Αποστολέας Θέμα: ΟΚ κομπρεσέρ αθορυβο!!! Αλλα απο που...?  (Αναγνώστηκε 7307 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος MAVERICK_AGM65

• Scale 1/144
  • *
ΟΚ κομπρεσέρ αθορυβο!!! Αλλα απο που...?
« στις: Νοεμβρίου 01, 2009, 08:48:35 μμ »
Γεια σας!
Θέλω άμεσα να πάρω αθόρυβο κομπρεσέρ αέρα!!!! :D Αν θέλετε παρακαλώ μπορείτε να μου πείτε πιο κομπρεσέρ έχετε και από πιο κατάστημα το έχετε πάρει?
Κυρίως  με ενδιαφέρει να μου πείτε ποια καταστήματα ξέρεται που έχουν τέτοια αθόρυβα κομπρεσέρ αέρα ακόμα και αν δεν είναι αποκλειστικά για είδη μοντελισμού...
Ευχαριστώ!!!

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
Απ: ΟΚ κομπρεσέρ αθορυβο!!! Αλλα απο που...?
« Απάντηση #1 στις: Νοεμβρίου 01, 2009, 09:46:55 μμ »
όλα τα καλα μοντελομάγαζα έχουν κομπρεσέρ
αθόρυβα αλλά και "σχεδόν αθόρυβα"
με μια βόλτα στο "τρίγωνο" της Ιπποκράτους εαν είσαι στην Αθήνα , θα έχεις την ευκαιρία να δεις και να ακούσεις αρκετά.
για εντελώς αθόρυβο πάντως, να υπολογίζεις κόστος στα +350 ευρώ
 ::salut::
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: West side
    • Image
« Απάντηση #2 στις: Νοεμβρίου 02, 2009, 12:34:19 πμ »
Σταυρο το Silair 15 c εχει αν θυμαμαι καλα 290 ευρω αν το παρεις με καρτα. Μετρητης μπορει να αλαζει λιγο η τιμη... :wink:

Αποσυνδεδεμένος zaxos345

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χανιά
« Απάντηση #3 στις: Νοεμβρίου 02, 2009, 06:38:30 πμ »
Δες εδώ
http://www.axels-modellbau-shop.de/katalog/en/Airbrush-Accessories/Compressors/Werther-Compressor:::75_233_250.html και εδώ
http://cgi.ebay.ch/Sil-Air-20D-Werther-Airbrush-Kompressor_W0QQitemZ160289310012QQcmdZViewItemQQptZModellbauwerkzeuge?hash=item2551fcc53c
Αυτό έχω πάρει, το 20D, από τον τύπο στο ebay, 368 ευρώ, αφού το πήρα αύξησε την τιμή!!! Πάντως είναι τελείως αθόρυβο, όταν δουλεύει ίσα που το ακούς, μου έκανε φοβερή εντύπωση, φιλικά Γιάννης
FLY LOW HIT HARD....    S.L.U.F.F.

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #4 στις: Νοεμβρίου 02, 2009, 08:28:44 πμ »
Σταυρο το Silair 15 c εχει αν θυμαμαι καλα 290 ευρω αν το παρεις με καρτα. Μετρητης μπορει να αλαζει λιγο η τιμη... :wink:

::icon_thumright::  μπορει να μη θυμάμαι καλα Δημήτρη και να έχουν όσο λες,
πάντως πρόσφατα που αγόρασα για ένα φίλο ένα "σχεδόν αθόρυβο" της SPARMAX με τη "σπιράλ" δεξαμενή αέρα, είχε αρχική τιμή ~195 ευρώ.
επίσης να θυμήσω ότι στα εν λόγω καταστήματα ισχύουν και οι γνωστές εκπτώσεις σε μέλη ...συλλόγων.
 :wink:
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος Dimitri K.

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #5 στις: Νοεμβρίου 02, 2009, 01:53:42 μμ »
Απο ότι ξέρω, το πλαστιμοντελισμο εχει την μεγαλύτερη ποικιλία.  Εγω πρόσφατα αγορασα το πιο ακριφο και αθοριβο μοντελο που ειχανε ("αναγραφομενη τιμη" 466EUR) το ήθελα άμεσα για δουλεια και έχω χρησιμοποιήσει επαγγελματικά silair αθόρυβα σε εργαστιρια του εξωτερικου.  Ουτε καν ξερω ποιο μοντελο ακριβος ειναι αυτο που αγορασα...15D, 20D, 3D? πάντως ειναι μεγάλο και βαρύ  ::glossa:: Αν ρωτήσεις τον κύριο καταβιτη στο πλαστιμοντελισμο, μπορεί να θυμάται.

Και ο Καλφάκης έχει πάντως ωραία μοντέλα και αθόρυβα που μπορεί να βολεύουν καλύτερα. Απ'οτι έχω καταλάβει προσπαθούν να μην εισάγουν τα ίδια μοντέλα τα μαγαζιά στην Ιπποκράτους.

Αν δεν ήταν τόσο βαριά αυτά τα κομπρεσέρ και δεν ήθελα κάτι άμεσα, μπορεί να είχα παραγγείλει κάτι απο εξωτερικό. Η ακρίβεια μαστίζει εδώ δυστυχώς.
Δεν έχω καμία υπομονή για τον μοντελισμό.  Υπομονή χρειάζεται μόνο όταν δεν υπάρχει πάθος.

Αποσυνδεδεμένος Dimitri K.

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #6 στις: Νοεμβρίου 02, 2009, 02:26:24 μμ »
Δεν έχω καμία υπομονή για τον μοντελισμό.  Υπομονή χρειάζεται μόνο όταν δεν υπάρχει πάθος.

Αποσυνδεδεμένος zaxos345

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χανιά
« Απάντηση #7 στις: Νοεμβρίου 02, 2009, 03:07:37 μμ »
Δημήτρη πρόλαβα και του το χτύπησα 368ευρώ+17 μεταφορικά=385 σύνολο τελική. Τώρα αν δεν κάνω λάθος το έχει 416 σύνολο
FLY LOW HIT HARD....    S.L.U.F.F.

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #8 στις: Νοεμβρίου 02, 2009, 05:59:10 μμ »
Έκανα μια βόλτα σήμερα από μαγαζιά με βιομηχανικά είδη μήπως και βρω κάτι πιο φτηνό από τα κλασικά που έχουν τα μοντελομαγαζα....
 αλλά τπτ έχουν μόνο τα κλασικά πολύ θορυβώδη η κάτι άλλα κοχλιοφόρα που είναι μεν αθόρυβα αλλά κάνουν μόνο 5000euro :lol: (το φτηνότερο) ::glossa:: και είναι σαν ντουλάπες. Μου είπαν ότι θα βρω τέτοια σε μαγαζιά για εξοπλισμό οδοντιατριων... Επίσης αυτό που έχω δει είναι ότι δεν υπάρχουν και πολλές μάρκες στον χώρο των αθόρυβων κομπρεσέρ είναι 2-3  ιταλικές werther και silentair  και silair....

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #9 στις: Νοεμβρίου 02, 2009, 06:03:00 μμ »
zaxos345 : 368ευρώ+17 μεταφορικά=385 σύνολο τελική ...

17euro μονο τα μεταφορικα?????απο Γερμανια με τι στο εστειλε?

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: West side
    • Image
« Απάντηση #10 στις: Νοεμβρίου 02, 2009, 06:09:17 μμ »
Werther και Silair ειναι το ιδιο και το αυτο. Η Werther βγαζει και και τις δυο σειρες.Σε οδοντιατρικα μην πατε γιατι θα σας πεσουν τα μαλια μολις ακουσετε τις τιμες! Και στην πραξη πουλανε τα ιδια κομπρεσερ που εχει στην Ιπποκρατους.

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Καρδιτσα
  • Γιώργος Τέτσιος
« Απάντηση #11 στις: Νοεμβρίου 02, 2009, 09:02:12 μμ »
Μακρια απο τα οδοντιατρικα παιδια.Ναι μεν αθορυβα,πολυ καλα για επαγγελματικη χρηση κτλ,κτλ, αλλα οπως ειπε και ο Crow μακρια.Το πιο φτηνο θα εχει σιγουρα διπλη τιμη απο αυτα που ξερετε.Το υπογραφω λογω επαγγελματος :mrgreen: :mrgreen:

Tags: