Πολύ ωραία δουλειά στο άρμα και στη βάση και φαίνεται να το ευχαριστιέσαι (η ουσία του μοντελισμού). Προσωπικά διαφωνώ (και αυτό δεν αφορά μόνο τη δημιουργία σου) γενικότερα με το όλο στήσιμο και την παρουσίαση. Πιστεύω πως το κτίριο είναι υπερβολικά ψηλό σε σημείο να εξαφανίζει το παντσεράκι αλλά και πολύ "μέσα" στη βάση ώστε να φαίνεται αυτό ως κύριο θέμα ("πρωταγωνιστής") του διοράματος και όχι το άρμα το οποίο "πνίγεται". Δεν ξέρω εάν θα τοποθετήσεις και άλλες φιγούρες αλλά με μία είναι πολύ "άδειο" όπως επίσης θα ήθελα λίγη περισσότερη "ζωντάνια" στο κτίριο,να κρέμεται κάτι από κάποιο παράθυρο (ρούχο,κουρτίνα) ή κάποια σημαία σε αποχρώσεις του κόκκινου ή του κίτρινου. Είσαι πολύ καλός και θα χαρώ να δω και άλλες δημιουργίες σου στο μέλλον.
Φιλικά Χρήστος
Χρηστο ευχαριστω πολυ για τις παρατηρησεις που κανεις.
Στο θεμα με το υψος του κτιριου εισαι σωστος...οντως απο κοντα ειναι αρκετα ψηλο...
Στο εσωτερικο του κτιριου θα κανω κατι οπως εγραψα και πιο πανω. Η ιδεα σου για τα εξτρα στο κτιριο ειναι πολυ καλη...Θα προσπαθησω να βρω κατι χωρις να το παραφορτωσω. Η ιδεα μου για τις φιγουρες ειναι η εξης...στη μια πλευρα του αρματος η ερπυστρια εχει υποστει ζημια. Το ονομα που δινει η BRAVO6 σε αυτη τη φιγουρα ειναι ''frozen german tanker''. Ετσι σκεφτομαι πως αυτος ο τυπος περιμενει το 2ο μελος του πληρωματος να επιστρεψει και απλα ειναι εκει και ξεπαγιαζει. Αν βρω αλλη μια φιγουρα να κολαει στη περισταση ισως κανω κατι....βεβαια ειναι και το θεμα του βαψιματος της φιγουρας

, σε αυτο ειμαι παντελως ασχετος. Προμηθευτικα τα λαδια που χρειαζονται για το προσωπο κλπ αλλα...πρεπει να διαβασω αρκετα για το πως θα το κανω. Το καλο ειναι πως προσφερθηκε ο ανθρωπος απο το μαγαζι που ψωνιζω να μου κανει ενα μικρο σεμιναριο.

Αν τη κανω χαλια θα χαλασει ΟΛΗ η προσπαθεια στην οποια οντως περναω πολυ καλα.