Πώς γίνεται όταν λείπω εκτός φόρουμ για λίγες μέρες να ανοίγω τα ποστ και να βλέπω τον ...χαμό κάθε φορά δεν μπορώ να το εξηγήσω!!! Παρακαλώ να με ειδοποιείτε όταν γίνεται τζέρτζελο

Σε όλα στην ζωή ο καθένας δημιουργεί την άποψη του για τι ομάδα υποστηρίζει τι κόμμα ψηφίζει, τι γυναίκα γουστάρει, τι αμάξι οδηγεί. Αυτό συμβαίνει από κάποια πρότυπα που ακολουθούμε τα οποία σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να μεταβάλλονται (πχ κόμα) σε κάποια άλλα μένουν βράχος ( πχ ομάδα).Αφού και ο μοντελισμός αποτέλει τμήμα της ζωής μας το οποίο προσωπικά το κατατάσω στην υποκατηγορία
χόμπι επόμενο είναι να επηρεάζεται.
Η άποψη μας για διάφορα θέματα δημιουργεί κριτική. Ετσι και στον μοντελισμό κρίνουμε και κρινόμαστε. Η ουσία είναι πώς το κάνουμε. Είμαι στο φόρουμ ένα χρόνο, μέσα στους δώδεκα αυτούς μήνες έμαθα πράγματα για τον μοντελισμό που αγνοούσα για τριάντα χρόνια! Ευχαριστώ όλους για την διανομή γνώσης και εμπειριών σε διάφορα θέματα που αφορούν το
χόμπι μας. Διάβασα και κριτικές για μοντέλα μου (γράφω επί προσωπικού μόνο) σε μερικές από τις οποίες δεν συμφωνούσα. Την θεωρώ όμως καλοπροαιρετη και την σημείωσα. Κι εκεί πρέπει να σταματούμε όλοι μας Γιατί αν αρχίσουμε τα σου-πα μου-πες χάνεται η μπάλλα και η ουσία συμμετοχής στο φόρουμ. Αν κάποιος έχει θέμα με κάποιον άλλο ας βγει επώνυμα να πει το πρόβλημα του-αν θέλει να το γνωστοποιήσει στους πολλούς- η ας βρει τον αντίδικο και να πάνε να λύσουν...χερουκλάτα τις διαφορές τους

Κύριοι αφήστε τον υπολογιστή και μοντελάρετε, πρώτα από όλα. Το γράφω για να το κάνω κι εγώ! Και ηρεμία πάνω από όλα. Οι προσωπικές κόντρες του καθένα απλά δεν έχουν θέση εδώ ...