0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θεέ μου.... ένα μεγάλο μπράβο για την επιτυχία του έργου σου!!!Πραγματικά σε στέλνει αδιάβαστο!!
Ήταν 'ένα απο τα λίγα αεροπλάνα, που τράβηξαν το μάτι μου!!!!Καθόμουν αρκετή ώρα και το χάζευα και προσπαθούσα να καταλάβω πώς το έφτιαξες!!!!Μπράβο και συγχαρητήρια!!!!
απο τα πιο ωραία εκθέματα της φετεινής (29ης) έκθεσης της IPMS Ελλάδος ευχαριστούμε που το έφερες και είχαμε την ευκαιρία να το θαυμάσουμε απο κοντά Σ.Σ.
Kαι γω σαν τον Voroshilov ομοίως το ξαναβλέπω και ξανααπορώ, μήπως.. μυρίζει κιόλας εγκαταλειμμένο αεροδρόμιο στον καύκασο!? Απάλευτος.Να την πω και γω την αμαρτία μου, συμπτωματικά έχω στα σκαριά/περάσει 2 3 χέρια φθορές σε ένα 72άρι (.. το μάτιασα φαινεται) Mig-23 κακοχαραγμένο και γενικά δεν έμεινα ικανοποιημένος και απο μένα. Ίδωμεν για 2η καριέρα, αλλά σαν του δικού σου φίλε, με τίποτα!