ζευγάρι των όμορφων nick2 & jim-eta  :shock: φωτογραφήθηκαν μαζί και δήλωσαν ότι θα συμμετέχουν στο επόμενο next male top model :!:
Η περίφημη φωτογραφία βρίσκεται στην κατοχή του κου Αρκάδιου την οποία παρακαλώ να ανεβάσει το συντομότερο.
6. Ρεσιτάλ συναρμολόγησης έδωσε ο κος gkontog. Ευτυχώς ανά τακτά χρονικά διαστήματα τον ταίζαμε μη μας πάθει τίποτε.
7. Οι Αστυνομικοί που πέρασαν με τις μηχανές τους 3-4 φορές παρακολουθούσαν με ενδιαφέρον εμάς τους μαντράχαλους και δε μπορούσαν να καταλάβουν τί ακριβώς συμβαίνει.
 :mrgreen:
8. Ο κος Ευγένιος ασχολιόταν με ένα υποβρύχιο το οποίο όμως από πολλούς θεωρήθηκε ερωτικό βοήθημα λόγω μεγέθους :!:
9. Υπήρχε άφθονο φαγητό για όλους.
10. Απ' ότι έμαθα η μηλόπιτα της μαμάς του κου Σωτήρη ήταν εξαιρετική (εγώ δε τη δοκίμασα).
11. Ο γνωστός κος με το μουστάκι που έχει πρωταγωνιστήσει και σε ταινίες έκανε την εμφάνισή του φορώντας κασκέτο... Το γιατί δεν το ξέρω.
12. Αυτόγραφα υπέγραψαν στο ημερολόγιο του κου nick2 εκτός από μένα, ο Συμεών και ο Δόξας απ' όσο πρόλαβα να δω.
Αυτά για την ώρα. Αν μου έρθουν και άλλα παραλειπόμενα θα σας ενημερώσω.
 ::salut::

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #178 στις: Δεκεμβρίου 19, 2009, 07:35:04 μμ »
Λίγες φωτογραφίες και από εμένα.
Ο sotiris με το jellyfish του plastimodelismo. Γιατί να μην το είχαμε αυτό πέρσι εδώ που πήγα και το αγόρασα από τον Βέλγο  :?: ::sterb121::
η νέα γενιά επί το έργον.
Το μέλος anastasis junior με το τελευταίο του δημιούργημα.  ::icon_thumright:: ::icon_thumright::
Ο PanPan δεν ήταν τιμωρία ή υπηρεσία, οπότε παρουσιάστηκε για ακόμη μία χρονιά για εκτέλεση μοντελιστικού καθήκοντος.
Ο διαστημάνθρωπος μας έφτιαχνε τον αετό του, αλλά δυστυχώς μία καλή λήψη του δεν έχω  :oops: :oops:

Υ.Γ. No1
Να γνωστοποιήσω οτι όλα τα δώρα  ::gift:: ::gift:: από τα μέλη και τα κατάστήματα διανεμήθηκαν σε μικρά και μερικά μεγάλα παιδιά, ενώ ταυτόχρονα οτιδήποτε βρώσιμο και πόσιμο παρουσιάστηκε, απορροφήθηκε κατά 100% από τα παρευρισκόμενα μέλη του forum ::Alcooli5:: ::burga::
Y.Γ. Νο2
Εαν τυχόν ανεβάσει ο Πρόεδρος (Ένας είναι ο Πρόεδρος  :!:) τίποτα χάλια φωτογραφίες σαν την τελευταία την δικιά μου, να ξέρετε οτι υπεύθυνος είμαι εγώ  :oops:, καθώς φωτογράφιζα τα τεκταινόμενα με την φωτογραφική μηχανή Του. Ήμουν δηλαδή ο άνθρωπος του Προέδρου  :mrgreen: :mrgreen:και χωρίς να είμαι μέλος της IPMS

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #179 στις: Δεκεμβρίου 19, 2009, 07:56:08 μμ »
Kαι επειδή όλα τα καλά πράγματα τελειώνουν νωρίς ....
Οι τελευταίοι της φυλής των ΜοϊκανωΜοντελοκλαμπτιτών μαζεύουν τα τοτέμ τους
Αφιερώνεται...

Αποσυνδεδεμένος BLACK SHEEP

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Σουρλής Γιώργος
« Απάντηση #180 στις: Δεκεμβρίου 19, 2009, 08:03:49 μμ »
Συγχαρητήρια για την όμορφη και ζεστή (αν και κρύο) εκδήλωση σας  ::icon_thumright:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: Του χρόνου ακόμα καλύτερη!!!  :mrgreen:
Ενα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όσους έτρεξαν για να έχει σωστό αποτέλεσμα η εκδήλωση  ::eusa_dance:: ::eusa_dance:: ::eusa_dance::

Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος Γιώργος Ροΐδης

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Μυτιλήνη να βρώ την ηρεμία μου...
« Απάντηση #181 στις: Δεκεμβρίου 19, 2009, 08:14:43 μμ »
Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ και από μένα για όσους έτρεξαν,κουράστηκαν και έστησαν το φετινό event και για όσους παραβρέθηκαν δηλώνοντας παρουσία στηρίζοντάς το! ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΔΕΡΦΙΑ  ::icon_thumright:: ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ  ::salut::
IPMS 1188

Συνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #182 στις: Δεκεμβρίου 19, 2009, 08:55:18 μμ »
Μισό να τελειώσω το τρίψιμο και θα σας πω....!

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #183 στις: Δεκεμβρίου 19, 2009, 08:59:55 μμ »
Ακόμη τρίβεις :?:
 :shock: :shock: :shock:

Συνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #184 στις: Δεκεμβρίου 19, 2009, 09:03:37 μμ »

Οπου να ναι θα βγει το τζίνι, έτσι μου είπανε!!!!!

Το event για μία ακόμα χρονιά ήταν φανταστικό και περάσαμε όλοι πάρα πολύ καλά, με άφθονο γέλιο, χαβαλέ, μοντελάρισμα και ΠΟΛΥ τρίψιμο!
Του χρόνου θα γίνει ακόμα καλύτερο!!!

Αποσυνδεδεμένος Symeon

• MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ι.Π.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
« Απάντηση #185 στις: Δεκεμβρίου 19, 2009, 09:43:12 μμ »

Ενα θα σας πω ότι από το πολύ τρίψιμο άρχισαν οι ενώσεις να κάνουν τρύπα και τώρα θα χρειαστεί στοκάρισμα και πάλι από την αρχή τρίψιμο  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Guderian

• Δημήτρης Τσιτσόπουλος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ηλιούπολη (αλλά δεν ξεχνώ τους Αμπελόκηπους)
  • SCHΝELLER ALS HEINZ
« Απάντηση #186 στις: Δεκεμβρίου 19, 2009, 10:02:42 μμ »
Τα ευσημα μου στους
 ::arrowred::Αλεξη που όπως παραδέχθηκε ακόμα τρίβει...
 ::arrowred::Τσίτσο και mmaker  γνωστούς καλουπατζήδες. Στην συνέχεια ο  καθένας τράβηξε τον δρόμο του, ο Τσίτσος για την βαση-βαφλα και ο Γιώργος στα μεγάλα (1/72) άρματα. Ηταν και Σερμαν και πήρε την δόξα από τον κ. Κοντό ::glossa::
 ::arrowred::Προεδρο που μοντέλαρε ό,τι έβρισκε μπροστά του
 ::arrowred::ΑΡΚΑΔΙΟ που η αγάπη του για τα παιδιά κατέρριψε όλα τα φράγματα. ΝΑΙ ΕΦΤΙΑΞΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΑΨΕ ΜΕ ΠΙΝΕΛΟ (κύριε Λαδόπουλε έχεις αντίπαλο πλέον...)
 ::arrowred::Ευγένιο με το υποβρύχιο και την ...μαγική βαλίτσα του
 ::arrowred::Μέλπα που εκτός από ακροβατικά στις κολώνες προλαβε να μοντελάρει κιόλας
 ::arrowred::Σωτήρη με τους αερογράφους του
 ::arrowred:: Expendable  με το λούκι που τράβηξε στο αρματάκι...
 ::arrowred:: Christos(jaeger) που μας άνοιξε τα γκαβά στο πώς βάφεται μία φιγούρα. Many thnks Chris
 ::arrowred::Κοντογιάννη που εβαφε αεροπλανάκια πότε από την μία πλευρά και πότε από την άλλη διαβάζοντας ...Ρίζο.
 ::arrowred::Τον κ.Viper που εδωσε ρέστα στο σερβις.
 ::arrowred::Τον γιό του κ Κώστα (Α.Β.) που ήταν έξοχος συνεργατης στην κατασκευή, σκόνισμα και τοποθέτηση χαλκομανιών ενός αμερικάνικου ημιερπυστριοφόρου (μπλιάχ...) Το μήλο έπεσε κάτω από την μηλιά κύριε και είναι και ...καλύτερο φρούτο ::glossa::
 ::arrowred::Ολους που πέρασαν, γελασαν, είδαν, εμαθαν, χαβαλέδιασαν και ευχαριστηθηκαν και σε όσους βοήθησαν στην επιτυχή διοργάνωση.

Και του χρόνου παίδες. Μπράβο σε όλους.
type less model more

Αποσυνδεδεμένος mikegr_F.T.T

• IPMS 1185
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΜΥΤΙΛΗΝΗ-ΛΕΣΒΟΣ-ΑΘΗΝΑ
  • CARPE DIEM!!!
« Απάντηση #187 στις: Δεκεμβρίου 19, 2009, 10:06:38 μμ »
Είμαι πολύ χαρούμενος που επιτέλους κατάφερα να παραβρεθώ και να βάλω λίγο και εγώ το χέρι μου στο  φετινό  και για τρίτη συνεχή φορά,  καταπληκτικό event της τεράστιας πλέον μοντελοπαρέας μας.  Όλοι πρέπει να ήμαστε περήφανοι όταν λέμε ότι είμαστε μέλη αυτού του φοβερού club. Για μια ακόμα φορά συγχαρητήρια σε όσους σκέφτηκαν και έκαναν πραγματικότητα αυτήν την υπέροχη ιδέα και καλή συνέχεια στο κλαμπάκι μας που όσο πάει και μεγαλώνει όσο πάει και δημιουργεί που όλο και περισσότερο μεταδίδει όμορφα πράγματα. Να είμαστε όλοι καλά.

Υ.Γ(1) Δεν θα ξεχάσω τους γονείς και όχι μόνο, που περνούσαν έβλεπαν τι κάνουμε και μας έδιναν συγχαρητήρια για το καλό παράδειγμα που δίναμε...     
Υ.Γ(2) Δεν θα ξεχάσω το τρελό κέφι που υπήρχε όλη την ώρα και τα πειράγματα που έδιναν και έπαιρναν, καλοπροαίρετα από όλους σε όλους...
Υ.Γ(3) Δεν θα ξεχάσω τον Αρκάδιο που έφτιαχνε ένα υπέροχο ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ  Β'ΠΠ (ΒF-109) ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΣΥΝΕΧΙΣΕ, ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ!!!
Υ.Γ(4) Δεν θα ξεχάσω την μανία που είχε πιάσει τον αδερφό ALEX να μετατρέψει με την βοήθεια του ντουκόχαρτου και της λίμας του, το F-14 1/48 σε F-14 1/72... έγκυρες πληροφορίες μου λένε ότι ακόμα και τώρα που γράφεται αυτό το post εκείνος ακόμα τρίβει...
Υ.Γ(5) Τέλος δεν θα ξεχάσω με τίποτα την χαρά που είδα ζωγραφισμένη στο πρόσωπο του μικρού που βοηθούσε ο Αρκάδιος να φτιάξει το πρώτο του μοντέλο μόλις αυτό τελείωσε... μου θύμισε πολύ έμενα τότε πριν από 18 χρόνια όταν έφτιαχνα εκείνο το JAS-37 VIGEN στην 1/144 το οποίο ήταν το πρώτο μοντέλο που έφτιαξα...
Και πάλι συγχαρητήρια και πάλι ευχαριστώ την μοντελοπαρέα μας για τις υπέροχες  στιγμές και να είμαστε καλά και του χρόνου να το διοργανώσουμε ακόμα ποιο δυνατό.   
 ::lovemodel:: ::lovemodel::

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: West side
    • Image
« Απάντηση #188 στις: Δεκεμβρίου 20, 2009, 08:55:23 πμ »
Tι εγινε ρε παιδια,κανεις αλλος δεν εχει βγαλει φωτογραφιες? :roll:

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #189 στις: Δεκεμβρίου 20, 2009, 10:51:15 πμ »
Μεγάλη επιτυχία και φέτος! Πέρασα υπέροχα και ο καιρός μας έκανε τη χάρη και ήταν εξαιρετικά συνεργάσιμος. Μερικές φωτογραφίες και από εμένα.

Η αρχή...

Ο τρίφτης!

Ο τρίφτης  επί τω έργω. Θαυμάστε κίνηση καρπού, σταθερότητα, σα να βλέπεις Paganini σε live!

Ο παιδαγωγός!

Ο χαμός!

Ο κος Πρόεδρος.

Το τέλος...

...αλλά και υπόσχεση για ακόμα καλύτερα την επόμενη χρονιά!

Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος Δόξας Ιωάννης

• Scale 1/35
  • *
  • Ότι και να κάνεις, κάνε το σωστά!
« Απάντηση #190 στις: Δεκεμβρίου 20, 2009, 12:00:49 μμ »
Συγχαρητήρια σε όλους όσους κουράστηκαν για να διοργανωθεί άλλη μια επιτυχημένη εορταστική μοντελιστική εκδήλωση του έτους 2009 ::eusa_clap::. Ήταν πράγματι πολύ όμορφα σχεδιασμένη, σε "ζεστό" περιβάλλον, βλέποντας και συζητώντας με πολλούς φίλους συνμοντελιστές. Συγκινητικές στιγμές με τους πιτσιρικάδες ζωγραφισμένο στο προσωπάκι τους την έκπληξη της δημιουργίας από τους γκουρού του πάγκου ::painting::, αλλά και την χαρά της ολοκλήρωσης της κατασκευής του μοντέλου τους. Θα ήθελα να συγχαρώ και όσους από τους επαγγελματίες βοήθησαν και στήριξαν για την επιτυχία της εκδήλωσης ::icon_thumright::. Τέλος να συγχαρώ τα παιδιά του Modelclub που πήραν την όμορφη πρωτοβουλία για την έκδοση του πρώτου μοντελιστικού ημερολογίου για το έτος 2010. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνατε να με συμπεριλάβετε στα επιλεγμένα μοντελιστικά σας θέματα του προηγούμενου έτους και να σας προτρέψω και για άλλες μελλοντικές επιτυχημένες μοντελιστικές  πρωτοβουλίες, συμβάλλοντας (όπως πολύ καλά το κάνετε εδώ και πέντε χρόνια)  και εσείς στην ανάπτυξη του μοντελισμού στη χώρα μας ::icon_thumright:: ::eusa_clap::.
Και του χρόνου ::salut::

Αποσυνδεδεμένος dsamba

• d-ημήτρης samba-νης
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πεύκη
  • NH-90 TGRA
    • ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΣΤΡΑΤΟΥ (ανεπίσημη ιστοδελίδα)
« Απάντηση #191 στις: Δεκεμβρίου 20, 2009, 01:43:14 μμ »
Ενα μεγάλο μπράβο σε όλους ... αλλά ο παιδαγωγός κρύβει τις φωτογραφίες του.

Δεν αναρωτηθήκατε γιατί?  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Και του χρόνου να είμαστε καλά!

Δημήτρης  ::salut::

ΤΟ ΙΠΤΑΣΘΑΙ ΤΟΛΜΗΡΟΝ
 http://armyaviation.wordpress.com

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #192 στις: Δεκεμβρίου 20, 2009, 03:22:31 μμ »

συνεχιζεται ....
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
« Απάντηση #193 στις: Δεκεμβρίου 20, 2009, 03:23:58 μμ »

συνεχίζεται
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
« Απάντηση #194 στις: Δεκεμβρίου 20, 2009, 03:25:30 μμ »

συνεχίζεται
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
« Απάντηση #195 στις: Δεκεμβρίου 20, 2009, 03:26:51 μμ »

τελος
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
« Απάντηση #196 στις: Δεκεμβρίου 20, 2009, 03:32:14 μμ »
 :lol:
Ηταν μια πολύ όμορφη και ζεστή εκδήλωση  ::icon_thumright::
με τις παραπάνω φωτό προσπάθησα να βάλω στο κλίμα όσους δεν ήταν παρόντες,  :mrgreen:
γι αυτό έδειξα φωτό απο το στήσιμο, τη διάρκεια του event, τα πιτσιρίκια, τους πρωταγωνιστές, την περιφρούρηση, το μάζεμα και την ...υποστολή των σημαιών banners ήθελα να πω.  ::glossa::

Θέλω να ευχαριστήσω  ::icon_thumright:: ::icon_thumright::όσους συμμετείχαν, τόσο στο στήσιμο όσο και στην ίδια τη διοργάνωση
και ελπίζω να το ευχαριστήθηκαν όσο κι εμείς.   ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Ευχαριστούμε τους επαγγελματίες για τη στήριξη τους. Ελπίζουμε κι αυτοί να έμειναν ευχαριστημένοι απο την εκδήλωση και τον κόσμο που μαζέψαμε στο τρίγωνο.  ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Ευχομαι του χρόνου για ακόμη μεγαλύτερο και πιο εργανωμένο Streetmodelling και γιατί όχι, για την ταυτόχρονη διοργάνωση του και στις υπόλοιπες πόλεις της Ελλάδας με μοντελιστές, όπως είχε προταθεί αρχικά.  ::icon_thumright::

Εύχομαι τέλος σε όλους Καλά Χριστούγεννα, Καλή Χρονιά με Υγεία και ότι επιθυμεί ο καθένας.

Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος George R

• Kapitän zur See
  • Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/35
  • DKM BISMARCK
    • Ένωση Μοντελιστών Ιωαννίνων
« Απάντηση #197 στις: Δεκεμβρίου 20, 2009, 04:04:46 μμ »
Πολλά μπράβο σε όλους !!!  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Τέτοιες εκδηλώσεις αν μη τι άλλο προωθούν το χόμπυ μας και το προβάλλουν με τον καλύτερο τρόπο  ::icon_thumright::

Σε δύο φωτό θα σταθώ...

Πρώτον: 

το μοντέλο στο μαύρο magane (?)  ::057love::

και δεύτερον:

ήρθαν για προστασία ή για ...μπουζούριασμα?  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ξανά μπράβοσ ε όλους  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
"Ich lasse mir doch mein Schiff nicht unter dem Arsch wegschiessen.  Feuererlaubnis !"

www.emioannina.gr

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #198 στις: Δεκεμβρίου 20, 2009, 04:27:26 μμ »
Στην πρώτη φωτογραφία η όμορφη οδηγός δεν έχει στραμμένο το κεφάλι της προς το event αλλά προς το ομορφόπαιδο που βγάζει την φωτογραφία, δηλαδή εμένα.  ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::
Οσο για την 2η, 2 στενά παραπάνω είναι το αστυνομικό τμήμα των Εξαρχείων και 2 στενά πιό κάτω είναι το Πανεπιστήμιο Αθηνών, τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ και το βιβλιοπωλείο - στόχος του ʼδωνι Γεωργιάδη. Η δε Βαλτετσίου που τέμνει την Ιπποκράτους στο μοντελιστικό τρίγωνο, καταλήγει κατευθείαν στην πλατεία Εξαρχείων. Είπες τίποτα  :?:  :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος George R

• Kapitän zur See
  • Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/35
  • DKM BISMARCK
    • Ένωση Μοντελιστών Ιωαννίνων
« Απάντηση #199 στις: Δεκεμβρίου 20, 2009, 04:51:21 μμ »
Του χρόνου να μοιράσετε και κράνη, ασπίδες κλπ καθώς το event γίνεται "στο μάτι του κυκλώνα"  :mrgreen:
"Ich lasse mir doch mein Schiff nicht unter dem Arsch wegschiessen.  Feuererlaubnis !"

www.emioannina.gr

Tags: