Καλημερα σε ολους!!
Θα παρακαλουσα

οποιος διαβαζει αυτο το μικρο ποσταρισμα να μην μασουλαει,ει δυνατον!!!

Υπαρχει λογος!!!!

Δεν ειναι καποιο καλαθακι απορριματων

αλλα μια τυπικη 'τουαλετα υγρων' απο Αγγλικη ελευθερη μεταφραση...Ηταν μεταλλικη κ φορητη (για ευνοητους λογους βεβαια!!!

). Απο τις χειροτερες στιγμες του προσωπικου εδαφους ηταν να αδειαζουν κ να καθαρισουν το .....περιεχομενο της
χεσ... του γιουτιλιτυ θελω να πω!!Σε μερικες κ οχι σπανιες περιπτωσεις, οταν το εν λογω αντικειμενο γεμιζε, κ το βαρυ βομβαρδιστικο ειτε απο αναταραξεις,ειτε απο αντιεροπορικα πυρα,ειτε κ απο τα δυο δεν ειχε κ τοσο ..... σταθερη πορεια

το περιεχομενο διασκορπιζοταν στο δαπεδο κ στις περιξ περιοχες!!!!

Για τα πληρωματα των βομβαρδιστικων της ΡΑΦ πχ του Lancaster, η λεξη
Εlsan ακουγοταν τουλαχιστον ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ

ΜΑΡΤΥΡΙΟ!!!!! Φανταστειτε τον αμοιρο πολυβολητη να προσπαθησει να περασει μεσα απο ολο αυτο τον ελαχιστο χωρο που υπηρχε στο εσωτερικο ενος αφους, κ μεσα απο τον εκκωφαντικο θορυβο των κινητηρων κ το απαισιο κουνημα να προσπαθησει να ξαλαφρωσει σ αυτο το μικροσκοπικο σκατόπραμα!!!

Μαλλον περισσοτερο λερωμενος εβγαινε απο την ...διαδικασια παρα ανακουφισμενος...

Καποιοι τολμηροτεροι, αν οι συνθηκες το ευνοουσαν,αδειαζαν τα @#$τά στην διαρκεια της πτησης κ οποιον παρει ο χωρος απο κατω!!!

Οπως καταλαβαινετε, ολοι προσπαθουσαν να αποφυγουν την ταλαιπωρια της ...εκκενωσης εν πτησει παιρνοντας τα καταλληλα μετρα πριν ανεβουν στο 2κινητηριο ή 4κινητηριο θηριο....Το πολυ-πολυ να ...αεριζοντουσαν ...εναλλακτικα

:mrgreen:αλλα μια χ...ορδη οπως ακριβως το παραθετω απο ενα Αγγλοφωνο σαιτ :
A number of air crewmen died of farts. (ascending to 20,000 ft. in an un-pressurized aircraft causes intestinal gas to expand 300%!).Οχι, για να μη λετε οτι τα βγαζω απο το μυαλο μου!!!Τελος,δεν ηταν κ λιγοι που μαζι με τα προαναφερθεντα ειχαν να αντιμετωπισουν τις απιστευτα χαμηλες θερμοκρασιες που επικρατουσαν στα 20 κ 30.000 ποδια οποτε, ζυγιζοντας τα υπερ κ τα κατά, (τα
κατά επαναλαμβανω)

παρεμεναν στις θεσεις τους και .....χμμμ..

Παντως οι λιγοτερο ατυχοι ηταν τα πληρωματα αφων οπως το Β 17, Β 24 κ βεβαια του Β 29 που χρησιμοποιουσαν χημικες τουαλετες...Οσο για τη Μπετυ,εδω δεν σφραγιζαν τις δεξαμενες καυσιμων τους, θα εβαζαν χημικες τουαλετες?????

Και οπως βλεπετε στην απεικονιση του προφιλ μου, για χαρτι υγειας θα μιλαμε τωρα????
Και επειδη το παραχ....εσα μου φαινεται, (ασχετα βεβαια που παρεθεσα μια λιγοτερο δημοφιλη πτυχη της ζωης των πληρωματων, αλλα ΑΠΟΛΥΤΑ ρεαλιστικη),θα σας δειξω καποιες φωτο του γιουτιλιτυ...Κατασκευαστηκε απο αλουμινενιο καπακι μηχανικου μολυβιου,φυλλο πλαστικου ενω η ...φουξια εσωτερικη πλευρα της ...λεκανης τελος παντων, (που μου εσπασε τα νευρα να κολλησει), ειναι απο μυτερη ακρη σωληναριου στυλο..

Και μια τελευταια λεπτομερεια...Στην παρακατω φωτο φαινεται οτι δεν απεφυγα τη μαμακια κ εβαλα τους νομεις,τις καθετες νευρωσεις λιγο πιο δεξια απο οτι επρεπε κ καποιο μεταλλικο παραπετασμα που υπηρχε αριστερα του γιουτιλιτυ δεν θα κατασκευαστει τελικα..Αλλα δεν βαριεσαι το παραπετασμα τους μαρανε στην τελικη...

Λοιπον αυτο ηταν...Τα ειπα κ ...ξαλαφρωσα!! Τόχα υποσχεθει εξ αλλου!!! Σε λιγες μερες θα επανελθω με πολυ πιο καλαισθητες, (ελπιζω

), φωτο των προσθηκων που εκανα στο εσωτερικο της νταρντανας μου, που θαναι κ οι τελευταιες πριν παρει φωτια ο badger κ τα πινελα!!!

Για οσους τυχον προσβληθηκαν, (παντως ο Ιndy κ ο Ντιμης
σιγουρα Ο Χ Ι!!!!!),απολογουμαι

για τον χρονο σας....