Λοιπον φιλε Βασιλη,Το ονομα μου ειναι Δημητρης.[ Dragon με φοναζουν οι φιλοι μου λογο του οτι εχω ενα πολυ μεγαλο κοκκινο δρακο στο αριστερο μου χερι

] Δεν τσατιστικα γιατι εδωσες λαθος απαντηση, αυτο εχει να κανει κατα την προσωπικη μου αποψη, με το πως καποιος αντιλαμβανεται τα πραγματα. Καποος ρωταει τι ειναι αυτο το αρμα, καποιος απαντα,και καποιος αλλος λεει αλλο. Ποιος λεει το σωστο? Αυτος που μπορει και τεκμηριωνει αυτο που λεει. Αλλα εχω παρατηρησει οτι σου αρεσει ο δυσκολος δρομος. Συνεχιζεις και λες ενω δεν εχεις επαρκεις γνωσεις, για Late και μετατροπες στιγμης.
Ο.κ, Δημοκρατια εχουμε οτι θελουμε λεμε

Αλλα.... οντας ολοι θελουμε να βοηθησουμε, και να ανταλασουμε γνωμες και αποψεις, ομως, δεν θεωρω οτι κανω ακαδημαικη αναλυση. Αν ηθελα θα την εκανα με την πρωτη απαντηση πριν απαντησεις εσυ. Και επι τι ευκαιρια θα σου πω κατι που μου εκ;ανε εντυπωση γιαυτο λεω σου αρεσει ο δυσκολος δρομος...
Σε μια φωτο απο το Α 13 που ποσταρα, και δειχνω το κατασκευαστικο σφαλμα που ειχε το κιτ, στελνεις απαντηση, καντο απο φυλο πλαστικο εξ αρχης. Ναι γινεται και ετσι, ασφαλως οταν δεν εχεις αλλη επιλογη και πρεπει να το κανεις η να πεταξεις το κιτ. Αλλα ειναι χρονοβορα Πανω απο ωρα [ για να μην πω καμμια μερα αν δεν ξερεις ] και απαιτει και καποια δεξιοτεχνια οσο ναναι. Εγω εδωσα απαντηση οτι απλα κολλας ενα φυλλο πλαστικο απο πισω και στοκαρεις το κενο.Χρονος κατασκευης ? 5 λεπτα, αντε 10.
Η απαντηση σου σε αυτο ? Ευκολο ειναι παντως να το κανεις απο φυλλο πλαστικο.
Δεν τσατιστικα γιατι οπως ειπα εχει να κανει με το πως αντιλαμβανεται καποιος ενα θεμα. Τωρα μια και δεν με ξερεις και σε ευχαριστω για την προσκληση και να μπω στην παρεα

θα σου πω κατι. Καπου στο 1990 εγω και αλλα 20 ατομα αποφασισαμε και ιδρυσαμε στην Θες/νικη εναν μοντελιστικο συλλογο τον Ε.Μ.Ι.Σ [ Ελλ. μοντ. ιστορ. συλλ ] Μετα απο μια συντομη αλλα πετυχημενη πορεια ο συλλογος διαλυθηκε {να μην γραφω τωρα παλιες ιστοριες ] Απο τοτε εχω διατηρησει τις επαφες μου με καποια ατομα που θελω. Βλεπεις τοτε δεν ειχε ιντερνετ, κινητα κλπ. Τωρα με το ιντερνετ τα πραγματα ειναι απλα. Ολοι μπορουμε να επικοινονουμε να δειχνουμε την δουλεια μας και να ανταλασουμε γνωσεις. Οχι οτι το παιζω ανωτερος και σνομπαρω, η καλυτερα μοντελλαρας [ καλο το αρθρο

] απλα δεν εχω χρονο. Και πιστεψε με δεν θα εβαζα και φωτο στο φορουμ αυτο, αλλα ο φιλος Πετρος εκανε τον κοπο και ηρθε απο το σπιτι και με εβαλε στο τρυπακι

Και για να ολοκληρωσω οτι ειμαστε φαινεται απο τον λογο μας [ στην εδω περιπτωση γραπτο ] και απο τα εργα μας. Αυτος που τα ξερει ολα και τα κανει τελεια ειναι μονο ο Θεος.
Φιλικα Dragon