0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Χμμμμμ δε κάνουμε ενα G.B. σε Τ-55
Αυτό δεν είναι GB αυτό είναι π.....ες μπλε!!!!
Για αεροσκαφη,τι θα λεγατε ενα GB με τα πρωτα jet του πολεμου και τα what if?εχει πραμα πιστευω και ειδικα αν καποιος κανει εκτος απο τα επιχηρισιακα Jet δεν εχει περιορισμους ως προς παραλλαγες κτλ αρα θα εχει αρκετη φαντασια.
Επαναφέρω την πρόταση για κατασκευή διοράματος από φωτογραφία.
Συμφωνώ με ...όλακαι για το Jeep GBκαι για το Τ-55και απο τα δύο έχω στοκ που περιμένει να φτιαχτεί και μου ήρθε μια άλλη ιδέαGB "Αφρικανικοί Πόλεμοι" - με full technicals, τρελλά-παρδαλά καμουφλάζ κλπ.Πάντως σα γενικότερη ιδέα, δεν θα ήταν ωραίο με μια ικανή "προειδοποίηση" (έγκαιρη ενημέρωση δηλαδή) η έκθεση κάθε χρόνο να έχει ένα "ειδικό θέμα" ? Σ.Σ.
Βάσει ευκολίας κατασκευής νομίζω ότι η πρόταση για Willys GB είναι πάρα πολύ καλή... Ακόμα και στην πιο ελεύθερη μορφή του με όλα τα "Jeep" μέσα νομίζω ότι θα σκίσει σε συμμετοχές στο αρματικό κομμάτι... αφήστε που θα το γλυκοκοιτάξουν και οι αεροπλανάδες με τίποτα 48άρια.
Μία πρόταση:Αντί για Willys GB μήπως να το κάναμε jeep GB γενικά και να ενσωματώσουμε και τη σειρά Μ151 jeep :Για να συμμετέχουμε και εμείς οι "σύγχρονοι" αρματάδες.
Ολων των εποχων τα jeep
....τζιπ, τζιπ αρκεί να μη εμφανιστεί κανένα Jeep ...Ferrari Coloniale
Παράθεση από: Raw_Shooter στις Οκτωβρίου 14, 2009, 01:03:33 πμΧμμμμμ δε κάνουμε ενα G.B. σε Τ-55 τελικά, αυτή η ιδέα μου αρέσει πιο πολύ από όλεςκι από βαψίματα, ατελείωτα... τι λέτε;
Παράθεση από: Πέτρος στις Οκτωβρίου 14, 2009, 11:22:53 μμΠαράθεση από: Raw_Shooter στις Οκτωβρίου 14, 2009, 01:03:33 πμΧμμμμμ δε κάνουμε ενα G.B. σε Τ-55 τελικά, αυτή η ιδέα μου αρέσει πιο πολύ από όλες, κι από βαψίματα, ατελείωτα... τι λέτε; μιας που είμαι ορκισμένος να μην φτιάξω ρωσικό άρμα, εγώ θα το παρουσιάσω απο τώρα (φτιαγμένο νε μεν αλλά όχι από εμένα!!):
Παράθεση από: Raw_Shooter στις Οκτωβρίου 14, 2009, 01:03:33 πμΧμμμμμ δε κάνουμε ενα G.B. σε Τ-55 τελικά, αυτή η ιδέα μου αρέσει πιο πολύ από όλες, κι από βαψίματα, ατελείωτα... τι λέτε;