0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
οσο σκεφτομαι οτι θα κλεισουν τα δυο μισα μου ερχεται να κλαιω...αλλα γελαω (κλαυσιγελως)κουραγιο αγορι μου κουραγιο
Πάνο πολύ καλό το βρόμισμα φίλε μου!!!Κλασσικά θα γίνει και αυτό άλλο ένα θαυμάσιο μοντελάκι!!!!Καλή συνέχεια φίλε μου!!!!
Θα περιμένω την τελική εικόνα για να σου πω!
Να σου δώσω μια ιδέα? ʼσε αυτό ανοικτό για να φαίνεται η πραγματικά εκπληκτική δουλειά που έχεις κάνει, πάρε ένα δεύτερο κάνε μόνο τα βασικά μέσα, βάφτο από έξω υπέροχα όπως έχεις αποδείξει ότι μπορείς και έκθεσέ τα και τα δύο μαζί σε ένα διοραματάκι !!! Έτσι θα έχεις μια ολοκληρωμένη και πληρέστατη δουλειά. Ίσως φαίνεται υπερβολικό αλλά όλα αυτά τα υπέροχα που έχεις κάνει μέχρι τώρα δεν θα τα χάσεις και θα τα χαρουμε και εμείς σε κάποια έκθεση , Γιάννης
[bΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΤΡΑΚΤΟ......ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΤΡΑΚΤΟ....ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΤΡΑΚΤΟ......... [/b]
Φτιάξε την μισή πλευρά κανονικά (άτρακτο,φτερά,σ/π κλπ) και κόλλα το σύνολο σε καθρέφτη κάθετα τοποθετημένο έτσι ώστε να φαίνεται η άτρακτοςμέσα!!!
Παναγιώτη μην αγχώνεσαι... έστω και ΕΝΑ τμήμα του εσωτερικού να φαίνεται προσωπικά καλύπτομαι