Αποστολέας Θέμα: Super Pershing (TAMIYA 1/35)  (Αναγνώστηκε 7790 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος pink_panzer

• "Αυτοί που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα, εκνευρίζουν εμάς που τα ξέρουμε"
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κολόμβε, .... την περιέργειά σου
  • "Αν τα λάθη διδάσκουν, τότε έχω φοβερή μόρφωση"
Απ: Super Pershing
« Απάντηση #25 στις: Οκτωβρίου 04, 2009, 02:37:41 πμ »
Φανταστικό βάψιμο φίλε Πάνο. ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Και το σκόνισμά του πολύ καλό. ::icon_thumright:: Wash, ή χρησιμοποίησες pigments;

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #26 στις: Οκτωβρίου 04, 2009, 02:42:46 πμ »
Νίκο & Νίκο, Ζήση, thanks φίλοι μου  :wink: :wink: :wink:
 Ζήση μετά το φίλτρο που πέρασα (Brown for Dark Green MIG) έκανα wash με πολύ αραιό διάλυμα burnt sienna + black.....Αφού πέρασε μια μέρα ανακάτεψα διάφορα pigments με thinner και έκανα κάτι σαν wash αλλά με οριζόντιες (στις οριζόντιες επιφάνειες) και κάθετες (στις κάθετες επιφάνειες) πινελιές.....Τέλος ψέκασα το fixative (οχι βερνίκι γιατί "μηδενίζει" τα pigments)....

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #27 στις: Οκτωβρίου 04, 2009, 11:14:45 πμ »
Έχεις ξεφύγει τελείως.
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος DJ ANAS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Nürnberg/FRANKEN/ΣΕΡΡΕΣ
  • Χοντος Αναστασιος
« Απάντηση #28 στις: Οκτωβρίου 04, 2009, 12:54:31 μμ »
Πολυ ομορφη μεθοδικη δουλεια σε ενα ξεχοριστο μοντελο.Μπραβο ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Τασος ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος sgt-major

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #29 στις: Οκτωβρίου 04, 2009, 01:25:20 μμ »
Πολυ ωραια δουλεια Πανο ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Τρομερο βαψιμο και παλαιωση
ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΠΑΤΡΙΣ-ΣΜΥ ΤΑΞΗ89

Αποσυνδεδεμένος giorgos800

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #30 στις: Οκτωβρίου 04, 2009, 01:52:42 μμ »
Πάρα πάρα πολύ καλό.

::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος CNCman

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • Der Panzerfahrer
« Απάντηση #31 στις: Οκτωβρίου 04, 2009, 11:25:39 μμ »
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Δεν υπάρχει η λέξη " ΑΔΥΝΑΤΟΝ " στο λεξιλόγιό μου και το εννοώ!
Βασίλης μόνον για του φίλους.

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #32 στις: Οκτωβρίου 05, 2009, 01:46:58 πμ »
Μπράβο φίλε, πολύ καλή δουλειά, άντε και τελειωμένο !!!

::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
  • The Caveman :-)
    • Image
« Απάντηση #33 στις: Οκτωβρίου 05, 2009, 09:21:44 πμ »
A "dirty" job but you know how to do it...

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #34 στις: Οκτωβρίου 07, 2009, 01:27:51 πμ »
με αυτα και με αυτα καθυστερημενος αλλα μ αρεσει το "τρισδιαστατο" βαψιμο
και  το μπιχλατο φινιρισμα(!)
 πολυ ωραιο Παναγιωτη ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::

• Scale 1/35
  • *
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #35 στις: Οκτωβρίου 07, 2009, 02:13:27 πμ »
Φίλοι μου σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια  :wink:  δυστυχώς δεν υπάρχει κατι αξιόλογο να δείξω προς στιγμή, απλά προσπαθώ να βάψω τις φιγούρες περιμένοντας τις ερπύστριες......Προχωρώ όμως το Tatra  :wink: :wink:

Αποσυνδεδεμένος kall1966

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ
« Απάντηση #36 στις: Οκτωβρίου 07, 2009, 01:25:44 μμ »
Καλή συνέχεια ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Νίκος Χατζής

Ενασχολήσεις:  μουσική, μοντελισμός,διάβασμα.

Αποσυνδεδεμένος Jagdpanther

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Θεσ/νικη
  • Για τους φιλους RED DRAGON
« Απάντηση #37 στις: Οκτωβρίου 07, 2009, 11:22:40 μμ »
Να μου επιτρεψετε να διαφωνησω με τους φιλους που λενε για το διαμετρημα του κανονιου, δηλαδη 90 η 105. Παραθετω μια φωτο απο το εξαιρετο βιβλιο Tank Data 2 Proving Grounds Series, που δειχνει το αρμα και το αναφερει ως Τ2 E4 76 mm HIGH VELOCITY GUN. Δυστηχως δεν εχω πλεον στην κατοχη μου το βιβλιο που λεει την ιστορια αυτου του πυροβολου, και την τοποθετηση του σε 2 αρματα που εσταλησαν στην Γερμανια. Και επειδη ειναι μαλλον απιθανο να το ξαναβρω [ χαθηκε εν γνωση μου, αλλα ειναι αλλη ιστορια  :? ] παρακαλω αρκεστειτε στην καλη μου μνημη [ και πολυ λυπαμαι γιατι φροντιζω να τεκμηριωνω αυτα που λεω ] που λεει οτι το πυροβολο αυτο αναπτυχθηκε απο τους αμερικανους που ειχαν εντυπωσιαστει απο τις επιδοσεις του 17λιβρου. Δεν δεχτηκαν για λογους εγωισμου να το υοθετησουν αν και πηραν μερικα για αξιολογηση, και μετα απο την αξιολογηση κατασκευασαν το εν λογο μακρυκανο 76 που τοποθετηθηκε σε 2 αρματα και εσταλη για δοκιμες σε πραγματικες συνθηκες στο μετωπο. Ο πολεμος ομως ειχε φθασει στο τελος, και ετσι κανανε μονο δοκιμες. Τωρα πλεον ο νεος εχθος ηταν οι σοβιετικοι που ηδη ειχαν εμφανιση το JS 3.
Ετσι  λοιπον εμφανιστηκαν φωτο με αναφορα στο νεο κανονι που το ανεφεραν ως 120 mm { τρομαρα τους ] για να παραπλανησουν τους σοβιετικους πρακτορες που ηδη ηταν παντου.  [ Ευχαριστω τον στενο μου φιλο Γιωργο που μου εστειλε μια τετοια και αν μου δωσει την αδεια θα την ανεβασω που ειναι απο στρατιωτικο περιοδικο της εποχης ]
 Απο κει και περα, για τις μπουκαλες που διαφωνειται για την χρηση τους. ΔΕΝ υπαρχει περιπτωση να τοποθετηθει μηχανισμος εξω απο τον πυργο σε κανενα τανκς. Εκτος απο τους Ιαπονες που απο την απελπισια τους εβαλαν στο ΤΥPE 5 το πυροβολο με τις μπουκαλες αποσβεσης απο εξω [ παραθετω φωτο ] Προφανως μπηκαν για να μπερδεψουν τους Ρωσσους. Αλλωστε υπηρχαν αντιβαρα πισω απο τον πυργο που τα δινει το κιτ  :mrgreen: Εδω να αναφερω οτι η Accurate δινει και τον πυργο με το κοντοκαννο πυροβολο των 105 που ηταν για αλλες.. δουλειες και οχι για αμιγως αντιαρματικο αγωνα. ΟΙ εξτρα θωρακισεις απο πανθηρα μπηκαν για να δουν τι μπορει να κανει το πυροβολου των  King Tiger -Jagtiger μιας και η θωρακιση του Περσινκ  :? δεν ηταν για να  τα παει στα ισα. Να αναφερω εδω οτι το Jagdtiger  το διαπερασε απο τα 2800 μετωπικα  :shock: :shock: Και επειδη η Accourate ειναι Accourate η καννη  [φυσικα μεταλλικη ] ειναι 76αρα. ,και πως το λεω αυτο.
Παραθετω φωτο οπου εβαλα το παχυμετρο και φαινεται οτι η καννη ειναι πιο μικρο διαμετρημα απο το 90 αρι οπως βεβαια και απο το 122 του JSU 122. Αλλωστε μια προσεκτικη ματια στην καννη δειχνει οτι ειναι λεπτη πραγμα απιθανο για 90αρι και μαλιστα Σουπερ. Σιγουρα θα μου πειτε  ::dontknow:: μα καλα αυτα που διαβαζουμε ειναι λαθος? Τα εχω διαβασει και εγω και δεν ξερω τι γινεται σε αυτην την περιπτωση. Απλα αναφερω την δικη μου αποψη και οσο μπορω να την τεκμηριωσω.
Ελπιζω να μην ξεσπασει παλι κανενας χαμος οπως στο θεμα μου 4αρι στο Χαρκοβο  :? :?  Τελος η θεωρεια, φωτο :twisted:

[IMGt]http://i628.photobucket.com/albums/uu10/jimpravinos/PA070354.jpg[/IMGt] [IMGt]http://i628.photobucket.com/albums/uu10/jimpravinos/PA070353.jpg[/IMGt] [IMGt]http://i628.photobucket.com/albums/uu10/jimpravinos/PA070353-1.jpg[/IMGt]

[IMGt]http://i628.photobucket.com/albums/uu10/jimpravinos/PA070354-1.jpg[/IMGt] [IMGt]http://i628.photobucket.com/albums/uu10/jimpravinos/PA070355.jpg[/IMGt] [IMGt]http://i628.photobucket.com/albums/uu10/jimpravinos/PA070356.jpg[/IMGt]
Πραβινος Δημητριος
Click to see the original size. Click to see the original size.

• Scale 1/35
  • *
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #38 στις: Οκτωβρίου 08, 2009, 12:09:10 πμ »
Φίλοι μου για να λυθούν οι απορίες περι Super Pershing.....Super Pershing υπήρξαν μόνο 2.....ήταν μετατροπή του αρχικού τύπου T26E1-1 με την ονομασία T26E4-1.  Έφερετο  πυροβόλο T15E1 που ήταν 90 mm/70 caliber. Το πυροβόλο τοποθετήθηκε στην Μεγάλη Βρετανία και οι πλάκες απο Panther το 1945 στην Γερμανία. Στόχος τους η καλύτερη αμυντικη θωράκιση.  Οι μπουκάλες περιείχαν υγρό για την απορρόφηση της οπισθοδρόμησης του τεράστιου πυροβόλου....
πηγές
http://en.wikipedia.org/wiki/M26_Pershing
http://www.3ad.com/history/news/super.pershing.1.htm

ευχαριστώ....

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #39 στις: Οκτωβρίου 08, 2009, 09:16:00 πμ »
Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες, το βάψιμο και οι φθορές πολύ καλές Παναγιώτη.  ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος Jagdpanther

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Θεσ/νικη
  • Για τους φιλους RED DRAGON
« Απάντηση #40 στις: Οκτωβρίου 08, 2009, 10:40:08 πμ »
Φιλοι μου προς θεου δεν θελω να.... διαψευσω τα βιβλια  :mrgreen: και ολα τα στοιχεια, ουτε να μπω σε αντιπαραθεσεις, απλα ειπα την γνωμη μου περι πυροβολου και εκατσα και μετρησα την καννη επειδη ειμαι λιγο περιεργος να δω που ειναι το λαθος στα βιβλια. Παντως το πυροβολο των 90 με τις ανωτερες επιδοσεις τοποθετηθηκε στο Τ 32 που ηταν  HEAVY TANK και προπομπος μιας γενιας με μεγαλυτερα κανονια οπως το Τ 29 με των 105 η το τερας Τ28 Super Heavy Tank [ αργοτερα Μ 95 ] για να αντιμετωπισουν τα ρωσσικα αρματα, μιας και μιλαμε για συνχρονα αρματα. [ παρεπιπτοντος εγραψα γιατι το Μ26 ειναι του Β ΠΠ ]
 Τωρα αμα χαλασα τον κυριο Φαναροπουλο μιας και ειδα το .... ευχαριστω, λυπαμαι και δεν προκειται να σχολιασω θεμα του ξανα. ΔΕΝ εχω ορεξη για αντιπαραθεσεις, απλα θελω να ανταλλασω πληροφοριες για αρματικα θεματα.

Μετα τιμης Πραβινος Δημητριος

[IMGt]http://i628.photobucket.com/albums/uu10/jimpravinos/PA070357.jpg[/IMGt]
Πραβινος Δημητριος
Click to see the original size. Click to see the original size.

• Scale 1/35
  • *
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #41 στις: Οκτωβρίου 08, 2009, 12:18:22 μμ »
Φίλε Δημήτρη καταρχάς δεν έχω κανένα πρόβλημα με καμμία κριτική, έχω δεχθεί συμβουλές και «γκάζια» από φίλους μοντελλιστές εδώ στο forum χωρίς να παραπονεθώ, ίσα ίσα πιστεύω ότι με «βελτίωσαν»......ούτε έχω βασική έννοια άμα γράψουν ή όχι σε θέμα μου. Βασική έννοια του να ποστάρω μια δουλειά μου είναι να μου πεί κάποιο «τρίτο μάτι» άμα έκανα καλή ή όχι δουλειά και να μου δώσουν συμβουλές. Μ´ ενοχλεί όμως όταν κάποιος ποστάρει δουλειά του και αρχίζουν σχόλια του τύπου «το πυροβόλο της Aber είναι 2mm κοντύτερο» ή «οι ερπύστριες της Friull είναι 1mm στενότερες» ή «ο τροχός είχε 12 μπουλώνια αντί των 11 της Dragon». Για τέτοια ζητήματα υπάρχει το θέμα "Reviews"......ας αναλάβει λοιπόν την παρουσίαση ενός κιτ κάποιας εταιρείας και εκεί ας δώσει πάσα λεπτομέρεια ;-)

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κερκυρα ...Τόπος των απήδαλων πλοίων των Φαιακων.
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #42 στις: Οκτωβρίου 08, 2009, 12:55:42 μμ »
Φίλε Δημήτρη καταρχάς δεν έχω κανένα πρόβλημα με καμμία κριτική, έχω δεχθεί συμβουλές και «γκάζια» από φίλους μοντελλιστές εδώ στο forum χωρίς να παραπονεθώ, ίσα ίσα πιστεύω ότι με «βελτίωσαν»......ούτε έχω βασική έννοια άμα γράψουν ή όχι σε θέμα μου. Βασική έννοια του να ποστάρω μια δουλειά μου είναι να μου πεί κάποιο «τρίτο μάτι» άμα έκανα καλή ή όχι δουλειά και να μου δώσουν συμβουλές. Μ´ ενοχλεί όμως όταν κάποιος ποστάρει δουλειά του και αρχίζουν σχόλια του τύπου «το πυροβόλο της Aber είναι 2mm κοντύτερο» ή «οι ερπύστριες της Friull είναι 1mm στενότερες» ή «ο τροχός είχε 12 μπουλώνια αντί των 11 της Dragon». Για τέτοια ζητήματα υπάρχει το θέμα "Reviews"......ας αναλάβει λοιπόν την παρουσίαση ενός κιτ κάποιας εταιρείας και εκεί ας δώσει πάσα λεπτομέρεια ;-)
Σωστότατος........

"Νίκησα; Νικήθηκα; Τούτο μονάχα ξέρω: είμαι γεμάτος πληγές και στέκομαι όρθιος."
Ν. Καζαντζάκης, 1883-1957

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #43 στις: Οκτωβρίου 08, 2009, 01:06:10 μμ »
Τωρα αμα χαλασα τον κυριο Φαναροπουλο μιας και ειδα το .... ευχαριστω, λυπαμαι και δεν προκειται να σχολιασω θεμα του ξανα. ΔΕΝ εχω ορεξη για αντιπαραθεσεις, απλα θελω να ανταλλασω πληροφοριες για αρματικα θεματα.

Μετα τιμης Πραβινος Δημητριος

Δημητρη,τετοιου ειδους δηλωσεις ειναι ανευ λογου και ουσιας,πουθενα δεν ειδα να χαλιετε ο Raw shooter,ουτε ειδα να λεει να μην σχολιασεις ξανα θεμα του.

Παρακαλω λοιπον για πιο κοσμια συμπεριφορα,ανταλλαγη αποψεων και δημιουργικο διαλογο,ευχαριστω.

Αποσυνδεδεμένος Dimitris 72

• Braille Scale Oddity
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Ηλιούπολη Αθήνα
« Απάντηση #44 στις: Οκτωβρίου 10, 2009, 01:03:23 μμ »
Κατά τον Zaloga (προσωπικά τον εμπιστεύομαι απόλυτα), σε Super Pershing μετασκευάστηκε το πρωτότυπο Τ26 (να υποθέσω ότι ήταν μοναδικό?) στο οποίο προστέθηκε εκ των υστέρων το μακρύ πυροβόλο των 90mm, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί σαν test bed για τη σειρά Τ26Ε4. Το μοναδικό που εστάλει στην Ευρώπη (τρεις εβδομάδες πριν λήξει ο πόλεμος), διοικούσε ο λοχίας (!) Joseph Matira και εντάχθηκε στην 1η Ίλη του 33 Τεθωρακισμένου Συντάγματος, της 3ης Τεθωρακισμένης Μεραρχίας, 1η Στρατιά.

Ο αριθμός του ήταν 30103202. Στο πλατύ μέρος της πρόσθετης θωράκισης είχε το αριθμό "2" (κακογραμμένο) και στο ασπίδιο ένα (επίσης κακογραμμένο) κεφαλαίο "Α"

Τέλος είχε δίχρωμο πράσινο-μαύρο καμουφλάζ (όπως όλα σχεδόν τα άρματα της 1ης Στρατιάς)

Αυτά για την περίοδο του ΒΠΠ. Δεν γνωρίζω αν μετασκευάστηκαν έτσι περισσότερα αργότερα.

Ελπίζω τα παραπάνω να βοηθούν

Καλή συνέχεια ::salut::.

ΔΚ

Αποσυνδεδεμένος Guderian

• Δημήτρης Τσιτσόπουλος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ηλιούπολη (αλλά δεν ξεχνώ τους Αμπελόκηπους)
  • SCHΝELLER ALS HEINZ
« Απάντηση #45 στις: Οκτωβρίου 10, 2009, 05:20:39 μμ »
Ηρεμία παιδιά, είστε και δύο βήματα ο ένας από τον άλλο...

Παναή ωραία δουλειά.Βλέπω να έρχεσαι με κάμια επιλαρχία φτιαγμένα... :mrgreen:

::salut::
type less model more

• Scale 1/35
  • *
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #46 στις: Οκτωβρίου 10, 2009, 06:43:46 μμ »
Κατά τον Zaloga (προσωπικά τον εμπιστεύομαι απόλυτα), σε Super Pershing μετασκευάστηκε το πρωτότυπο Τ26 (να υποθέσω ότι ήταν μοναδικό?) στο οποίο προστέθηκε εκ των υστέρων το μακρύ πυροβόλο των 90mm, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί σαν test bed για τη σειρά Τ26Ε4. Το μοναδικό που εστάλει στην Ευρώπη (τρεις εβδομάδες πριν λήξει ο πόλεμος), διοικούσε ο λοχίας (!) Joseph Matira και εντάχθηκε στην 1η Ίλη του 33 Τεθωρακισμένου Συντάγματος, της 3ης Τεθωρακισμένης Μεραρχίας, 1η Στρατιά.

Ο αριθμός του ήταν 30103202. Στο πλατύ μέρος της πρόσθετης θωράκισης είχε το αριθμό "2" (κακογραμμένο) και στο ασπίδιο ένα (επίσης κακογραμμένο) κεφαλαίο "Α"

Τέλος είχε δίχρωμο πράσινο-μαύρο καμουφλάζ (όπως όλα σχεδόν τα άρματα της 1ης Στρατιάς)

Αυτά για την περίοδο του ΒΠΠ. Δεν γνωρίζω αν μετασκευάστηκαν έτσι περισσότερα αργότερα.

Ελπίζω τα παραπάνω να βοηθούν

Καλή συνέχεια ::salut::.

ΔΚ
Πολύ σωστά Δημήτρη έτσι ακριβώς είναι  ::icon_thumright::  Λάθος μου το βάψιμο  :oops: :oops:

• Scale 1/35
  • *
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #47 στις: Οκτωβρίου 11, 2009, 07:16:07 μμ »
ʼφησα λίγο στην άκρη το Pershing περιμένοντας τις ερπύστιρες, και καταπιάστηκα με τον ΑΠΜΑ του......

για τα "γουνάκια" καμμιά ιδέα  :?: :?: :?: Τα σκέφτομαι λευκά  :roll: :roll: :roll:

Αποσυνδεδεμένος Hummel Moss

• Μποζίνης Αθανάσιος
  • Scale 1/35
  • *
  • Das Reich
« Απάντηση #48 στις: Οκτωβρίου 11, 2009, 08:09:06 μμ »
Κομισάριε της ελεεϊνής μορφής  ::glossa:: , πρόσεξε τα σκούρα σου στο παντελόνι!...μπορεί να είμαι άσχετος στην φυγούρα , αλλά η αντίθεση βγάζει μάτι!!...συνεπώς reset!  ::violent1::   ::glossa:: ::glossa::

• Scale 1/35
  • *
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #49 στις: Οκτωβρίου 11, 2009, 08:14:52 μμ »
 :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Spoiler (hover to show)

Tags: