klv1000 ->
Τα καταστήματα που ανέφερε ο συνάδελφος είναι όντως αξιόπιστα και με αρκετή γκάμα προϊόντων και καλές τιμές. Είμαι κι εγώ αλλεργικός στις πιστωτικές, αλλά μπορείς να κάνεις εύκολα τη δουλειά σου με μια προπληρωμένη κάρτα (οι περισσότερες τράπεζες εκδίδουν τέτοιες) που δεν έχει δεσμεύσεις όπως η πιστωτική. Αρχικά με ανησυχούσε κι εμένα, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα.

Προσωπικά, αν κάτι που ψάχνω υπάρχει στα μοντελομάγαζα της περιοχής μου σε λογική τιμή, το αγοράζω από κει, και θέλω να πιστεύω ότι ΚΑΙ έτσι μπορούμε να βοηθήσουμε τον ελληνικό μοντελισμό να βελτιωθεί, τουλάχιστον σε επίπεδο προμηθευτών (από μοντελιστές, ευτυχώς, ρίχνεις μια ματιά στο forum και αισθάνεσαι η τελευταία τρύπα του ζουρνά με τόσους απίστευτους συναδέλφους

).
Επίσης υπάρχουν πολύ χρήσιμα εργαλεία και προμήθειες σε καταστήματα και πολυκαταστήματα εργαλείων, χρωμάτων, καλλιτεχνικών, χαρτικών, στα supermarket, ακόμα και... στα Hondos Center (!) Οπότε κάνεις μια βόλτα στην πιάτσα και μαζεύεις ό,τι σου κάνει. Ρίξε και μια ματιά στο forum στο κομμάτι με τα εργαλεία και υλικά και θα πάρεις ιδέες.
Ελπίζω να βήθησα λίγο
Φιλικά, Γιάννης