Δημητρη, ευχαριστω πολυ και σενα!!
Τσουκου-τσουκου το παω το πραμα, αλλα μερικες φορες σε 'τσιγκλανε' καποιοι, (με την καλη εννοια παντα

), και σε αποπροσανατολιζουν απο αυτο που ειχες αρχικα σχεδιασει να δειξεις..

Ετσι και γω ειχα σκοπο να σας δειξω την πισω ...τρυπα

και πιο θανατηφορα,(βλ. πυροβολο 20mm type 99), της Μπετυς,τελειωμενη

..
Σας θυμιζω το Σπαρτιατικο κομματι της Ταμιγια που βελτιωσα με οτι προχειρο βρηκα μπροστα μου

και αφου εφτιαξα απο λεπτο κομματι πλαστικου την πλατη του πυροβολητη, το εβαψα..

Το πισω κομματι μασκαριστηκε στα διαφανη,αλκλαντωθηκε
λακίστηκε, και περαστηκε με τα αντιστοιχα πρασινα μεσα εξω..

Οταν ομως το κολλησα διαπιστωσα τη κουταμαρα
και ετσι φτου μασκαρισμα και κανε τον καουμπόυ..

Απο μια διαφανη θηκη παιχνιδιου της μικρης μου κορης, τροχισα ενα κομματι που ταιριαζε με τον μεταγενεστερο τυπο πισω ανοιχτης καλυπτρας -η Ταμιγια εδινε τον προγενεστερο και αρχισε η διαδικασια εφαρμογης.

Η πρωτη αποπειρα πηγε στραφι, ή μαλλον περιπου στραφι, αφου λιγο πριν πεταξω το αχρηστο κομματι σκεφτηκα να το 'πειραξω' λιγο με αφορμη μια φωτο ενος Γιουνκερς -που ειναι σε περαση τελευταια!!!

Και ενω λοιπον ημουν ετοιμος να προχωρησω στη δευτερη αποπειρα ΝΑ ΣΟΥ ο διαβολεας

με τις 'πιπερατες φωτο..
Αυθεντικές εργαλειοθηκες κινητου συνεργειου για ΕΠΙΤΟΠΙΟ νταλαβερι σε μικροεπισκευες αεροσκαφων ΙJN!!!! Διατηρημένες σε άριστη κατασταση...βρεθηκαν σε αποθηκη σε καποια σπιτι κοντα σε μια παραθαλάσσια βαση...

Δεν αντεξα στον τεραστιο πειρασμο και προσπαθησα να τις φερω 48 φορες μικροτερες..
Επισης αυτη τη περιοδο πειραματιστηκα με την τεχνικη των συναδελφων στις φιγουρες..Το αποτελεσμα φαινεται σ αυτο το κομματακι μουσαμα και οχι μονο..

Βαρελια .....ξυλινα δεν υπαρχουν,

αλλα αυτα τα κουτακια σιτισμου

που αναπαραστησα με κομματια στυλο θα βαφτουν οπως στο βαρελι τωρα που στεγνωσε το αρχικο Χαμμπρολ υποστρωμα..

Το cowling και τα flap actuators ασταρωθηκαν και βαφτηκαν,

το Ισουζου βαρυνε λιγα κιλα ακομα απο αχρηστα πανελ απο αλουμινοταψο με ματ βερνικι..

Σε οτι αφορα το μετωπο των φιγουρων, το ματ της Τεστορς δεν στρωνει με τιποτα αλλα ελπιζω στη διαδικασια των λαδιων να τις φερω στα ισια τους. Το χρωμα στις μποτες δεν ειναι το οριστικο..

Σιγα-σιγα αρχιζω να υπολογιζω το μεγεθος της βασης
που θα ειναι και η τελευται πραξη του
δραμ προτζεκτ,

οπου κι εδω υπαρχουν πολλες ιδεες..
Καποιες συμπληρωματικες φωτο..

Λοιπον παιδες, ανεβαινω στο Ισουζου μου και φευγω για το μετωπο..

Οι Γιανκηδες με το
island hopping στρατηγικο σχεδιο τους πρεπει με καθε θυσια να αναχαιτιστουν..

Κυριοι διαχειριστες, αν εχετε την καλωσυνη καντε το 72%
75% ετσι, για να εχω να λεω ποτε θα ξεμπλεξω...
Για σχολια,ενστασεις,παρατηρησεις και τα συναφη..πολυ ευχαριστως να ανταποκριθωμεν..