Α Ν Τ Ε Κ Α Ι Σ Τ Ο Υ Σ 8!!!!!!!

Η ομαδαρα των συγχρονων Σαμουραι

εριξε
τρια τεμαχια σε κατι ξυλοκοπους

χτες βραδυ, και ετσι περιχαρης που ημουν, (λεμε τωρα

), αποφασισα να στειλω μια μικρη συνεχεια του δικου μου σηριαλ που ειναι ακομα στη φαση των ...προκριματικων!!
Λοιπον, κατι που με παιδεψε πολυ να το βρω,(βλ. τελευταιο βιντεο του youtube) και ακομα περισσοτερο να το αναπαραστησω ειναι, (αν το λεω καλα), η στεφανη στηριγματος του κινητηρα.Μετα απο δυο αποπειρες κατασκευης του, κατεληξα καπου βρισκομενος στη μεση περιπου..

Με αφορμη αυτο το κομματι απο την Μπετυ

προσπαθησα να αποδωσω οσο το δυνατον πιο πιστα την αποδοση του αοτακε οπως σας περιεγραψα στο προτελευταιο απντειτ.Στη συνεχεια και μετα το βαψιμο των καλωδιοσωληνωσεων, με ενα πινελο αρκετα μουσκεμενο με ΑΖΑΞ και αφου τα παντα ειχαν στεγνωσει βεβαια, ξεβαψα καποια σημεια του πρασινομπλε ακρυλικου κλιαρ, με αποτελεσμα να εμφανιστει αρκετα καλα -στα ματια μου παντα- το αλουμινιο αλκλαντ

Το κυκλικο αντιπυρρικο που εμοιαζε με παλιο μεταλλικο ...πενηνταδραχμο

επιτελους τοποθετηθηκε στη θεση του, στο κενο που ειχε προκυψει απο τα ..κοψιματα το τελευταιο Πασχα αν θυμαστε!! Τα πολλα δοκιμαστικα ντραι φιτ εκαναν την εφαρμογη σχεδον τελεια παρα τους αρχικους φοβους μου..

Ο κινητηρας της Ταμιγια βαφτηκε και παλαιωθηκε, και εδω ποζαρει

για το ΜC πριν μπει στο καλυμμα του κ εξαφανιστει πισω απο τον τεραστιο κωνο της ελικας..

Γενικα παντως μιλωντας και εχοντας πρωτυτερα φτιαξει το εφιαλτικο (απο αποψη εφαρμογης) Εδουαρδικο Μεσερσμιτ, μπορω καλλιστα να πω οτι η εφαρμογη της Ταμιγια -κυριως στα ατρακτιδια κ τις πτερυγες με εξεπληξε ευχαριστα..Ομως..οι σκρατσιες που ειχαν γινει στο εσωτερικο της ατρακτου και κυριως η προσθηκη του πατωματος, δημιουργησαν καποια προβληματα στην χοντρη ...κοιλια της Μπετουλας και ετσι ντουκοχαρτα 150 βαθμων κ πανω ανελαβαν να επαναφερουν την ταξη.. Με την παλια μεθοδο του 'ασημι δες πού χρειαζεται στοκος'

κοντεουμε να τελειωσουμε με την βαρετη διαδικασια και εδω..Γενικα το γεγονος οτι οι κατω επιφανειες της (συγκεκριμενης) Μπετυς παρεμεναν αβαφτες, κανουν την διαδικασια στοκαρισμα-τριψιμο ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΗ!!

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ, για να μη ξεχνιομαστε, το ζουμι στην ολη υποθεση ειναι η αποδοση της ζημιας που υπεστη η Μπετυ σε ορισμενα σημεια με αποκορυφωμα αυτο στην κορυφη της ατρακτου που προκαλεσε και το μερικο ξεχαρβαλωμα της.Βρισκομαι ,οπως ισως θυμαστε εδω

ενω οι φωτο που εχω ψαρεψει απο το διαδικτυο και μου δινουν τις περισσοτερες ιδεες ειναι αυτες

Ευχαριστω για το χρονο σας!!

Για οτιδηποτε σχολιο και παρατηρηση εδω ειμαστε!!