Αποστολέας Θέμα: Χαίρετε  (Αναγνώστηκε 1811 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Christosjager

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: AΘΗΝΑ-ΓΛΥΦΑΔΑ
  • Χρήστος Παναγιωτόπουλος
Χαίρετε
« στις: Οκτωβρίου 05, 2009, 04:47:18 μμ »
Γεια και χαρά σε όλους, με λένε Χρήστο Παναγιωτόπουλο, έχω ως χόμπυ την στρατιωτική μινιατούρα και ασχολούμαι από το 1994.Ανακάλυψα αυτό το φόρουμ πριν από δέκα ημέρες περίπου και το έχω βρει πολύ ενδιαφέρον.Τα τελευταία δύο χρόνια έχω προσθέσει και το άρμα στις δημιουργίες (κατασκευές) μου σε συνεργασία με έναν πολύ καλό φίλο μοντελιστή και έτσι ικανοποιώ μία ανάγκη εσωτερική που είχα χρόνια για την κατασκευή διοραμάτων Β'ΠΠ.Θα είμαι πολύ χαρούμενος να "γνωρίσω" όσους περισσότερους μπορώ και να ανταλλάξουμε απόψεις και ιδέες έτσι ώστε όλοι να γίνουμε καλύτεροι σε αυτό που κάνουμε. Με τις θερμότερες ευχές μου,Χρήστος.

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
Απ: Χαίρετε
« Απάντηση #1 στις: Οκτωβρίου 05, 2009, 04:50:12 μμ »
Χαιρομαστε που ηρθες στη παρεα Χρηστο,καλως ηλθες ::eusa_clap:: ::salut::

::welcome_model:: ::hi::

Αποσυνδεδεμένος Nicolas_mk2

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΦΡΑΠΕΔΟΥΠΟΛΗ (Θεσ/νίκη)
« Απάντηση #2 στις: Οκτωβρίου 05, 2009, 04:53:09 μμ »
 ::welcome_model::  ::keep_mod::  ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος tsap

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αττική
« Απάντηση #3 στις: Οκτωβρίου 05, 2009, 04:53:33 μμ »
 ::hi::
Στράτος Τσαποΐτης IPMS 961

Αποσυνδεδεμένος Hummel Moss

• Μποζίνης Αθανάσιος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Das Reich
« Απάντηση #4 στις: Οκτωβρίου 05, 2009, 04:54:00 μμ »
Γεια και χαρά σε όλους, με λένε Χρήστο Παναγιωτόπουλο, έχω ως χόμπυ την στρατιωτική μινιατούρα και ασχολούμαι από το 1994.Ανακάλυψα αυτό το φόρουμ πριν από δέκα ημέρες περίπου και το έχω βρει πολύ ενδιαφέρον.Τα τελευταία δύο χρόνια έχω προσθέσει και το άρμα στις δημιουργίες (κατασκευές) μου σε συνεργασία με έναν πολύ καλό φίλο μοντελιστή και έτσι ικανοποιώ μία ανάγκη εσωτερική που είχα χρόνια για την κατασκευή διοραμάτων Β'ΠΠ.Θα είμαι πολύ χαρούμενος να "γνωρίσω" όσους περισσότερους μπορώ και να ανταλλάξουμε απόψεις και ιδέες έτσι ώστε όλοι να γίνουμε καλύτεροι σε αυτό που κάνουμε. Με τις θερμότερες ευχές μου,Χρήστος.

μόλις αναφέρθηκες στον βασικό λογο ύπαρξης αυτού του forum.Καλώς ήλθες και στην διάθεση σου για οποιαδήποτε βοήθεια Χρήστο, όπως αύριο - μεθαύριο θα χρειαστώ εγώ στο θέμα φυγούρας (δηλώνω "γκαβός" μέχρι εκει που δεν πάει άλλο)!! :mrgreen:....... ::welcome_model::

salonikios

• Επισκέπτης
« Απάντηση #5 στις: Οκτωβρίου 05, 2009, 04:57:40 μμ »
 ::welcome_model:: ::keep_mod:: ::painting::

Αποσυνδεδεμένος Nikos Tsitsos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Athens
« Απάντηση #6 στις: Οκτωβρίου 05, 2009, 05:06:18 μμ »
Καλώς ήρθες Χρήστο και από εμένα. Επιτέλους έκανες το μικρο - μεγάλο βήμα να γραφτείς μέλος!!! Ελπίζω σύντομα να αρχίσεις να μας "στραβώνεις" με της δημιουργίες σου... αλλά φυσικά και να μας ξεστραβώνεις αποκαλύπτοντας κάποιες από της θαυμάσιες τεχνικές σου!

Υ/Γ: Για όσους δεν το γνωρίζουν ο Χρήστος είναι ο άνθρωπος που φέτος επέστρεψε από την euromilitaire με πάνω από 15 ατομικές διακρίσεις!!! Ίσως να είναι και ο μοναδικός που το έχει πετύχει αυτό ever!!!!!

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #7 στις: Οκτωβρίου 05, 2009, 05:09:57 μμ »
Χρήστο καλησπέρα και καλώς όρισες στο MC ή καλύτερα στην παρέα  ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::  Και ΜΟΝΟ που αναφέρεις το όνομα σου με καμάρι και χωρίς κόμπλεξ απο μένα το πιο θερμό ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ & ΚΑΛΑ ΜΟΝΤΕΛΑ  ::icon_thumright:: ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος George R

• Kapitän zur See
  • Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/35
  • DKM BISMARCK
    • Ένωση Μοντελιστών Ιωαννίνων
« Απάντηση #8 στις: Οκτωβρίου 05, 2009, 05:20:59 μμ »
 ::welcome_model::
"Ich lasse mir doch mein Schiff nicht unter dem Arsch wegschiessen.  Feuererlaubnis !"

www.emioannina.gr

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #9 στις: Οκτωβρίου 05, 2009, 05:21:54 μμ »
Υ/Γ: Για όσους δεν το γνωρίζουν ο Χρήστος είναι ο άνθρωπος που φέτος επέστρεψε από την euromilitaire με πάνω από 15 ατομικές διακρίσεις!!! Ίσως να είναι και ο μοναδικός που το έχει πετύχει αυτό ever!!!!!

::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος George R

• Kapitän zur See
  • Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/35
  • DKM BISMARCK
    • Ένωση Μοντελιστών Ιωαννίνων
« Απάντηση #10 στις: Οκτωβρίου 05, 2009, 05:24:55 μμ »

::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Χ2  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
"Ich lasse mir doch mein Schiff nicht unter dem Arsch wegschiessen.  Feuererlaubnis !"

www.emioannina.gr

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #11 στις: Οκτωβρίου 05, 2009, 05:35:44 μμ »
Σας ευχαριστώ όλους για το θερμό καλοσώρισμα.Τα μετάλλια είναι ωραία γιατί ικανοποιούν την ματαιοδοξία μας (και μένα μου αρέσει να βραβεύομαι,γι'αυτό και συμμετέχω σε διαγωνισμούς) αλλά το συναίσθημα της ικανοποίησης που μένει όταν βοηθάς τον οποιονδήποτε δείχνοντάς του τις τεχνικές σου είναι κάτι που δεν ανταλλάσεται με όσα χρυσά και αν πάρεις και αυτό είναι από προσωπική εμπειρία.Γι'αυτό όποιος πιστεύει ότι μπορώ να του φανώ χρήσιμος (ειδικά στις φιγούρες) να μη διστάσει να με ρωτήσει το οτιδήποτε.Ότι γνωρίζω είμαι πρόθυμος να το μοιραστώ με τον οποιονδήποτε και ελπίζω να φανώ χρήσιμος Είμαι της άποψης ότι όλα τα μοντέλα πρέπει να συνοδεύονται από εξίσου όμορφα βαμένες φιγούρες γιατί έτσι έχουμε καλύτερο συνολικό αποτέλεσμα. Εγκάρδιες ευχές σε όλους,Χρήστος.

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κερκυρα ...Τόπος των απήδαλων πλοίων των Φαιακων.
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #12 στις: Οκτωβρίου 05, 2009, 05:40:37 μμ »
Kαλώς ήρθες φίλε,πραγματικά χαιρόμαστε,περισσότερο για τον τρόπο που σκέφτεσαι και για τον τρόπο που αντιμετωπίζεις το υπέροχο χόμπι μας. ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::salut::

"Νίκησα; Νικήθηκα; Τούτο μονάχα ξέρω: είμαι γεμάτος πληγές και στέκομαι όρθιος."
Ν. Καζαντζάκης, 1883-1957

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #13 στις: Οκτωβρίου 05, 2009, 05:52:33 μμ »

Αποσυνδεδεμένος anivasgr

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #14 στις: Οκτωβρίου 05, 2009, 05:55:56 μμ »
Καλώς ήλθες Χρήστο, αναμένουμε φωτό σύντομα.  ::salut::

salonikios

• Επισκέπτης
« Απάντηση #15 στις: Οκτωβρίου 05, 2009, 06:00:28 μμ »
αλλά το συναίσθημα της ικανοποίησης που μένει όταν βοηθάς τον οποιονδήποτε δείχνοντάς του τις τεχνικές σου είναι κάτι που δεν ανταλλάσεται με όσα χρυσά και αν πάρεις και αυτό είναι από προσωπική εμπειρία.Γι'αυτό όποιος πιστεύει ότι μπορώ να του φανώ χρήσιμος (ειδικά στις φιγούρες) να μη διστάσει να με ρωτήσει το οτιδήποτε.

φίλε αυτά που λές μακάρι να τα εφαρμόσεις και στην πράξη (γιατί πολλοί λένε πολλά αλλά πράτουν ελάχιστα!), ειδικά εγώ που ασχολούμαι μόνο με φιγούρες θα ήθελα την πολύτιμη βοήθεια σου!  ::icon_thumright::

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #16 στις: Οκτωβρίου 05, 2009, 06:13:46 μμ »
Αγαπητέ Σαλονικιέ έχεις απόλυτο δίκιο,όσοι με γνωρίζουν ξέρουν ποιος είμαι και ποια η προσφορά μου στο χώρο,δεν έχω κανένα πρόβλημα να αποδεικνύω στον οποιονδήποτε ποιος είμαι,ζήτα ότι θέλεις και όποτε βρεθείς Αθήνα επικοινώνησε να βρεθούμε (ελπίζω βέβαια να έχω χρόνο γιατί είμαι παντρεμένος με δύο παιδιά).

salonikios

• Επισκέπτης
« Απάντηση #17 στις: Οκτωβρίου 05, 2009, 06:23:56 μμ »
Αγαπητέ Σαλονικιέ έχεις απόλυτο δίκιο,όσοι με γνωρίζουν ξέρουν ποιος είμαι και ποια η προσφορά μου στο χώρο,δεν έχω κανένα πρόβλημα να αποδεικνύω στον οποιονδήποτε ποιος είμαι,ζήτα ότι θέλεις και όποτε βρεθείς Αθήνα επικοινώνησε να βρεθούμε (ελπίζω βέβαια να έχω χρόνο γιατί είμαι παντρεμένος με δύο παιδιά).

Σε ευχαριστώ φίλε μου, ήμουν Αθήνα το καλοκαίρι για 6 εβδομάδες για δουλειά (και δέν θέλω να το επαναλάβω  :)), θα σε συμβουλευτώ κάποια στιγμή για την επόμενη φιγούρα μου ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #18 στις: Οκτωβρίου 05, 2009, 06:43:46 μμ »
Kαλώς ήρθες στην παρέα μας και καλή διαμονή να έχεις  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος sgt-major

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #19 στις: Οκτωβρίου 05, 2009, 08:10:39 μμ »
 ::welcome_model:: ::welcome_model:: ::welcome_model::
ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΠΑΤΡΙΣ-ΣΜΥ ΤΑΞΗ89

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
  • The Caveman :-)
    • Image
« Απάντηση #20 στις: Οκτωβρίου 06, 2009, 02:44:26 μμ »
Από ό,τι καταλαβαίνω από τα όσα έγραψαν οι συνάδελφοι, η άφιξη του Χρήστου ανεβάζει δραματικά τον μέσο όρο του επιπέδου δημιουργιών μέσα στο Club. Εκφράζω τον ενθουσιασμό μου και εύχομαι στον νεοεγγεγραμμένο μέλος καλή παραμονή και καλή διασκέδαση!

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΝΤΕΛΗΣ

• 1/72
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Chanea-Krete
« Απάντηση #21 στις: Νοεμβρίου 06, 2009, 11:48:38 μμ »
 ::welcome_model::Και βέβαια θέλουμε να θαυμάσουμε μερικές φωτό από τις κατασκευές σου. ::proskino::
"ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ"

Tags: