jasonosaj Να ξέρεις ότι η "πρόκληση" σε κάθε ναυτικό μοντέλο είναι το πέτσωμα της γάστρας...
Για να σε βοηθήσω να καταλάβεις (δεν ξέρω τι "λέει" και πως ερμηνεύεις το σχέδιο σου..) αλλά οι σανίδες του πετσώματος για να έρθουν κοντά (όπως σωστά σου επεσήμανε ο C.Nemo) θα πρέπει εκτός απο το βρέξιμο, να κόβονται και να λεπταίνονται στις άκρες.
Οι σανίδες λόγω των καμπυλώσεων της γάστρας και αν δεν τις προσαρμόσεις κόβοντας τις, "πάνε" εκεί που αυτές θέλουν...αφήνοντας κενά μεταξύ τους.
Ρίξε μια ματιά στην φωτο για να δείς ότι οι σανίδες του πετσώματος στις απολήξεις τους στα ποδοστάματα δεν έχουν το ίδιο πλάτος.(εξαρτώμενα απο τον τύπο της γάστρας)

Επίσης, μην προσπαθείς να "πετσώσεις" ολόκληρη την γάστρα απο επάνω μέχρι κάτω (την καρίνα) γιατί, όπως και στα πραγματικά πλοία, ο σωστός τρόπος είναι να ολοκληρώσεις το πέτσωμα στην μέση των πλευρών της γάστρας, κατασκευάζοντας το απο πάνω μέχρι την μέση και στην συνέχεια απο κάτω.
Ίσως για το επίπεδο σου, ως νεοεισερχόμενος στον χώρο, αυτό να είναι λίγο δύσκολο, αλλά εγώ ως λίγο εμπειρότερος παραθέτω τον σωστό-ενδεικνυόμενο τρόπο.
Ευχαριστώ