0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θεός ο''Δάσκαλος''... ::eusa_dance::Ώρε τί θα δούνε πάλι τα ματάκια μας μέχρι να το τελειώσει...
Λευτερη προβλεπω Αριστουργημα!!!!!!!!!!Καλη συνεχεια!Και μην καθηστερεις το Βαψιμο!
Φέτα έγινε!
Παράθεση από: klv1000 στις Ιανουαρίου 04, 2010, 11:24:00 μμΘεός ο''Δάσκαλος''... ::eusa_dance::Ώρε τί θα δούνε πάλι τα ματάκια μας μέχρι να το τελειώσει... Πουλαω κ κολληρια αν θες Γιωργη!!! !!!!
Απαιχτη δουλειά ,χορταστικό μοντέλο ,και έπαιτε καταπληκτική συνέχεια.Αναμένουμε με κομμένη την ανάσα.
ωρε ρε μανα μου τι παθαινουμε βραδιατικα...... ελεηστε τον τυφλο ελεηστε τον αοματο.....πανε τα ματακια μας..... κουκλα το εχεις κανει το μαυροπουλι.......απλα τελειο...οπως παντα......οσο για τα alclad.... στολη ραδιοχημικου πολεμου....και κινησεις με πρωτοκολο....για να μην εχουν προβλημα ανατροπης φιαλιδίων παλι και κλαιμε ολοι μας ......
Κλασσικος Λευτερης Τωρα εγω θα το πω αφου μου εκατσε στο ματι.Και το πως εβαψες το μαυρο φιλε θα το ζηλευαν και οι αυτοκινηταδες ::eusa_clap::οποτε για μετα...φανταζομαι τι εχει να γινει
''Δάσκαλος'' ο Λευτέρης!!!Υπέροχη δουλειά!
Πολλα συγχαρητηρια κ απο μενα φιλε Ο σκελετος στις πτερυγες δοσμενος πολυ πιστα!! Επιτρεψε μου να σου 'κλεψω' την ιδεα κ για την Μπετυ μου! Καλη συνεχεια,βγαινει λουκουμι!!!!
Φίλε Λευτέρη, άσχετα με τα προβλήματα που λες ότι αντιμετώπισες, η δουλειά σου είναι περίφημη στην ''κανάτα'' . Προχώρα το φίλε, πρέπει να αποθηκεύσω τις φωτό για μελλοντική αναφορά
τελειος οπως παντα και μια ερωτηση το F-14 της trumpeter το χτυπησες?
Ρε Λευτερη πολυ τουμπανο το εργαλειο ΑΛκλαντ θα περασεις;Μακρια απο το μοντελο οι κινησεις της φιαλης γιατι θα σε ΦΑΩ!!! Ολα καλα θα πανε και θα μας στειλεις παλι...ως συνηθως...Φαναρτζη