0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΚαλησπέραΤι δεκαετίας είναι στο περίπου στην πραγματικότητα; Φαίνεται πολύ παλιά.
αυτο που δεν μου αρεσει πανω στο φουγαρο, το συρματινο μοιαζει με μικροφωνο, εγω θα το εβγαζα
@ Βlitz-X : Πολύ ωραίο κομμάτι ,UNIQUE. Σε μακέτα δάσους με υλοτόμους,καμιόνια κλπ κλπ θα "λέει".ΕΥΓΕ.
Kαι μια αφιέρωση !!!!!!(Image removed from quote.)
Ωραία πράγματα!Μάνο, ωραίος ο "ξυλοκόπος"!Με ενδιαφέρον περιμένω να δω πού και πώς θα βολέψεις το sound decoder εκεί μέσα!!! Μπορώ να σου στείλω με pm κάποια links εκπληκτικών Αμερικ(λ)άνικων διοραμάτων υλοτομικού ενδιαφέροντος....
Οι φωτό σκίζουν!
Χθές πήρα ξύλα για το τζάκι - 2 τόννους - το καίω το πράμα, ....... πολύ . Προχώρα εσύ και τα ξύλα τα βάζω εγώ. ( είναι και ελιές !!!!!!!!!!!!!!!)
Θέλεις να πείς ότι η συμβία σου εκτός από τη μακέτα μέσα στο σαλόνι, σου επιτρέπει και λουκάνικα και μπριζολίδια μέσα στο τζάκι ??? Γιατί αν ναι, μήπως πρέπει να βάλεις μια φωτό της στο εικονοστάσι και να την προσκυνάς ???
Παράθεση από: Blitz-X στις Νοεμβρίου 14, 2009, 02:57:10 πμΘέλεις να πείς ότι η συμβία σου εκτός από τη μακέτα μέσα στο σαλόνι, σου επιτρέπει και λουκάνικα και μπριζολίδια μέσα στο τζάκι ??? Γιατί αν ναι, μήπως πρέπει να βάλεις μια φωτό της στο εικονοστάσι και να την προσκυνάς ??? Και όχι μόνο αυτό.Φορτώνει η ίδια τα κρεατικά και τις σαλάτες σε βαγόνια LGB και τα στέλνει από την κουζίνα μαριναρισμένα, σε "regional" γραμμή "κουζίνεν-σαλόνεν" που έχει εγκαταστήσει ο Βασίλης....
Παράθεση από: vasgalanis στις Νοεμβρίου 13, 2009, 09:02:15 πμΧθές πήρα ξύλα για το τζάκι - 2 τόννους - το καίω το πράμα, ....... πολύ . Προχώρα εσύ και τα ξύλα τα βάζω εγώ. ( είναι και ελιές !!!!!!!!!!!!!!!)Θέλεις να πείς ότι η συμβία σου εκτός από τη μακέτα μέσα στο σαλόνι, σου επιτρέπει και λουκάνικα και μπριζολίδια μέσα στο τζάκι ??? Γιατί αν ναι, μήπως πρέπει να βάλεις μια φωτό της στο εικονοστάσι και να την προσκυνάς ???