0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όλα οκ, είδα καινούριες φωτό με πιο πολλή μπίχλα! ʼψογος ο Γιάννης, μαζί με τον πρώτο διδάξαντα Ορέστη, οι βιβλιογραφικές μου αναφορές για τα P-47!!!
Έχεις δίκιο Γιάννη
προσπαθώ και ελπίζω να βελτιωθώ
zaxos345 ->3 παιδιά? και βρίσκεις χρόνο και κυρίως διάθεση για τέτοια δουλειά??? Τι να πω ρε άνθρωπε... μπράβο και λίγο είναι
το επώνυμο τους είναι hasegawa ή tamiya??? μή μου πείς ότι λέγονται airfix και με ξενερώσεις. αλληθεύει ότι το ένα το έχει βαφτίσει ο iwata και το άλλο ο badger?????
ασχολούμαι με το μπουζούκι μου (η μεγάλη μου αγάπη)
Υ.Γ. Με συγχωρείτε για το off topic, και προς Θεού μην νομίσετε ότι θέλω να το παιξω έξυπνος και να δίνω συμβουλές, απλά συζητάμε...
Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια, είναι η παρθενική μου προσπάθεια στην απόδοση λεπτομέρειας σε κινητήρα και πρέπει να ομολογήσω ότι το όλο project με φόβιζε, αλλά είπα να ''βουτήξω'' και ότι γίνει. Τώρα για τις φωτό έχετε δίκιο, κάποια στιγμή που θα έχω τον χρόνο (γιατί πρεπει να ομολογήσω ότι με τρία παιδιά είναι περιορισμένος) θα προσπαθήσω να στήσω ένα μικρό στούντιο Φιλικά Γιάννης
Spam on...phantomakia έχω κι εγώ κάτι LEGO (δικά μου, όχι του γιου...) αν ενδιαφέρεσαι να μοιραστούμε μερικά γιατί εδώ... δαγκώνει ...Spam off