Αποστολέας Θέμα: PLEASE,HELP ME ΓΙΑ ΤΑ ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΑ ΣΕΤ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ!  (Αναγνώστηκε 2518 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Γιώργος Ροΐδης

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Μυτιλήνη να βρώ την ηρεμία μου...
PLEASE,HELP ME ΓΙΑ ΤΑ ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΑ ΣΕΤ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ!
« στις: Οκτωβρίου 01, 2009, 02:00:50 μμ »
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΔΕΡΦΙΑ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΠΟ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟΥΣ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ,ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΑ ΣΕΤ Α/ΦΩΝ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΣΕ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ,ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!ΕΧΩ ΣΤΑ ΑΜΕΣΑ ΜΟΥ ΣΧΕΔΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΤΟ Α-7D ΤΗΣ HASEGAWA ΣΤΗΝ 1/48 ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΚΑΠΟΙΟ ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΟ ΣΕΤ. :roll:

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΕΠΡΗΞΑ!
 :lol:ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!
IPMS 1188

Αποσυνδεδεμένος Nicolas_mk2

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΦΡΑΠΕΔΟΥΠΟΛΗ (Θεσ/νίκη)
Απ: PLEASE,HELP ME ΓΙΑ ΤΑ ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΑ ΣΕΤ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ!
« Απάντηση #1 στις: Οκτωβρίου 01, 2009, 02:36:39 μμ »
Καλησπέρα αδερφέ... ::salut:: Ποικιλία βελτιωτικών στη χώρα δυστυχώς δεν υπάρχει ιδιαίτερη....Κατά καιρούς κάποια μαγαζιά φέρνουν κάποια κομμάτια(πχ.G.E. hobbies)αλλά για να βρεις ακριβώς αυτό που θες άμεσα τοτε θα πρέπει να εξοικειωθείς με τις ιντερνετικες αγορές!Ολοι-σχεδόν-αυτο το δρόμο ακολουθούμε....Ειδικά για το μοντέλο που σε ενδιαφέρει υπάρχουν αρκετά πράγματα αλλά να τα βρεις άμεσα στην Ελλάδα είναι λίγο δύσκολο... ::salut::
 ::hi::  ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #2 στις: Οκτωβρίου 01, 2009, 03:48:23 μμ »
Στην Αθήνα, το GeHobbies στην Αργυρούπολη είναι το κατάστημα που διαθέτει τα περισσότερα βελτιωτικά αεροσκαφών, τα οποία ανανεώνει τακτικότατα - ειδικά τα θέματα που αφορούν Β΄παγκόσμιο πόλεμο και την ελληνική πολεμική αεροπορία.
Απο το διαδίκτυο τσέκαρε τα www.hannants.co.uk και www.moduni.com, δύο καταστήματα με μεγάλη ποικιλία και φωτογραφίες των βελτιωτικών που προσφέρουν.
Υ.Γ.
Και δεν χρειάζεται να γράφεις με κεφαλαίους χαρακτήρες.

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #3 στις: Οκτωβρίου 01, 2009, 04:04:06 μμ »
Oκ το διόρθωσα αυτό με τα κεφαλαία με την προτροπή και άλλου φίλου!
Όσον αφορά τα βελτιωτικά,ξέρεις,δεν είμαι και πολύ εξοικειωμένος με ''ιντερνετικές''αγορές και κολλάω αρκετά!ʼσε που από πεποίθηση δε γουστάρω καθόλου τις πιστωτικές κάρτες και τις τράπεζες εν γένει!Απ'ότι βλέπω θα δυσκολευτώ αρκετά να βρώ αυτό που θέλω αλλά θα το παλέψω!
Σ'ευχαριστώ φίλε μου,να΄σαι καλά!
IPMS 1188

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #4 στις: Οκτωβρίου 01, 2009, 04:08:39 μμ »
Τα καταστήματα που ανέφερα, είναι από τα πλέον αξιόπιστα στην Ευρώπη. Να ρωτήσω τι ακριβώς ψάχνεις??

Αποσυνδεδεμένος Indy

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Thessaloniki
« Απάντηση #5 στις: Οκτωβρίου 01, 2009, 04:41:17 μμ »
klv1000 ->

Τα καταστήματα που ανέφερε ο συνάδελφος είναι όντως αξιόπιστα και με αρκετή γκάμα προϊόντων και καλές τιμές. Είμαι κι εγώ αλλεργικός στις πιστωτικές, αλλά μπορείς να κάνεις εύκολα τη δουλειά σου με μια προπληρωμένη κάρτα (οι περισσότερες τράπεζες εκδίδουν τέτοιες) που δεν έχει δεσμεύσεις όπως η πιστωτική. Αρχικά με ανησυχούσε κι εμένα, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα.  8)
Προσωπικά, αν κάτι που ψάχνω υπάρχει στα μοντελομάγαζα της περιοχής μου σε λογική τιμή, το αγοράζω από κει, και θέλω να πιστεύω ότι ΚΑΙ έτσι μπορούμε να βοηθήσουμε τον ελληνικό μοντελισμό να βελτιωθεί, τουλάχιστον σε επίπεδο προμηθευτών (από μοντελιστές, ευτυχώς, ρίχνεις μια ματιά στο forum και αισθάνεσαι η τελευταία τρύπα του ζουρνά με τόσους απίστευτους συναδέλφους  ::icon_thumright:: ).
Επίσης υπάρχουν πολύ χρήσιμα εργαλεία και προμήθειες σε καταστήματα και πολυκαταστήματα εργαλείων, χρωμάτων, καλλιτεχνικών, χαρτικών, στα supermarket, ακόμα και... στα Hondos Center (!) Οπότε κάνεις μια βόλτα στην πιάτσα και μαζεύεις ό,τι σου κάνει. Ρίξε και μια ματιά στο forum στο κομμάτι με τα εργαλεία και υλικά και θα πάρεις ιδέες.

Ελπίζω να βήθησα λίγο
Φιλικά, Γιάννης
Qui tangit frangatur

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #6 στις: Οκτωβρίου 01, 2009, 08:48:06 μμ »
Φίλε ramfighter,ψάχνω για κάποιο σετάκι για το Α-7D(πιο συγκεκριμένα μπανιέρα-κάθισμα και photoetched κομμάτια) στην 1/48,καθώς και κάποιο σετάκι για το F-16 της Revell στην 1/72(4633).ʼν βρω κάτι στην Ελλάδα έχει καλώς,ειδάλλως internet!
IPMS 1188

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #7 στις: Οκτωβρίου 01, 2009, 08:51:46 μμ »
Όσον αφορά το φίλο Indy,θα προσπαθήσω να βγάλω μια χρεωστική κάρτα,πιο πολύ για να κάνω τη δουλειά μου.Δεν ήξερα καν οτι υπάρχουν!!!Σ'ευχαριστώ φίλε!
IPMS 1188

Αποσυνδεδεμένος Indy

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Thessaloniki
« Απάντηση #8 στις: Οκτωβρίου 02, 2009, 12:04:24 πμ »
klv1000 ->
Μη νομίζεις, κι εγώ πριν λίγο καιρό τις πήρα χαμπάρι τις προπληρωμένες (ώρες ώρες μου φαίνεται είμαι πίσω κι από τα βόδια :twisted: ). Και ευτυχώς δηλαδή γιατί αλλιώς... άκουγα πιστωτική και έβγαζα εξανθήματα :oops:
Αν σου κάνει τη δουλειά, χαίρομαι που βοήθησα  ::salut::
Cheers  ::kerasma::

Γ.
Qui tangit frangatur

Αποσυνδεδεμένος s-mat

• Scale 1/35
  • *
  • I'll be back soon......I hope
« Απάντηση #9 στις: Οκτωβρίου 02, 2009, 12:18:00 πμ »
Αν δεν κάνω τραγικό λάθος την τελευταία φορά (δεν έχει περάσει πολύς καιρός πάντως :D)που πήγα στο REAL MODELS στον ʼλιμο είχε βελτιωτικό για Α-7.Πάρε ένα τηλ. να δεις

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #10 στις: Οκτωβρίου 02, 2009, 07:44:24 μμ »
Φίλε s-mat,ρώτησα σήμερα στο real models για βελτιωτικό για το Α-7D και ο υπεύθυνος μου είπε πως δεν έχει αλλά ότι θα κάνει σε 3 μέρες παραγγελία για τον άλλο μήνα και πως πρέπει να την κάνει προσωπική για μένα.Δηλαδή να πάω από κεί,να το παραγγείλω και να το περιμένω Νοέμβρη.Ψιλοξενέρωσα και ....δεν!!!Η επόμενη λύση είναι hannant's μάλλον (άν και πρέπει να παραγγείλω τουλάχιστον πράγματα 30 λιρών!!!!)!Πάντως σ'ευχαριστώ για την ενημέρωση,να είσαι καλά! ::icon_thumright::
IPMS 1188

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #11 στις: Οκτωβρίου 02, 2009, 07:55:45 μμ »
Αδερφέ ρίξε μια ματιά και δω  http://www.modelhobbies.co.uk/shop/advanced_search_result.php?search_in_description=1&inc_subcat=1&keywords=A-7D&page=1&sort=3d   κοκπιτ και ηλεκτρονικά βγαίνουν μαζί με τα μεταφορικά σχεδόν 20 λίρες,είναι καλό deal!  ::salut::

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #12 στις: Οκτωβρίου 02, 2009, 09:16:16 μμ »
Φίλε Nikolas mk2,θα σου ζητήσω μία εξυπηρέτηση.Μου πρότεινες να κάνω αυτή την αγορά.Λοιπόν,σήμερα πήγα και έβγαλα χρεωστική κάρτα για αγορές από το διαδίκτυο.Ως εδώ καλά.Έβαλα ένα μικροποσό για να την ενεργοποιήσω.Πρίν λίγο,έκανα εγγραφή στο hannant's και όταν βρήκα ένα κόκπιτ (το ίδιο που μου πρότεινες!),πάω να το παραγγείλω και μου βγάζει μνμ ότι η παραγγελία μου δε μπορεί να είναι κάτω από 30 λίρες!1ον)Πές μου σε παρακαλώ πώς θα βρίσκω την αναλογία ευρώ/λίρας.2ον)Γίνονται αγορές οποιουδήποτε ποσού?Ή πάει ανάλογα την εταιρεία?

ʼν θυμηθώ κάποια άλλη απορία,ελπίζω να μ'απαντήσεις και να μή φάω κράξιμο!!! :D
IPMS 1188

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #13 στις: Οκτωβρίου 02, 2009, 09:24:48 μμ »
Αδερφέ τη τρέχουσα αξία συναλλάγματος θα τη βρεις εδώ  http://www.xe.com/  ::icon_thumright::
Σχετικά με τα ορια παραγγελίας να ξέρεις οτι κάποιες εταιρίες έχουν ενα μινιμουν ποσό-οχι ολες όμως-και το ποσό βέβαια εξαρτάται απο την πολιτική της εταιρίας...
Εγω θα σου πρότεινα να κάνεις και ενα account στο paypal και να αγοράζεις μέσω αυτού του μηχανισμού(ολες οι εταιρίες-σχεδον-το δεχονται,σε περίπτωση στραβής(μου ετυχε μια φορα)θα σε βοηθήσει...
Οτι θες ρώτα,μην άγχεσαι! ::icon_thumright::

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #14 στις: Οκτωβρίου 02, 2009, 09:38:13 μμ »
Eεεεεεεεεεεεεεε,όταν μου λές paypal...εννοείς..τί ακριβώς?Φαντάζομαι έχεις καταλάβει ότι είμαι άσχετος με όλα αυτά!Πώς θα κάνω εγγραφή σ'αυτό?Και πώς διαφοροποιεί τις αγορές μου σε σχέση με την αγορά μέσω κάρτας απ'ευθείας?Το δηλώνω στο εκάστοτε site?Συγχώρεσέ με αδερφέ μου για την ασχετοσύνη μου! :lol:

Για παράδειγμα,πες πως θέλω αυτή τη στιγμή να παραγγείλω τα κομμάτια που μου πρότεινες από το Model Hobbies,πώς ακριβώς θα το κάνω? :evil:
IPMS 1188

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #15 στις: Οκτωβρίου 02, 2009, 09:39:36 μμ »
Θα σε στειλω ένα πμ! ::salut::

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #16 στις: Οκτωβρίου 02, 2009, 09:53:36 μμ »
Οκ αδερφέ!Να σου πώ και κάτι που είδα τώρα!Έκανα μια παραγγελία στο Model Hobbies και όντως με πρότεινε 2 τρόπους πληρωμής: Με paypal ή με κάρτα.Βέβαια για 1.5 ευρώ δέ μπορώ να την κάνω αλλά τουλάχιστον έβγαλα μια άκρη για αρχή! ::icon_thumright::
IPMS 1188

Αποσυνδεδεμένος arcadios

• Ignorantia juris non excusat.
  • Διαχειριστής
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Athens-Downtown
    • MC Hellenic Modelling Community
« Απάντηση #17 στις: Οκτωβρίου 02, 2009, 10:02:56 μμ »
to model hobbies ειναι δοκιμασμένη λυση και δεν θα εχεις κανένα πρόβλημα. και επισης τα μεταφορικά του ειναι λιγα.

θα σου πρότεινα να χρησιμοποιείς το Paypal... θα σου φανεί χρήσιμο και εαν αργότερα πάρεις απο Ε-bay

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #18 στις: Οκτωβρίου 02, 2009, 10:13:33 μμ »
Έκανα την εγγραφή στο paypal αδερφέ μου,όλα καλά!Ξέρεις τί μου έκανε εντύπωση?Στη σελίδα του hannant's,αν θυμάμαι καλά,βρήκα μόνο τη μπανιέρα,κάθισμα και κόκπιτ(εν ολίγοις), 17 λίρες περίπου!Δηλαδή όσο έχουν αυτό συν τα ηλεκτρονικά στο model hobbies,για να μη πω για τα μεταφορικά!Μάλλον,θα το προτιμήσω!Εσύ,έχεις κάνει κάποια παρόμοια παραγγελία και εάν ναι,πόσο σου πήρε χρονικά?
IPMS 1188

Αποσυνδεδεμένος arcadios

• Ignorantia juris non excusat.
  • Διαχειριστής
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Athens-Downtown
    • MC Hellenic Modelling Community
« Απάντηση #19 στις: Οκτωβρίου 02, 2009, 10:19:27 μμ »
έμενα ήρθαν σε 4-6 μέρες... απο την ημερα που έγινε η αποστολή

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #20 στις: Οκτωβρίου 02, 2009, 10:26:56 μμ »
Πολύ καλός χρόνος μου ακούγεται.Δε θέλω να θίξω το συγκεκριμένο θέμα όσον αφορά την Ελλάδα (πρέπει να περιμένω ολόκληρη παραγγελιά για κανα μήνα+),μιας και θέλω να υποστηρίζω ότι το ελληνικό αλλά τελικά βλέπω ότι συμφέρει η αγορά μέσω ίντερνετ.Αδέρφια,μου ανοίγετε τα μάτια και σας ευχαριστώ πολύ γι'αυτό ::eusa_clap::
IPMS 1188

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #21 στις: Οκτωβρίου 02, 2009, 10:38:40 μμ »
Καμιά βδομάδα να υπολογίζεις πάνω-κάτω....Όλοι στηρίζουμε τα ελληνικά μαγαζιά αλλά κάποιες φορές κοιτάς και τη  πρακτική πλευρά του θέματος....  ::salut::

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #22 στις: Οκτωβρίου 02, 2009, 10:47:54 μμ »
Αδερφέ και φίλε μου,έχεις δίκιο όσον αφορά τα ελληνικά μαγαζιά.Ωστόσο η πρακτική πλευρά είναι αυτή που μας ενδιαφέρει όλους. ::salut::
IPMS 1188

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #23 στις: Οκτωβρίου 02, 2009, 11:22:31 μμ »
klv1000 μιά που μίλησες για την πρακτική πλευρά του θέματος για μελλοντική γνώση:
1)  την επόμενη φορά, ψάξε καλύτερα και βρες ποιό ελληνικό κατάστημα μπορούσε να στα φέρει σε τιμή ίδια των hannants , χωρίς επιπλόν χρεώσεις,, μέσα σε 2 βδομάδες.
2) Οσο για την ισοτιμία ευρώ-λίρας, η μετατροπή παρέχεται από την ίδια την ιστοσελίδα των hannants. Η δυνατότητα αυτή υπάρχει στις ιστοσελίδες των περισσότερων καταστημάτων που πουλούν διαδικτυακά. Έχει σημασία το σημείο αυτό, γιατί σε χρεώνουν ανάλογα με την ισοτιμία που αναγράφει η κάθε ιστοσελίδα και όχι με αυτή που περιμένεις εσύ.

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #24 στις: Οκτωβρίου 03, 2009, 12:34:56 πμ »
Φίλε μου ramfighter θα ήθελα να σου πώ πως λόγω του ότι είμαι νέος στα πράγματα,ψάχνομαι όσον αφορά τα διάφορα ελληνικά καταστήματα,την εξυπηρέτησή τους αλλά και τα διαδικτυακά.Ρωτάω,ακούω και διαβάζω απόψεις για να βγάλω μια άκρη.Τώρα,όσον αφορά τη νομισματική σχέση,σ'ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία που μου έδωσες καθώς την αγνοούσα.Να είσαι καλά. ::eusa_clap::
IPMS 1188

Tags: