Αποστολέας Θέμα: "ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ 2010"  (Αναγνώστηκε 24838 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Heater

• Don't phuck with the niners
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: inside a purple haze
Απ: "ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ 2010"
« Απάντηση #100 στις: Ιανουαρίου 26, 2010, 04:56:53 πμ »
Μπορει καποιος να επιβεβαιβωσει η οχι το παρακατω;;
http://fox2magazine.blog.com/2010/01/25/%ce%91%cf%80%ce%bf%ce%ba%ce%bb%ce%b5%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%e2%80%9ebrave-heart-north-2010%e2%80%9c-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%e2%80%9e%ce%91%cf%81%cf%87%ce%ac%ce%b3%ce%b3%ce%b5%ce%bb%ce%bf/

Λεει οτι σε ανακοινωση η Βουλγαρικη αεροπορια δηλωσε οτι θα περιμενει αποσπασμα ελληνικων F-16 στην βαση Graf Ignatievo για την ασκηση Brave Heart North 2010...αλλα και οτι
θα συμμετασχει με ενα στατικο Mig-29 στην ταναγρα τον Σεπτεμβριο του 2010. Οσο και αν εψαξα στα λινκ της βουλγαρικη αεροποριας δεν καταφερα να βρω κατι αντιστοιχο.

...το ειπα εγω....νευρασθενικοι θα καταντησουμε..και η ΠΑ ουτε επιβεβαιωνει ουτε διαψευδει επισημα. Τουλαχιστο να εχουμε λογω να κλαιμε ρε παιδι μου!!!
1/32 F-16D 52+
1/32 TA-7C

Αποσυνδεδεμένος dsamba

• d-ημήτρης samba-νης
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πεύκη
  • NH-90 TGRA
    • ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΣΤΡΑΤΟΥ (ανεπίσημη ιστοδελίδα)
« Απάντηση #101 στις: Ιανουαρίου 26, 2010, 08:43:39 πμ »
Ξέρεις πόσος λαός είχε έρθει στην κηδεία του Ηλιάκη και στα αποκαλυπτήρια του μνημείου του? Όλα τα Χανιά!!!! Αυτοί φωνάζουν και διαμαρτύρονται τώρα.

Τα αεροδρόμια και γενικά τα στρατόπεδα ΚΑΛΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ στην τοπική κοινωνία. Οταν όμως φεύγουν πέφτει μαύρο δάκρυ...! Δεν ξέρουμε τι θέλουμε τελικά!

ΤΟ ΙΠΤΑΣΘΑΙ ΤΟΛΜΗΡΟΝ
 http://armyaviation.wordpress.com

Αποσυνδεδεμένος Doc

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
    • Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων ΠΑ "ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΗ"
« Απάντηση #102 στις: Ιανουαρίου 26, 2010, 06:15:37 μμ »
Μπορει καποιος να επιβεβαιβωσει η οχι το παρακατω;;
http://fox2magazine.blog.com/2010/01/25/%ce%91%cf%80%ce%bf%ce%ba%ce%bb%ce%b5%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%e2%80%9ebrave-heart-north-2010%e2%80%9c-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%e2%80%9e%ce%91%cf%81%cf%87%ce%ac%ce%b3%ce%b3%ce%b5%ce%bb%ce%bf/

Λεει οτι σε ανακοινωση η Βουλγαρικη αεροπορια δηλωσε οτι θα περιμενει αποσπασμα ελληνικων F-16 στην βαση Graf Ignatievo για την ασκηση Brave Heart North 2010...αλλα και οτι
θα συμμετασχει με ενα στατικο Mig-29 στην ταναγρα τον Σεπτεμβριο του 2010. Οσο και αν εψαξα στα λινκ της βουλγαρικη αεροποριας δεν καταφερα να βρω κατι αντιστοιχο.

...το ειπα εγω....νευρασθενικοι θα καταντησουμε..και η ΠΑ ουτε επιβεβαιωνει ουτε διαψευδει επισημα. Τουλαχιστο να εχουμε λογω να κλαιμε ρε παιδι μου!!!

Να επιβεβαιώσω δεν μπορώ, αλλά δεν αληθεύει ότι είχαν σταλεί προσκλήσεις συμμετοχής για Αρχάγγελο 2010? Αν ναι, δεν πρέπει να σταλεί ειδοποίηση περί ακύρωσης? Μήπως "αφήνουμε" τις προσκλήσεις να τρέχουν και βλέπουμε?

Αποσυνδεδεμένος Charlie

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λάρισα
« Απάντηση #103 στις: Ιανουαρίου 26, 2010, 06:24:45 μμ »
Και προσκλησεις σταλθηκαν...και την Ταναγρα ενημερωσαν για εκδηλωση τον Σεπτεμβριο

Αποσυνδεδεμένος Γιώργος Ροΐδης

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Μυτιλήνη να βρώ την ηρεμία μου...
« Απάντηση #104 στις: Ιανουαρίου 26, 2010, 06:30:04 μμ »
Μας δουλεύουν κανονικά...έχω την αμυδρά εντύπωση... :evil: :twisted: ::glossa:: :mrgreen:
IPMS 1188

Αποσυνδεδεμένος Heater

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #105 στις: Ιανουαρίου 26, 2010, 07:12:34 μμ »
Μαλιστα. παντως καλο θα ηταν αν ειχαμε καποιο λινκ με την ανακοινωση της Βουλγαρικης Π.Α για την επαληθευση της συμμετοχης.

Βρε μοντερο-τετοιοι...που ειναι το emoticon που τραβαει τις τριχες απο τα @@ του??? Γιατι με την ΠΑ...εκει θα καταληξουμε!!! Αμ εχουμε πληροφορια συμμετοχης απο εξωτερικο (εστω και μη επιβεβαιωμενη) απο την μια, και απο την αλλη πληροφοριες για επισημη ακυρωση. Λες να τους εχουν ορκισει στην Ομερτα τελικα για αυτο και δεν βγαινει κανεις να πει...αυτο θα γινει και τελος??
1/32 F-16D 52+
1/32 TA-7C

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #106 στις: Ιανουαρίου 26, 2010, 10:13:17 μμ »
Και γιατί να εκτεθούν οι άνθρωποι, προσπαθούν να δείξουν λίγη σοβαρότητα... Αφού εκ των πραγμάτων άλλοι αποφασίζουν, (ναι άλλοι είναι, ο χοντρός δεν είναι δυνατόν να μετρά μόνο για "ένας"), γιατί να την ακούσουν αυτοί μετά, αν δε γίνει αυτό που θα πούν...

Αποσυνδεδεμένος Charlie

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #107 στις: Ιανουαρίου 27, 2010, 01:49:18 πμ »
Αν αυτη ειναι η σελιδα της Βουλγαρικης ΠΑ τοτε δεν γινεται καμια αναφορα στο θεμα...ουτε καν στην Brave Heart North 2010 που θα γινει http://www.airforce-bg.com/index.php

Παλι δεν αλλαξε κατι εδω και οι Ευρωπεοι περιμενουν να κανουμε airshow για τα 80χρονα http://www.european-airshow.com/Conventions/HasseltConvention2010/ProvisionalProgramme/tabid/622/language/en-GB/Default.aspx

Αυτο που ειχα μαθει και ποσταρισα (λαλακια ποστ εκανα βεβαια) ειναι οτι εφτασε εγγραφο στην Ταναγρα που ελεγε οτι θα γινει εκδηλωση τον Σεπτεμβριο στη βαση...τπτ αλλο (η πληροφορια επιβαιβεωθηκε απο 2 ατομα τοτε)

Αλλα μεσα σε μια βδομαδα αλλαξαν πολλα...κριμα

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #108 στις: Ιανουαρίου 27, 2010, 02:07:22 πμ »
Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ 2010 μπορει να γινει ΕΑΝ ΤΟ ΘΕΛΗΣΟΥΝ και με οφελος τοσο οικονομικο οσο και Εθνικο.....ο Ελληνας ψοφαει για τετοια -κι οχι μονο ο αφοσιωμενος λατρης της Αεροποριας- :!: (θυμηθειτε τι εγινε το 2005 & 2008) κριμα που τετοιες και παρομοιες ιδεες δεν λαμβανονται υποψιν απο τους ιθυνοντες. :( :( :(

::arrowdown:: ::arrowdown:: ::arrowdown:: ::arrowdown:: ::arrowdown:: ::arrowdown:: ::arrowdown::

Επίσης από μία τέτοια εκδήλωση πιστεύω πως το κόστος μπορεί να καλυφθεί, ακόμα και να υπερκαλυφθεί, με λίγες έξυπνες κινήσεις. Στον Αρχάγγελο πόσοι δεν θα άφηναν 5 EUR ανά άτομο αν υπήρχαν οργανωμένα περίπτερα από αλυσίδες εστιατορίων; Για πολλαπλασιάστε με τα άτομα και δείτε τι βγαίνει... Και μιλάω μόνο για φαί και νερό, δε μιλάω για σουβενίρ που όλοι οι κολλημένοι θα αγοράσουν ούτε για τίποτα συλλεκτικά patches ή πλακέτες που θα γίνει μάχη στο ποιος θα τα πάρει. Ιδέες και τρόποι υπάρχουν, όπως επίσης υπάρχουν και κολλημένα μυαλά που αντιδρούν στα πάντα για πάντα χωρίς να γνωρίζουν γιατί :(

Αποσυνδεδεμένος Charlie

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #109 στις: Ιανουαρίου 27, 2010, 02:10:31 πμ »

Μακαρι...

Αποσυνδεδεμένος Heater

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #110 στις: Ιανουαρίου 27, 2010, 02:33:58 πμ »
Αν αυτη ειναι η σελιδα της Βουλγαρικης ΠΑ τοτε δεν γινεται καμια αναφορα στο θεμα...ουτε καν στην Brave Heart North 2010 που θα γινει http://www.airforce-bg.com/index.php

Η σελιδα ειναι αυτη http://www.bulaf.bg/scripts/isapivwb.dll/doc?id=12414 αλλα ουτε και εδω λενε κατι.
Τελικα παμε για ρομπες πανευρωπαικα....εεε...δεν ειναι και η πρωτη μας φορα εδω που τα λεμε :evil:

Βεβαια παραμενω να ελπιζω οτι λογο 80 χρονων...μπορει να μην κανουν κατι σε airshow αλλα δεν νομιζω να το περασουνε και τοσο πολυ στο ντουκου. Κατι θα κανουν..τωρα τον σεπτεμβριο θα ειναι....στην γιορτη της ΠΑ τον νοεμβριο θα ειναι...κατι μου λεει οτι κατι εστω και μικρο μπορει να δουμε. Και αν δεν δουμε.....8-9-10 / 11/2010 = Δευτ,Τρι, Τετ,...μια χαρα τουρ θα βγει και σε εργασιμες μερες. Τα σχολεια να ειναι καλα και ολο κατι θα φωτογραφησουμε :wink:
1/32 F-16D 52+
1/32 TA-7C

Αποσυνδεδεμένος Charlie

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #111 στις: Ιανουαρίου 27, 2010, 03:22:55 πμ »
Τοτε πεφτει η γιορτη?Μια χαρα...απο το ολοτελα καλη και η Παναγιωταινα  :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Charlie

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #112 στις: Ιανουαρίου 27, 2010, 08:53:48 μμ »
http://www.european-airshow.com/Conventions/HasseltConvention2010/ProvisionalProgramme/tabid/622/language/en-GB/Default.aspx

Aφαιρεθηκε η ελληνικη συμμετοχη...και στα δικα μας  :?

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #113 στις: Ιανουαρίου 27, 2010, 10:15:18 μμ »
...''Νο money...no honey'' brothers  ::cry2:: ::cry2:: ::cry2:: ::mastigoma::
IPMS 1188

Αποσυνδεδεμένος Heater

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #114 στις: Ιανουαρίου 28, 2010, 12:02:26 πμ »
και το  money και το honey μπορουν να βρεθουν..αλλα δεν πρεπει να πασχει καποιος απο αρτηριοσκληρωτικες ασθενειες για να σκεφτει τους τροπους. Πολλοι το ειπαν πριν απο εμενα. Αναθεση σε εταιρια της διοργανωσης του air show. Εφοσον η ΠΑ δεν μπορει να κοψει εισητηρια, τα εισητηρια τα κοβει η οργανωτικη εταιρια. κραταει μερος των εσοδων, και το υπολοιπο το κανει 'δωρεα' για να καλυφθουν τα εξοδα καυσιμων, διαμονης ξενων αποστολων κλπ. Και η ΠΑ δεν φαινεται να κοβει εισητηρια και δεν βαζει κατι απο την τσεπη της, και κραταει και καθαρα τα κερδη στο ταμειο απο τα σηματακια και λοιπα τζιτζιβιτζελικια.

Αν ομως σκεφτουν κατι τετοιο.....πως θα διαιωνιστει η πιπιλα οτι 'μας εχει παρει η κατρακυλα και δεν υπαρχει σαλιο'. Δεν μπορεις να κανεις σοου εν μεσω οικονομικης τρομολαγνειας.

Ειπαμε....7-8-9/11/2010. Εμεις να ειμαστε καλα..και με καλη παρεα να παμε στα αεροδρομια.
1/32 F-16D 52+
1/32 TA-7C

Αποσυνδεδεμένος Charlie

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #115 στις: Ιανουαρίου 28, 2010, 03:46:30 πμ »
Και εταιρια διοργανωσης να μην εβαζε, 1-2 ευρω εισιτηριο να εβαζε κανεις δεν θα ελεγε τπτ και θα εβγαζε και το κοστος πιστευω (αντε 3 ευρω να φαει και ο χοντρος)...εσοδα απο σηματα κλπ πανε στην εκαστοτε μοιρα οποτε δεν παιζει και μεγαλο ρολο...αλλα και που τα λεμε,ποιος ακουει...τωρα το θεμα τελειωσε και επισημα...

Αποσυνδεδεμένος ΛΕΩΝΙΔΑΣ

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Γη των Ατρειδών
  • ΕΛΛΑΣ
« Απάντηση #116 στις: Ιανουαρίου 28, 2010, 05:56:19 μμ »
Εγώ δεν καταλαβαίνω το εξής: Έστειλαν προσκλήσεις αν δεν κάνω λάθος στο εξωτερικό. Τι θα πουν τώρα σε αυτούς που ήθελαν να έρθουν;

Θα γίνουμε ρεζίλι ή κάνω λάθος;
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Αποσυνδεδεμένος Doc

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
    • Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων ΠΑ "ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΗ"
« Απάντηση #117 στις: Ιανουαρίου 28, 2010, 06:35:33 μμ »
1. Θα τους πούμε να μην έρθουν! Να φύγουν να πάνε αλλού!

2. Θα γίνουμε ρεζίλι!

3. Δεν κάνεις λάθος!

Το (μεγάλο) κακό της υπόθεσης είναι ότι (κατά τη γνώμη μου) εκτείθεται περισσότερο η ΠΑ και όχι η πολιτική ηγεσία.
Από την άλλη, δεν υπήρξε ποτέ επίσημη ανακοίνωση της ΠΑ για Airshow, οπότε δεν μπορεί να υπάρξει και επίσημη διάψευση...

Αποσυνδεδεμένος phantom_phixer

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: LGTG
« Απάντηση #118 στις: Ιανουαρίου 28, 2010, 10:14:58 μμ »
Παιδιά εντάξει καταλαβαίνω απόλυτα την απογοήτευση σας γιατί κι εγώ αισθάνομαι τα ίδια, αλλά μην το παρακάνουμε. Είναι απλά ένα ακυρωμένο airshow ανάμεσα στα δεκάδες που ακυρώθηκαν τα τελευταία δυο χρόνια σε σχεδόν όλες τις χώρες του πολιτισμένου και μη κόσμου. Δεν είμαστε ούτε οι πρώτοι ούτε οι μόνοι.

Κώστας Πάντιος
Some of my military aviation photos here

Αποσυνδεδεμένος F-104G

• "Η Π.Α ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ"
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πάτρα-Μέγαρα
  • "ΠΑΡΑ ΔΥΝΑΜΙΝ ΤΟΛΜΗΤΑΙ"
« Απάντηση #119 στις: Ιανουαρίου 28, 2010, 11:08:51 μμ »

Σιγουρα δεν ειμαστε ουτε οι πρωτοι, αλλα ουτε και οι μονοι φιλε μου, αλλα σιγουρα ειμαστε αν οχι οι πιο "φτωχοι", απο τους πιο φτωχους σε Αεροπορικα σωου...!!!! :(

Ειναι κριμα στην χωρα που γεννησε αυτο που λενε Αεροπορια, να ακυρωνοντε συνεχεια οι οποιες αεροπορικες εκδηλωσεις που ακουγονται κατα καιρους. :(

Καποιοι απο εδω μεσα και οχι μονο, εχουν την δυνατοτητα να πανε και σε ξενα Airshow , καποιοι αλλοι ομως??? :?

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #120 στις: Ιανουαρίου 28, 2010, 11:39:57 μμ »
τελικα ακυρωθηκε?

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #121 στις: Ιανουαρίου 28, 2010, 11:43:59 μμ »
Παιδιά εντάξει καταλαβαίνω απόλυτα την απογοήτευση σας γιατί κι εγώ αισθάνομαι τα ίδια, αλλά μην το παρακάνουμε. Είναι απλά ένα ακυρωμένο airshow ανάμεσα στα δεκάδες που ακυρώθηκαν τα τελευταία δυο χρόνια σε σχεδόν όλες τις χώρες του πολιτισμένου και μη κόσμου. Δεν είμαστε ούτε οι πρώτοι ούτε οι μόνοι.
Σιγουρα δεν ειμαστε ουτε οι πρωτοι, αλλα ουτε και οι μονοι φιλε μου, αλλα σιγουρα ειμαστε αν οχι οι πιο "φτωχοι", απο τους πιο φτωχους σε Αεροπορικα σωου...!!!! :(
Ειναι κριμα στην χωρα που γεννησε αυτο που λενε Αεροπορια, να ακυρωνοντε συνεχεια οι οποιες αεροπορικες εκδηλωσεις που ακουγονται κατα καιρους. :(
Καποιοι απο εδω μεσα και οχι μονο, εχουν την δυνατοτητα να πανε και σε ξενα Airshow , καποιοι αλλοι ομως??? :?
Εδώ,συγνώμη,αλλά θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Σπύρο και ειδικά στο τελευταίο σκέλος που οι περισσότεροι (πιστεύω) δεν έχουν την πολυτέλεια να παρευρίσκονται σε ξένα αεροπορικά show  ::icon_thumright::
IPMS 1188

Αποσυνδεδεμένος F-104G

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πάτρα-Μέγαρα
  • "ΠΑΡΑ ΔΥΝΑΜΙΝ ΤΟΛΜΗΤΑΙ"
« Απάντηση #122 στις: Ιανουαρίου 29, 2010, 12:01:04 πμ »

Εδώ,συγνώμη,αλλά θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Σπύρο και ειδικά στο τελευταίο σκέλος που οι περισσότεροι (πιστεύω) δεν έχουν την πολυτέλεια να παρευρίσκονται σε ξένα αεροπορικά show  ::icon_thumright::

Φιλε Γιωργο, εχω φτασει 43 χρονων, ασχολουμε με την ΠΑ μας απο 4 χρονων :shock:, και ο απολογισμος που εχω κανει ολα αυτα τα χρονια στην Ελλαδα μας, ειναι ενα αεροπορικο σωου στην Πατρα το '79 με την περιφημη ομαδα της ROTHMANS(φοβερη εμπειρια), το 2001 στην Θεσσαλονικη, με τους Γαλλους. το 2005 με τους Εγγλεζους στο Φαληρο, το 2008 Ταναγρα και Φαληρο παλι με τους Γαλλους και καποιες μικρες σκορπιες επιδειξεις κατα καιρους..  ::icon_thumright::
Να σκεφτεις οτι το 2005 τον Αρχαγγελο τον εχασα για μια μερα :shock: :(
ΕΣΚΑΣΑ απο την στεναχωρια μου και γι'αυτο μου την δινει οταν ακουω συνεχεια ακυρωσεις και στο εξωτερικο σε καποιες χωρες να εχει καθε Σαββατοκυριακο!!! :shock:

Αλλα ωρες ωρες λεω, ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.... :(

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #123 στις: Ιανουαρίου 29, 2010, 12:06:28 πμ »
Σπύρο μου,εγώ ''ασχολούμαι''με την ΠΑ από τα 12-13 μου και δεν έχω δεί ποτέ μου τίποτα  :( Εκτός αν θεωρήσουμε μορφή show (!!!!!!!) τις διελεύσεις πάνω από το νησί που τις περισσότερες ούτε καν τις προλάβαινα αφού περνάγανε και περνάνε σα δαιμονισμένα  :wink: Δυστυχώς η δουλειά μας απαιτεί θυσίες αλλά έχω σκάσει πια! :evil:
IPMS 1188

Αποσυνδεδεμένος sotiris

• Aρχικατής Πρωτοσύγγελος και Πάπας
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
  • Μέσ'το άρμα θα καούμε!
« Απάντηση #124 στις: Ιανουαρίου 29, 2010, 12:10:50 πμ »
Δεν πιστευω οτι ειναι πολυτελεια ,να πας σε air show στο εξωτερικο ,μπορεις να βρεις αρκετες προσφορες σε αεροπορικα και σε ξενοδοχεια μεσω ιντερνετ,και αν κανεις και λιγη οικονομια (μερικα μοντελα λιγοτερα)το ονειρο εγινε πραγματικοτητα!!!!
γιατι αλλιως δεν θα
Spoiler (hover to show)