Αποστολέας Θέμα: "ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ 2010"  (Αναγνώστηκε 24855 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Γιώργος Ροΐδης

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Μυτιλήνη να βρώ την ηρεμία μου...
Απ: "ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ 2010"
« Απάντηση #125 στις: Ιανουαρίου 29, 2010, 12:14:53 πμ »
Σωτήρη μου,εγώ προσωπικά είμαι ανθυποπλοίαρχος σε ποντοπόρα και όταν λείπω...λείπω το λιγότερο 9 μήνες!!!Λίγο και ότι μου είχε ευχηθεί ο Μητσοτάκης και νάτα μας.....πάντα χάνω ημερομηνιακά οποιοδήποτε show here στο Ελλάντα!!! :evil: Απωθημένο το'χω βρε αγόρι μου ::glossa::
IPMS 1188

Αποσυνδεδεμένος F-104G

• "Η Π.Α ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ"
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πάτρα-Μέγαρα
  • "ΠΑΡΑ ΔΥΝΑΜΙΝ ΤΟΛΜΗΤΑΙ"
« Απάντηση #126 στις: Ιανουαρίου 29, 2010, 12:28:34 πμ »
Αλλη γλυκα εχει να βλεπεις τους κορυφαιους Ελληνες πιλοτους να "ζωγραφιζουν" στον Ελληνικο ουρανο Σωτηρη μου και αλλη γλυκα το ξενο! :mrgreen:

Υπαρχει μια αλλη σχεση με μας, γιατι λες στο ταδε μαχητικο πεταει ο κολλητος μου, ο φιλος μου, ο αδελφος μου. Χτες,σημερα, αυριο θα πιουμε καφεδακι μαζι και θα πουμε την μουρλια μας, τις εντυπωσεις μας κτλ.... ::icon_thumright::

Εχω ζησει παρα πολλες αεροπορικες συγκινησεις στο εξωτερικο που ταξιδευα, αλλα δεν συγκρινεται με τιποτα οπως εδω, ειναι διαφορετικα.... ::salut::

Αποσυνδεδεμένος sotiris

• Aρχικατής Πρωτοσύγγελος και Πάπας
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
  • Μέσ'το άρμα θα καούμε!
« Απάντηση #127 στις: Ιανουαρίου 29, 2010, 12:38:29 πμ »
Ναι αλλα τους δικους μας ,τους βλεπεις καθε μερα, στο εξωτερικο δεν θα πας να δεις F-16 ,F-4,MIRAGE ,Θα πας να δεις αλλα πραγματα,οπως Ju-52, Β-17, Β-25, Spitfire,  Mustang, Hurricane, Α-26 Invader, P-40Warhawk/Kittyhawk, Hellcat,Wildcat,Bearcat,Hawker Nimrod ,Dacota ,Tiger Moth,Dragon Rapide, Gloster Gladiator, Hawker Sea Hurricane,Yakolev Yak-3UA,Harrier,F-117,Vulcan κτλ κτλ

Αποσυνδεδεμένος F-104G

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #128 στις: Ιανουαρίου 29, 2010, 12:45:46 πμ »
Ναι αλλα τους δικους μας ,τους βλεπεις καθε μερα, στο εξωτερικο δεν θα πας να δεις F-16 ,F-4,MIRAGE ,Θα πας να δεις αλλα πραγματα,οπως Ju-52, Β-17, Β-25, Spitfire,  Mustang, Hurricane, Α-26 Invader, P-40Warhawk/Kittyhawk, Hellcat,Wildcat,Bearcat,Hawker Nimrod ,Dacota ,Tiger Moth,Dragon Rapide, Gloster Gladiator, Hawker Sea Hurricane,Yakolev Yak-3UA,Harrier,F-117,Vulcan κτλ κτλ

Ναι,εδω θα συμφωνησω μαζι σου οσον αφορα καποια σπανια α/φη που μπορεις να δεις μονο στο εξωτερικο.... ::icon_thumright::

Και δω ομως στο Ελλαντα, ειχαν ακουστει καποιες φημες για επαναφορες παλιων α/φων :shock:, αλλα .....το αλλο με τον Τοτο το ξερεις? :mrgreen: :lol:

Αληθεια, εκεινο το αμοιρο spitfire , τι απεγινε!!! :roll:

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #129 στις: Ιανουαρίου 29, 2010, 12:50:52 πμ »
Περιμένοντας να στεγνώσει το βερνίκι,θα σου πώ το εξής λογικό αδερφέ Σωτήρη. ::pop:: Πάρα πολύ όμορφα και σπάνια ''θεάματα''τα όσα αναφέρεις,αλλά,αν δεν έχω δεί τα Ελληνικά ''θεάματα''πρώτα,να τα χορτάσω,ακόμα και αν δεν έκανα τη δουλειά που κάνω,''έξω''δε θα καιγόμουνα να πάω!Ίσως άλλα παιδιά να το σκέφτονται κάπως αλλιώς ή να έχουνε δεί αρκετά πράγματα στη χώρα μας,εγώ όμως έτσι σκέφτομαι και αυτό θέλω!Προσωπική άποψη εκφράζω πάντα (για να μη παρεξηγιόμαστε,ε?)!! ::icon_thumright::
IPMS 1188

Αποσυνδεδεμένος Charlie

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λάρισα
« Απάντηση #130 στις: Ιανουαρίου 29, 2010, 01:09:53 πμ »

Αποσυνδεδεμένος F-104G

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #131 στις: Ιανουαρίου 29, 2010, 01:22:57 πμ »
Υπομονη παιδες μεχρι τον Δεκεμβρη, που θ'ανοιξουμε θεμα για τον Αρχαγγελο 2011...!!!!!! :mrgreen: ::glossa::

Οχι τιποτε αλλο, αλλα να εχουμε να συζηταμε, μπας και σπασει η γκαντεμια καποια στιγμη.... ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος fisherman

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χανιά
    • http://hafcphotos.cs.net/
« Απάντηση #132 στις: Ιανουαρίου 29, 2010, 08:58:15 πμ »
Η αναβολή ενός airshow, ειδικά όταν ανακοινωθεί στους συμμετέχοντες έγκαιρα (όπως ευτυχώς φαίνεται να γίνεται φέτος) δεν είναι καθόλου μεγάλο κακό για την εικόνα σου προς τα έξω. Όταν γίνεται για δεύτερη φορά μέσα σε 3 χρόνια, αυτοί που έχουν λάβει 2 φορές προσκλήσεις και ακυρώσεις θα μειδιάσουν σίγουρα. Και αν γίνει και μια τρίτη φορά το ίδιο, πλέον κανείς δεν θα ασχολείται με τις προσκλήσεις που θα λαμβάνει από την 4η και μετά...
Το χειρότερο λοιπόν, είναι ότι με όλα αυτά τείνουμε στο να ξεχάσουμε οριστικά τους Αρχάγγελους. Πρώτον γιατί δεν θα μας πιστεύουν οι ξένοι, αλλά δεύτερον και κυριότερο, γιατί θα αρχίσουμε να μην το πιστεύουμε και εμείς οι ίδιοι. Έχοντας το προηγούμενο των δύο ακυρώσεων, ποιος σοβαρός άνθρωπος από την ΠΑ θα θελήσει να ξεκινήσει πάλι τις διαδικασίες με τις προσκλήσεις σχεδόν 2 χρόνια πριν, όπως πρέπει δηλαδή και όπως για πρώτη φορά έγινε για το φετινό Αρχάγγελο, όταν δεν θα ξέρει τι θα του ξημερώσει. Μόνη ελπίδα να βλέπουμε τουλάχιστον το HAF airshow όπως το 2008, με ελληνικές επιδείξεις και κάποια ξένα στατικά. Όχι ότι μας χαλάει βέβαια, αφού συμφωνώ ότι όλοι προτιμάμε τα ελληνικά προϊόντα, αλλά φοβάμαι ότι θα καταντήσει κάτι σαν deja vu το οποίο δεν θα σε χαλάσει και αν δεν το δεις, όταν ξέρεις ότι σε δύο χρόνια το ίδιο έργο θα ξαναπαίξει. Οι ξένες συμμετοχές είναι το αλατοπίπερο, με την έννοια ότι σε κάνουν να ελπίζεις κάθε φορά σε κάτι διαφορετικό. Έτσι το βλέπω τουλάχιστον εγώ.
Και κλείνοντας, μια σκέψη της στιγμής: πρέπει τελικά να είμαστε η μοναδική χώρα στον κόσμο που έχει 2 ομάδες επιδείξεων (Τ-6 & F-16) και δεν έχει airshow για να γίνονται οι επιδείξεις!!! Γιατί αν καταντήσουμε να χρειάζεται επίσκεψη στο εξωτερικό για να δούμε το demo του ελληνικού F-16 (χλωμό αλλά ποτέ δεν ξέρεις), ή να το βλέπουν κυρίως οι επίσημοι στις τελετές για την γιορτή της ΠΑ (όπως πέρυσι με το Τ-6), τότε τι να πω...
Γιώργος Ψαρράς

Αποσυνδεδεμένος kongrigo

• ΔΩΣΤΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ PATCHES!!!
  • Scale 1/48
  • *
  • ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ PATCHES !!!
« Απάντηση #133 στις: Ιανουαρίου 29, 2010, 11:23:47 πμ »
Και κλείνοντας, μια σκέψη της στιγμής: πρέπει τελικά να είμαστε η μοναδική χώρα στον κόσμο που έχει 2 ομάδες επιδείξεων (Τ-6 & F-16) και δεν έχει airshow για να γίνονται οι επιδείξεις!!! Γιατί αν καταντήσουμε να χρειάζεται επίσκεψη στο εξωτερικό για να δούμε το demo του ελληνικού F-16 (χλωμό αλλά ποτέ δεν ξέρεις), ή να το βλέπουν κυρίως οι επίσημοι στις τελετές για την γιορτή της ΠΑ (όπως πέρυσι με το Τ-6), τότε τι να πω...

::eusa_clap::

Πάντως να πω ότι μπορεί να ακυρωθεί ο "διεθνές ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ" και να γίνει ο ενχώριος... όπως πέρσυ.

Γι αυτό ας κάνουμε λίγο κράτει σε αυτά που λέμε, και να αφήσουμε τον χρόνο να κυλίσει...
Ως ηγήτορες των ιδεών μας, πρέπει να αντεπεξέλθουμε στις πιέσεις των ιδανικών μας..

[/u

Αποσυνδεδεμένος F-104G

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #134 στις: Ιανουαρίου 29, 2010, 01:09:37 μμ »
Αυτο φιλε μου το ειχα σκεφτει κι εγω,και ειναι κατι που πραγματικα θα κραταει το "φιτιλι" αναμενο μεσα μας μεχρι το καλοκαιρι που πιστευω θα εχει ξεκαθαρισει τελειως το ζητημα! ::dontknow::

@ fisherman

Γιωργο νομιζω αν μπορουμε να το πουμε με σιγουρια,εχουμε τρεις ομαδες επιδειξεων μαζι με το Apache Team..!!! ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος F-104G

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #135 στις: Φεβρουαρίου 05, 2010, 12:56:52 μμ »
Καλησπερα στην παρεα.... ::salut::

Ρε παιδες, συμφωνα με το πολυ καλο site  www.aviationLive.org   και στον συνδεσμο ::arrowred:: http://www.aviationlive.org/forum/viewtopic.php?p=33235&sid=69241c199b8b9fd0278078a93801c76e#33235,
εχει ανεβει ενα πολυ δυνατο βιντεο, απο προβα Ελληνικου F-16 σε ακροβατικα...και απ'οτι λεγεται η προβα γινεται στην Ταναγρα :!: :!: :!: :shock:
Το F-16 παντως, ζωγραφιζει στον ουρανο.... ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Ηθελα να'ξερα τι ετοιμαζεται...!!!!!! :roll:

Αποσυνδεδεμένος PREDATOR

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Aθήνα
« Απάντηση #136 στις: Φεβρουαρίου 05, 2010, 01:04:08 μμ »
Φίλε F-104G όντως εκπαιδεύτηκαν δικοί μας χειριστές για την δημιουργία solo demonstration από F-16 από 2 αμερικανούς χειριστές. Το βιντεάκι που είδες είναι από την 115 αν δεν κάνω λάθος, εκεί όπου και πραγματοποιήθηκαν όλες οι εκπαιδευτικές πτήσεις (αν δεν κάνω λάθος). Το solo demonstration δεν έχει καμιά σχέση με τον Αρχάγγελο 2010 που όντως δεν θα γίνει... Αυτό που ξέρω είναι ότι αρχικά δεν θα πραγματοποιεί επιδείξεις στο εξωτερικό...

Αποσυνδεδεμένος Double Ugly

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ηράκλειο Κρήτη
  • Three Traps Baby...!!!
    • Image
« Απάντηση #137 στις: Φεβρουαρίου 05, 2010, 01:36:19 μμ »
Το βίντεο είναι από την Τανάγρα, αφού η Σούδα έχει βουνά για φόντο. Υποθέτω ότι είναι ο Βέλγος από το 2005. Επίσης το αεροπλάνο φέρει smokewinders που δεν είχαν τα δικά μας κατά εκπαίδευση των αεροπόρων μας στην 115ΠΜ...

Αποσυνδεδεμένος F-104G

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #138 στις: Φεβρουαρίου 05, 2010, 01:51:23 μμ »
Το βίντεο είναι από την Τανάγρα, αφού η Σούδα έχει βουνά για φόντο. Υποθέτω ότι είναι ο Βέλγος από το 2005. Επίσης το αεροπλάνο φέρει smokewinders που δεν είχαν τα δικά μας κατά εκπαίδευση των αεροπόρων μας στην 115ΠΜ...

Κατ'αρχην φιλε Νικο, πολυ ωραια η υπογραφη σου.... ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Τωρα οπως ειπα και πιο πανω, στο φορουμ του aviationLive, λενε οτι το F-16 ειναι Ελληνικο και η προβα στην Ταναγρα, γι'αυτο και με εξεπληξε το γεγονος... :roll:
Ναι, οπως λενε ο Αρχαγγελος κοπηκε, ναι ξερω εκπαιδευουμε πιλοτους για solo demonstration, αλλα επετρεψε μου να ελπιζω μεχρι τελευταια στιγμη για κατι εστω και μικρο για τα 80 χρονια της ΠΑ μας ρε γαμωτο.... :?
Δεν θελω να πιστευω οτι θα το περασουνε ετσι απλα.... :(

Αποσυνδεδεμένος Double Ugly

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ηράκλειο Κρήτη
  • Three Traps Baby...!!!
    • Image
« Απάντηση #139 στις: Φεβρουαρίου 05, 2010, 01:53:08 μμ »
Δεν θελω να πιστευω οτι θα το περασουνε ετσι απλα.... :(
Ο χοντρός δεν καταλαβαίνει από τέτοια...

Αποσυνδεδεμένος Charlie

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λάρισα
« Απάντηση #140 στις: Φεβρουαρίου 05, 2010, 01:55:22 μμ »

Πιστευω οτι αν του πουν οτι θα εχει και τεραστιο μπουφε με αρνια,κοκορετσια,αγριογουρουνα και λοιπα κοψιδια να δωσει εγκριση...να τα φαει,να σκασει και να ΠΕΘΑΝΕΙ

Αποσυνδεδεμένος Dalamar

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Mogadishu
« Απάντηση #141 στις: Φεβρουαρίου 05, 2010, 06:43:25 μμ »
Προσοχή, θέλει ειδικό χειρισμό: Στην γιορτή της Π.Α. 2009 στο Τατόι ο χοντρός ακύρωσε την επίδειξη ενώ είχαν ήδη απογειωθεί τα αεροπλάνα και πήγε για φαγητό.

Αποσυνδεδεμένος Viggen_F17

• Scale 1/48
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #142 στις: Φεβρουαρίου 27, 2010, 01:55:58 μμ »

Ανέβηκε το φετινό πρόγραμμα του Team Iskra:

http://www.bialoczerwoneiskry.eu/en/page/67/events.html

Λέτε, να μην τους το έχουν πει ακόμη, ότι αναβλήθηκε;

Αποσυνδεδεμένος Heater

• Don't phuck with the niners
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: inside a purple haze
« Απάντηση #143 στις: Φεβρουαρίου 28, 2010, 06:07:31 μμ »
Καποιος προσπαθει να μας τρελανει. Εκτος και αν ξερουν κατι οι πολωνοι που δεν ξερουμε εμεις. Βαλε τωρα το οτι 'επισημη αναβολη δεν υπαρχει' (οπως δεν υπηρξε και επισημη ανακοινωση διεξαγωγης), βαλε την εκπαιδευση solo display στη σουδα, βαλε και το προγραμμα των Iskra.......γραμμη για το τρελλαδικο!!!!!!!!!!!!!
1/32 F-16D 52+
1/32 TA-7C

Αποσυνδεδεμένος phantomphlyer

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Bogotá
  • Stay SPOOKED in Bogotá
    • delivery-volos.gr
« Απάντηση #144 στις: Φεβρουαρίου 28, 2010, 06:29:18 μμ »
...παιδες Αρχαγγελος δεν προκειται να γινει και ειναι οριστικο... :|
...μη βασανιζεστε αδικα... ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Vasilis 07

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #145 στις: Φεβρουαρίου 28, 2010, 07:04:32 μμ »
...παιδες Αρχαγγελος δεν προκειται να γινει και ειναι οριστικο... :|
...μη βασανιζεστε αδικα... ::salut::

O λόγος  :?: :roll:

Αποσυνδεδεμένος phantomphlyer

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Bogotá
  • Stay SPOOKED in Bogotá
    • delivery-volos.gr
« Απάντηση #146 στις: Φεβρουαρίου 28, 2010, 07:20:12 μμ »
...ο γνωστος :!: ...ο οποιος εχει αναφερθει αρχικα...no money no honey...

Αποσυνδεδεμένος Vasilis 07

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #147 στις: Φεβρουαρίου 28, 2010, 08:56:06 μμ »
...ο γνωστος :!: ...ο οποιος εχει αναφερθει αρχικα...no money no honey...

Συγγνώμη πάμε να πάρουμε 6 FREMM για 2,5-3 δισ. και 40 Eurofighter για 5 δισ. αλλά δεν μας περισσέυουν 20 εκ. ευρώ για τον Αρχάγγελο  :?: :roll:

Η οικονομική κρίση δυστυχώς είναι άλλη μια δικαιολογία προκειμένου να μην γίνει η επίδειξη.Αλήθεια πρίν το 2005 πόσοι Αρχάγγελοι είχαν γίνει στην Ελλάδα που έδωσε δισ. για Ολυμπιακούς αγώνες  :?: :evil: Μετά το 2005 η δικαιολογία ήταν οι φωτιές, οι διάδρομοι που ήθελαν ανακατασκευή και και.Από δικαιολογίες και αφορμές να φάνε και οι κότες.Μόνο που οι χώρες και οι αεροπορίες που σέβονται την ιστορία τους κάνουν πράξεις και δεν "οχυρώνονται" πίσω από δικαιολογίες πχ Η Νοτιοαφρικάνικη αεροπορία γιόρτασε πρίν από λίγο χρονικό διάστημα τα 90 χρόνια της με αεροπορική επίδειξη.Προσέξτε μιλάμε για αεροπορία που διαθέτει 3-4 JAS-39 Gripen και καμιά 20αδα Mirage F1.Αλλά εδώ προτιμάμε να χαρίζουμε δισ. ευρώ σε εταιρίες και επιχειρηματίες από το να σχολούμαστε με επιδείξεις πολεμικών αεροσκαφών .Αυτά είναι για τους "μιλιταριστές"  :evil:

Αποσυνδεδεμένος Dalamar

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Mogadishu
« Απάντηση #148 στις: Μαρτίου 01, 2010, 10:07:10 πμ »
Απλώς μην τα ρίχνουμε στην Αεροπορία. Υπεύθυνοι είναι ο Παπανδρέου και ο Βενιζέλος και το τσίρκο των συμβούλων τους, τα δε κίνητρα είναι καθαρά πολιτικά.

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #149 στις: Μαρτίου 01, 2010, 10:33:19 πμ »
Εδώ ρε παιδιά,κατήργησαν τις στρατιωτικές παρελάσεις (τα μηχανοκίνητα & τα αεροσκάφη τέλος πάντων) για να εξοικονομήσουν 2-3 εκ ευρώ (όπως λένε),ακυρώνουν εορταστικές εκδηλώσεις εθνικών επετείων,Αρχάγγελο θα κάνανε?Το ότι θα παρθούν φρεγάτες και eurofighter (???),όπως όλοι καταλάβαμε είναι θέμα καθαρά πολιτικό για να μας ''βοηθήσουν''ώς αντισταθμιστικό γι'αυτούς όφελος!Ίδωμεν... :roll:
IPMS 1188