Ας πω και εγω τις δικες μου εντυπωσεις
Ελευσινα 
Παρασκευη μεσημερι,λιγος κοσμος,παρεταγμενα τα P-3,C-130,C-27,SUPER PUMA,UH-1,Α-109,CANADAIR
Eυχαριστη εκπληξη το ανοικτο P-3 οπου μας περιμεναν δυο στελεχη του ΠΝ ευγενεστατοι και προθυμοι να απαντησουν σε καθε μας απορια

Περιττό να πω, πως το καναμε φύλλο & φτερο μεσα-εξω το Α/Φ

Ανοικτα και τα C-27 & C-130

Ενα ERIEYE δε μπορουσε να υπαρχει εστω για εξωτερικες φωτο ????
Δευτερη μερα Δεκελεια.....Σαββατο πρωι λοιπον με μετρια προσελευση κοσμου αν και οσο περναγε η ωρα αυξανοταν η κινηση,ευχαριστη εκπληξη το NORATLAS,δυσαρεστη οτι δεν αφηναν κανενα να πλησιασει κοντα....

Γενικα ειχαν κλεισει ασφυκτικα ολα τα αεροσκαφη με σχοινια περιμετρικα κι ετσι ηταν αδυνατη η προσβαση για φωτογραφηση περιμετρικα....

(θα φοβηθηκαν μηπως κλαπει κανας κινητηρας....

)

Το μοναδικο Α/Φ που μπορουσες να "αγγιξεις" ηταν το μοναχικο HU-16 λιγο πιο περα απο το υποστεγο,ευτυχως που αφηναν να το πλησιαζουμε για φωτο
Τη Κυριακη η προσελευση του κοσμου ηταν εντυπωσιακη

Ματαια περιμεναμε την επιδειξη η οποια ακυρωθηκε λογω καιρου,βεβαια μετα τις 13:00 ο καιρος βελτιωθηκε αισθητα και καλιστα θα μπορουσαν να κανουν καποιες διελευσεις -εστω- τα T-6 τα οποια οταν απογειωθηκαν καποια στιγμη εδωσαν ελπιδες κι ολος ο κοσμος ετρεξε να παρει θεση για καλυτερη θεα,εις ματην ομως

,αποδειχθηκε πως εφυγαν αμεσως για Καλαματα....

Κριμα γιατι εστω και μερικες διελευσεις πριν την οριστικη αποχωρηση θα χορταιναν το πληθος που περιμενε με ανυπομονησία....

Παντως γενικοτερα υπηρχε διαχυτο ενα αισθημα "βαριεστιμαρας".... ξερετε,
"αντε να τελειωνει η γιορτη να φευγουμε κι εμεις..." φαινετε μας καλομαθαν με τους δυο προηγουμενους Αρχαγγελους και ζηταμε πιο πολλα....

Αυριο Ταναγρα
και του χρονου ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ,ετσι Αρχηγε μου ???

Εχω παρα πολλες φωτο,walkarouns κ.λ.π ,θα τα γραψω σε DVD να τα μοιρασω σε επομενη συναντηση
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ Π.Α ΜΑΣ
ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΜΑΣ