Εγώ θα ήθελα να πάω οπουδήποτε αλλού εκτός από τη Σούδα, αλλά μάλλον εκεί θα καταλήξω. Έχει γίνει τόσο προβλέψιμη η γιορτή στην 115 που καταντάει βαρετό. Να κάνω μια πρόβλεψη με βάση τις τελευταίες χρονιές: 1-2 F-16 από τα ντόπια, 1 RF-4 με παραλλαγή Βιετνάμ και 1 Α-7Ε. Ακόμη και αν το RF-4 δεν είναι με Βιετνάμ, ή το Α-7 δεν είναι μονοθέσιο θα είναι έκπληξη και ίσως να έχει κάποιο ενδιαφέρον. Αλλιώς, ούτε όρεξη για να βγάλω φωτογραφίες δεν βλέπω να έχω...

Αν μας διαβάζει κανείς από ΓΕΑ μεριά ας κάνει κάτι να μας εκπλήξει φέτος

Ας είναι για παράδειγμα το Phantom από Ανδραβίδα (θα γλιτώσετε και καύσιμα

), κατά προτίμηση από 338 με αυτοκόλλητο. Και από ʼραξο στείλτε κάτι από την άλλη Μοίρα, αυτή με τα Block 52M. Αν δεν έρθει Corsair μια χρονιά στην 115, πιστέψτε με δεν θα λείψει σε κανέναν (οι ντόπιοι τα βλέπουν κάθε χρόνο στη γιορτή για πάνω από 30 χρόνια...). Χώρια που θα βγάλουμε και ενδιαφέρουσες συγκριτικές φωτό του στυλ πριν (φρεσκοβαμμένο Block 52M) και μετά (ταλαιπωρημένη παραλλαγή Block 52+)

.
Από όλες τις ημέρες, λογικά η πιο ενδιαφέρουσα θα είναι η Δευτέρα, αφού είναι εργάσιμη και θα υπάρχουν πτήσεις. Βέβαια μόνον οπτικά. Γιατί φωτογραφικά, επισήμως τουλάχιστον, μόνο ότι υπάρχει στη στατική έκθεση φωτογραφίζεται. Πέρυσι στην Ελευσίνα μου απαγόρεψαν να φωτογραφήσω το Gulfstream όταν διέσχιζε το χώρο της έκθεσης. Που να ήταν και κανένα μαχητικό...
@soka: Λογικά μια φωτό από την έκθεση θα την έχεις από Σούδα. Για τον πάγκο, αν υπάρχει, και αν δεν ξεχαστώ με την κουβέντα, μάλλον θα την έχεις και αυτή