Παιδιά σας ευχαριστώ πραγματικά όλους για τα καλά σας και τα κακά

σας λόγια!!

Το Τ-33 το κάνω στα γρήγορα γιατί βιάζομαι, είναι δώρο για τον καθηγητή της αερολέσχη μας Βασίλη Ραΐλη από την ΜΕΕΠ και ήταν μηχανικός σε αυτά, μάλιστα με το συγκεκριμένο "494" έχει βάλει και έναν αριθμό ωρών....
Σμήναρχε, σου ανακοινώνουμε οτι προάγεσαι με τέτοια δουλειά που κάνεις, κατ'επιλογήν μάλιστα... 
Νάναι καλα το μενού του ασύλου...

Ας προαχθώ σε Αρχιπτέραρχο τότε...

Έχει χώρο και για μένα στο άσυλο?

Σμηναρχε ωραια μεχρι τωρα,και τα καθισματα μαματα 
Τασος 
Ευχαριστώ πολύ Τάσο!!

Οπως παντα ασημακι μου αψογος

ʼμα το λες εσύ με αυτά που φτιάχνεις καλά τα πήγα τότε...

Μπραβο ρε Παντελα,αψογη δουλεια!
Αν περιμενες ομως λιγο θα μπορουσες να του βαλεις και το κοκπιτ που βγαζει η CE.Εγω αυτο περιμενω... 
thanks Δημήτρη!!! Όταν βγει το σετάκι ανέφερε αναλόγως, δεν το γνώριζα...

Παντελή έχω μείνει να το χαζεύω το cockpit...

Απίθανη δουλειά

Σμήναρχε!! τι απίθανο cockpit είναι αυτό;
Τα όργανα ανάγλυφα τα δίνει;
Ευχαριστώ παίδες!!

Το πιλοτήριο είναι ανάγλυφο και τα όργανα περάστηκαν λευκό ματ σμάλτο με ψιλό πινέλο και πολύ στεθερό χεράκι...

Αεροπλανάρας συνέχεια...

Τοποθετήθηκε στην θέση του το σκοπευτικό στην θέση του και αντικατέστησα το πλαστικό σκόπευτρο με διαφανή ζελατίνα...

Επίσης επειδή το πίσω μέρος του πιλοτηρίου είναι κενό το έκλεισα με φύλλο πλαστικού...

Και τώρα τα αερόφρενα... Στο κιτ δίνονται σε θέση "closed", τα θέλουμε κατεβασμένα είπαμε...

Με ταχυτροχό τα έκοψα, με κόφτη έγιναν οι όποιες διορθώσεις και το κενό κλειστηκε με φύλλο πλαστικού... Δεν πρόσθεσα τίποτα στο εσωτερικό γιατί στο τέλος το μοντέλο θα είναι κολλημένο σε βάση και δεν θα φαίνεται...

Και από εδώ και κάτω είπα να χαζοσκρατσάρω και εγώ με τόσα που βλέπω εδώ μέσα επηρεάστηκα...

Εδώ έχω απο το σετάκι του Verlinden για T-33 τα αερόφρενα...

Μέτρησα αναλόγως τις διαστάσεις και με φύλλο πλαστικού έφτιαξα νέα και πρόσθεσα την ανάλογη λεπτομέρεια...

Και τώρα είμαι έτοιμος για στοκάρισμα, τρίψιμο, τοποθέτηση αλεξινεμίου, μασκαρίσματα, βαψίματα κτλ...

ʼντε να πιάσω και το Mirage 2000 γιατί παραπονιέται...

Καλή σας νύχτα και καλό λιώσιμο οι εν ενεργεία τούτη την ώρα...