Καλημερα στην μεγαλοπαρεα!Σημερα το πρωι μη εχοντας κατι καλυτερο να κανω, φορτωσα το διαστασεων 50 επι 61 εκατοστων και βαρους 18 κιλων-ελεω ...τζαμαριας- διοραματακι μου με το ...γκουμουτσατο 48αρι Lancaster της TAMIYA, και παρεα με το αχωριστο μου Νοκια Ν 95, ανεβηκα στο αγαπημενο μου σημειο μεταξυ Βαρυμπομπης κ Θρακομακεδονων για να τραβηξω μερικες φωτο κ να τις μοιραστω μαζι σας οπως ειχα υποσχεθει λιγες μερες πριν.Το εν λογω κιτ το ειχα αγορασει απο το Μουσειο της ΡΑΦ στο Λονδινο,το ......1993,(οπου παρεπιπτοντως ειχα ποζαρει περιχαρης διπλα σε αφη-θρυλους)!!..Το οτι
ΚΑΜΜΙΑ απο αυτες τις φωτο δεν εμφανιστηκε,το αφηνω ασχολιαστο επι του παροντος!!...

..Η ολη κατασκευη κρατησε καπου 18 μηνες εκει αναμεσα στο 2003 με 2004.Κοινως μου βγαλε τα συκωτια, αλλα το εν γενει αποτελεσμα προσωπικα με ικανοποιησε,για τα δεδομενα της εποχης βεβαια...Η καλυπτρα ειναι θολη,το ολο κιτ βγηκε περισσοτερο σατινε απ οτι θαπρεπε,αλλα never mind που λενε κ στο χωριο μου!..Σε καποιες φωτο φαινεται οτι το διοραμα καλυπτει σχεδον την οροφη του αμαξιου μου !!...