Αποστολέας Θέμα: 54mm KNIGHT IN DARK AGES...  (Αναγνώστηκε 1787 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

salonikios

• Επισκέπτης
54mm KNIGHT IN DARK AGES...
« στις: Σεπτεμβρίου 11, 2009, 01:19:13 μμ »
Η φιγούρα είναι βαμμένη με ακρυλικά. Ευχαριστώ τον Δημήτρη (DΙΜ57) για την βοήθεια με τις φωτό .

By ipotis

By ipotis

By ipotis

By ipotis

By ipotis

και μία απο τα αρχικά στάδια...

By ipotis

Αποσυνδεδεμένος John-John

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: 80% Θεσ/νικη - 20% Κοζανη
  • Γιαννης Ματιακης
Απ: 54mm KNIGHT IN DARK AGES...
« Απάντηση #1 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2009, 02:05:04 μμ »
στο ειπα και θα στο ξανα πω δεν μου αρέσει το χρώμα στο χιτώνιο φαίνεται σχεδόν ίδιο με την ασπίδα.
Το κράνος στο ΕΔΑΦΟΣ είναι όλα τα λευτα  όπως και το πρόσωπο. Για τον θωρακα δεν ξερω να πω καλος φαίνεται εχει πολυ καλο φώτισμα   
Η άποψη και η γνώμη είναι σαν την κ..τρυπιδα, όλοι έχουν από μια, Τα προβλήματα αρχίζουν όταν κλ@νει..

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #2 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2009, 03:00:09 μμ »
στο ειπα και θα στο ξανα πω δεν μου αρέσει το χρώμα στο χιτώνιο φαίνεται σχεδόν ίδιο με την ασπίδα.
Το κράνος στο ΕΔΑΦΟΣ είναι όλα τα λευτα  όπως και το πρόσωπο. Για τον θωρακα δεν ξερω να πω καλος φαίνεται εχει πολυ καλο φώτισμα  

ασχετος απο φιγουρες αλλα συμφωνω με τον Γιαννη

κατι που  η φιγουρα ειναι πολυ λιτη κατι που βιαζεσαι με τα χρωματα (πραγματι στα μανικια μια ριγουλα ενα καρουδακι?)
 το αποτελεσμα ενω ειναι καλοδουλεμενο  δεν εντυπωσιαζει

αντε Θεοφιλε πιασε κατι πιο συνθετο και παιδεψε το παρα πολυ αφου το εχεις ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος LIVERPOOL

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
« Απάντηση #3 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2009, 03:46:06 μμ »
Τα βλέπω όλα μπλε.... ίσως αν έβαφες την ασπίδα (ή τον χιτώνα) με άλλο χρώμα να ήταν καλύτερα, οπτικά.
Το βάψιμο φαίνεται ότι είναι πάρα πολύ καλό, πιο στρωτό από τις προηγούμενες δουλειές σου, που σημαίνει ότι βελτιώνεσαι. Επομένως.... "προσεχώς καλύτερα" που θα έλεγε και ο Ζήκος.  ::icon_thumright::

ΥΓ. Βάλε αίμα στην κόψη του τσεκουριού και πιτσιλιές στην λαβή του.

Spoiler (hover to show)
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

salonikios

• Επισκέπτης
« Απάντηση #4 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2009, 04:12:14 μμ »
παιδιά ακόμα στα πειράματα είμαι, δέν κοιτάω τόσο το ποιά χρώματα θα χρησιμοποιήσω, όσο το να διαχέεται το φώς στην φιγούρα και το blending με ακρυλικά με σβήσιμο στις διαβαθμίσεις των χρωμάτων (τα οποία θέλουν πολύ εξάσκηση).
Όσον αφορά την φιγούρα έμεινα ικανοποιημένος απο το πρόσωπο, τη βάση και κάπως απο το παντελόνι. Σίγουρα χρειάζεται βελτίωση, αλλά εδώ είμαστε πάλι.... η ασπίδα κανονικά είχε τα χρώματα της Ισπανίας αλλά δέ μου άρεσε...έτσι τα coat of arms είναι απο το ταγμα του Αγίου Θεοφίλου   ::smilieinbox:: :mrgreen:

Η ιστορία του τάγματος αρχίζει απο τα πρώιμα χρόνια του Μεσαίωνα όταν και....... ::sleepy2::

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κερκυρα ...Τόπος των απήδαλων πλοίων των Φαιακων.
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #5 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2009, 04:16:04 μμ »
Θεόφιλε πραγματικά εντυπωσιακή η όλη σου δουλειά.Υπέροχο βάψιμο του προσώπου και πολύ καλή δουλειά σε παντελόνι και μπότες.Η πανοπλία έχει δουλευτέι ώστε να ξεχωρίζει από τον αλυσιδωτό θώρακα και το αίμα σε πέλεκη και πεσμένο κράνος καταπληκτικό.
Αυτό που αναφέρει ο Δημήτρης για ρίγες στα μανίκια πραγματικά θα άξιζε τον κόπο να το επιχειρήσεις ακόμα και τώρα,
θα της δώσει σίγουρα άλλη δυναμική και θα εμπλουτιστεί χρωματικά.
Αυτό που δεν μου κάθετε καλά είναι το αίμα στην ασπίδα,φίλε ξέρω τη δυσκολια του κόκκινου που είναι ένα ''ύπουλο''
χρώμα και ειδικά όταν δίπλα και κάτω από αυτό υπάρχει το μπλε,καθότι και τα δύο είναι βασικά χρωματα που μαζί με το κίτρινο φτιαχνουν τα χιλιάδες άλλα.Ισως αν στο κόκκινο λάδι χρησιμοποιούσες λιγο κόκκινο έναμελ;
Πραγματικά πολύ καλή δουλειά που με μερικά μικρά tips θα γίνει ακόμα καλύτερη. ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::salut::

"Νίκησα; Νικήθηκα; Τούτο μονάχα ξέρω: είμαι γεμάτος πληγές και στέκομαι όρθιος."
Ν. Καζαντζάκης, 1883-1957

Αποσυνδεδεμένος John-John

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: 80% Θεσ/νικη - 20% Κοζανη
  • Γιαννης Ματιακης
« Απάντηση #6 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2009, 04:16:23 μμ »
και για συνέχισε την ΙΣΤΟΡΙΑ του τάγματος...... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Η άποψη και η γνώμη είναι σαν την κ..τρυπιδα, όλοι έχουν από μια, Τα προβλήματα αρχίζουν όταν κλ@νει..

Αποσυνδεδεμένος LIVERPOOL

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
« Απάντηση #7 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2009, 04:20:19 μμ »
και για συνέχισε την ΙΣΤΟΡΙΑ του τάγματος...... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

την ιστορία της ζωής του θες να πεις  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: 

Κουτσομπόληηηηηηηηηη !!!!!!!!!!   ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος Ni_Kos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Thessaloniki - Milano
« Απάντηση #8 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2009, 10:28:41 μμ »
 ::smilieinbox::  ... Να τα μας !!!!!!!

Θα συμφωνήσω κι εγώ με τον Σταμάτη για την καταπληκτική δουλειά που έχεις κάνει σε πρόσωπο, πανοπλία, παντελόνι και μπότες    ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Τα μπλε σημεία (και η ασπίδα) δεν μου κάθονται κι εμένα καλά ..... αλλά ίσως να είμαι επηρεασμένος και λίγο από τις παραπάνω απόψεις ..  :roll:

Οπότε μια .... επιθεώρηση από κοντά επιβάλετε   :mrgreen:   

Θεόφιλε, προσωπικά, και σε γενικές γραμμές, πιστεύω ότι είναι η καλύτερη δουλειά που έχεις παρουσιάσει μέχρι τώρα  ::icon_thumright::

ʼντε πάμε άλλη μια προσπάθεια για το νερό τώρα ....  :wink:
Nikolas Kostoulas

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κερκυρα ...Τόπος των απήδαλων πλοίων των Φαιακων.
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #9 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2009, 10:52:37 μμ »
Εχει δίκιο ο Νίκος ρε Θεόφιλε ,εκείνο το ρημάδι το ''ψάρι''θα ψοφίσει. :mrgreen: ::salut::

"Νίκησα; Νικήθηκα; Τούτο μονάχα ξέρω: είμαι γεμάτος πληγές και στέκομαι όρθιος."
Ν. Καζαντζάκης, 1883-1957

salonikios

• Επισκέπτης
« Απάντηση #10 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2009, 10:58:51 μμ »
επειδή πολλά ειπώθηκαν για την ασπίδα, η φιγούρα βαμμένη με την ασπίδα ήταν έτσι

By ipotis

ο συγκεκριμένος χρωματισμός δέν μου άρεσε καθόλου....έτσι πήγα να κάνω την τρίτη (μπλέ με κίτρινες ρίγες) http://grandesp.org.uk/heraldica/herald_en1.htm
και αυτή όμως δέν μου άρεσε επειδή όμως το έβαψα μπλέ δέν το άλλαξα

Αυτό που δεν μου κάθετε καλά είναι το αίμα στην ασπίδα,φίλε ξέρω τη δυσκολια του κόκκινου που είναι ένα ''ύπουλο''
χρώμα και ειδικά όταν δίπλα και κάτω από αυτό υπάρχει το μπλε,καθότι και τα δύο είναι βασικά χρωματα που μαζί με το κίτρινο φτιαχνουν τα χιλιάδες άλλα.Ισως αν στο κόκκινο λάδι χρησιμοποιούσες λιγο κόκκινο έναμελ;

σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και τις παρατηρήσεις σου...όντως το κόκκινο (λάδι Allizarin Crimson) δέν μου έκατσε καλά άν και το έχω ξαναδοκιιμάσει με επιτυχία (και δέν είχε στεγνώσει στην φωτό)

::smilieinbox::  ... Να τα μας !!!!!!!

Θα συμφωνήσω κι εγώ με τον Σταμάτη για την καταπληκτική δουλειά που έχεις κάνει σε πρόσωπο, πανοπλία, παντελόνι και μπότες    ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Τα μπλε σημεία (και η ασπίδα) δεν μου κάθονται κι εμένα καλά ..... αλλά ίσως να είμαι επηρεασμένος και λίγο από τις παραπάνω απόψεις ..  :roll:

Οπότε μια .... επιθεώρηση από κοντά επιβάλετε   :mrgreen:   

Θεόφιλε, προσωπικά, και σε γενικές γραμμές, πιστεύω ότι είναι η καλύτερη δουλειά που έχεις παρουσιάσει μέχρι τώρα  ::icon_thumright::

ʼντε πάμε άλλη μια προσπάθεια για το νερό τώρα ....  :wink:

Νικόλα σε ευχαριστώ...μπορεί να μήν ξεχωρίζει σαν δουλειά ήταν όμως η καλύτερη προσπάθεια μου μέχρι την επόμενη και το κυριότερο...είδα αυτά που ήθελα  8)

Αποσυνδεδεμένος Ni_Kos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Thessaloniki - Milano
« Απάντηση #11 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2009, 01:12:39 πμ »
Πάντως την ασπίδα από την .. "Viva Espana" την προτιμώ έτσι όπως την έχεις τώρα ...  ::icon_thumright:: 
Nikolas Kostoulas

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #12 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2009, 03:15:13 πμ »
 ::bat:: παμε γερα με τα νερα

Tags: