Σας ευχαριστώ για την προτροπή σας όσον αφορά την μακέτα, όπως επίσης και για την βοήθεια που μου έχετε δώσει μέχρι τώρα.
Με ενδιαφέρουν μοντέλα ALCO, MLW και το "ΟΥΦΟ" της Krauss-Maffei αλλά και γενικότερα της εποχής 1960 - 1980. Όμως αυτόπου ψάχνω τώρα και δεν βρίσκω πουθενά ούτε καν κάτι που να μοιάζει, είναι το AEG DMU Intercity.
Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα οποιαδήποτε βοήθεια πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.
Επίσης το τριήμερο 26-28 Οκτωβρίου θα βρίσκομαι στην πρωτεύουσα για αγορές (Ιπποκράτους, 3ης Σεπτεμβρίου και αλλού) κυρίως για την Adtranz της Alphatrains και 4 βαγονιών κόκκινων-άσπρων πάντα ΟΣΕ.
Αν κανονίζετε καμιά συνάντηση, θα χαιρόμουν να σας γνωρίσω από κοντά και να ανταλάξουμε απόψεις.
Υ.Γ. Στην αρχή του topic έκανα μια ερώτηση σχετικά με Decoders για σύστημα Marklin. Αν γνωρίζει κάποιος και άλλους εκτός από την ESU με το Lokpilot και Loksound και τους έχει δοκιμάσει θα μπορούσε να μου πει αν αξίζουν και πόσο κοστίζουν;