Αποστολέας Θέμα: Πληροφορία για διόραμα  (Αναγνώστηκε 2017 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος architect

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Doha Qatar
  • modelclub.gr
Πληροφορία για διόραμα
« στις: Οκτωβρίου 05, 2009, 10:10:44 μμ »
Παιδιά γειά χαρά
Έχω σκαλίσει κάτι σε αφρό walmate. Πρίν το βάψω, θέλω να το σφραγίσω σε sealer, και δεν ξέρω ποιό. Μήπως το να το ψεκάσω με primer είναι αρκετό; Έχει κάποιος να προτείνει κάτι, γιατί φοβάμαι μην λειώσει έτσι ευαισθητούλι που είναι.  Ευχαριστώ εκ των προτέρων
THEY CALL ME CAPTAIN SLOW

Αποσυνδεδεμένος expendable

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Basel
Απ: Πληροφορία για διόραμα
« Απάντηση #1 στις: Οκτωβρίου 06, 2009, 10:57:09 πμ »
Αν δεν κάνω λάθος το υλικό σου έχει βάση το στυρένιο και έτσι λογικά κάποιο ακρυλικό πρίμερ δεν 8α το πειράξει...ή το surface primer της Gunze.
Όμως για να είσαι σίγουρος, δοκίμασε σε κάποια άκρη που δε φαίνεται ή σε κάποιο περίσευμα από τον αφρό να δείς τι θα γίνει... :roll:
 ::salut::

Αποσυνδεδεμένος John-John

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: 80% Θεσ/νικη - 20% Κοζανη
  • Γιαννης Ματιακης
« Απάντηση #2 στις: Οκτωβρίου 06, 2009, 11:20:11 πμ »
1-2 χεριά αραιωμένη ατλακολ
Η άποψη και η γνώμη είναι σαν την κ..τρυπιδα, όλοι έχουν από μια, Τα προβλήματα αρχίζουν όταν κλ@νει..

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #3 στις: Οκτωβρίου 06, 2009, 11:41:32 πμ »
Η ατλακόλ ακούγεται καλή ιδέα. Δοκίμασε επίσης και παρκετίνη. Πάντως ότι και να κάνεις δοκίμασε πρώτα σε ένα παρόμοιο άχρηστο κομμάτι προς αποφυγή δυσάρεστων εκπλήξεων. Γιατί για παράδειγμα και το hycote λέει ακρυλικό αστάρι αλλά νομίζω το τσακίζει, όπως ίσως να το πειράζει και το surface primer της Gunze.  :?: :?:

Αποσυνδεδεμένος John-John

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: 80% Θεσ/νικη - 20% Κοζανη
  • Γιαννης Ματιακης
« Απάντηση #4 στις: Οκτωβρίου 06, 2009, 11:46:47 πμ »
Η ατλακόλ ακούγεται καλή ιδέα. Δοκίμασε επίσης και παρκετίνη. Πάντως ότι και να κάνεις δοκίμασε πρώτα σε ένα παρόμοιο άχρηστο κομμάτι προς αποφυγή δυσάρεστων εκπλήξεων. Γιατί για παράδειγμα και το hycote λέει ακρυλικό αστάρι αλλά νομίζω το τσακίζει, όπως ίσως να το πειράζει και το surface primer της Gunze.  :?: :?:
Το φελιζολ το τρώει παντός
Η άποψη και η γνώμη είναι σαν την κ..τρυπιδα, όλοι έχουν από μια, Τα προβλήματα αρχίζουν όταν κλ@νει..

Αποσυνδεδεμένος expendable

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Basel
« Απάντηση #5 στις: Οκτωβρίου 06, 2009, 12:15:05 μμ »
Το φελιζολ το τρώει παντός

έχεις δίκιο, το φελιζόλ είναι πολυουρεθάνη και έτσι το τρώνε τα ακρυλικά, ακετόνες κτλ

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #6 στις: Οκτωβρίου 06, 2009, 02:59:56 μμ »
με οτιδηποτε αναμειγνυεται με νερο

Tags: