Αποστολέας Θέμα: Pz IV Ausf G Totenkopf in Kharkov 43 (Dragon 1/35)  (Αναγνώστηκε 19778 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
Απ: Pz IV Ausf G Totenkopf in Kharkov 43 (Dragon 1/35)
« Απάντηση #50 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2009, 01:57:45 πμ »
merenta η λασπη
 :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος michalis20

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κερατσίνι - Πειραιάς
  • Μιχάλης Σορώτος, IPMS#426
« Απάντηση #51 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2009, 02:04:56 πμ »
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
The Modelling Sting

Αποσυνδεδεμένος Jagdpanther

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Θεσ/νικη
  • Για τους φιλους RED DRAGON
« Απάντηση #52 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2009, 03:34:59 μμ »
Dim την μερεντα με   ::shower:: η σκετη?

Φιλε  michalis 20 ευχαριστω  :mrgreen:
Πραβινος Δημητριος
Click to see the original size. Click to see the original size.

Αποσυνδεδεμένος Totenkopf

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #53 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2009, 09:47:51 πμ »
 ::icon_thumright:: Ωραία δουλειά, θα το συνδιάσεις με καμιά βινιέτα;

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #54 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2009, 03:42:48 μμ »
Ευχαριστω φιλε Totenkopf  :mrgreen:
Να σου πω, τα κτηρια πισω απο το αρμα στην φωτο ειναι..... ζορικο να τα κανεις, και οι περισσοτερες φωτο με αρματα ειναι μετα την καταληψη της πολης μεσα και στα προαστια αυτης. Τα κτηρια αυτα, τυπικα ρωσσικα βιομηχανικης πολης δεν ξερω αν κυκλοφορουν σε γυψινα η πλαστικα δεν εχω τιποτα υπ οψιν μου. Αν βρω κατι σιγουρα θα κανω για να αποδοσω πιο πιστα την φωτο. Αν καποιος εχει κατι σχετικο με τα κτηρια αυτα.... εδω ειμαι  :twisted:
Πραβινος Δημητριος

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #55 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2009, 04:15:29 μμ »
[IMGt]http://i628.photobucket.com/albums/uu10/jimpravinos/P9290339.jpg[/IMGt]

Αυτην την φωτο την παραθετω [ αφιερωμενη στον φιλο γιωργο που δεν του αρεσαν οι φθορες ] ως ενδεικτικη για τις συνθηκες που επικρατουσαν στο πεδιο της μαχης.
Μπορω βεβαια να ανεβασω πολλες αλλα αυτη μου αρεσει πολυ.  ::077devil::

Λοιπον περι φθορων ο λογος, αραγε εμεινε καθολου χρωμα η ασταρι κατω απο το βουναλακι απο οβιδες και καλυκες  στο πισω μερος του τιγρη ? Μαλλον δυσκολο να απαντηση κανεις. Το μονο σιγουρο ειναι οτι για τους ανδρες που φορτωναν τα πυρομαχικα ηταν ζητημα ζωης η θανατου, και το τελευταιο που τους ενδιεφερε ηταν μην τυχον και γδαρθει το αρμα. [ Κριμα που το βιβλιο ειναι στα γιαπονεζικα και δεν ξερω τι λεει η λεζαντα, εχει ομως ωραιες φωτο οποτε χαλαλι ]
Κατι τετοια ηταν καθημερινοτητα, χωρια τα σερβις που ανοιγοκλειναν τα καπακια της μηχανης κλπ
Μιας και δεν ημασταν εκει με βαση τις φωτο κανουμε οτι μπορουμε. Τωρα πως κανει κανεις τις φθορες εχει να κανει με το στυλ του καθενος. Και αλλοιμονο αν ολοι καναμε την ιδια μεθοδο που ολοι διαβασαμε, συζητησαμε, ακουσαμε. Μαλλον θα καναμε αλλο χομπυ.....μιας και ολα θα ηταν ιδια  ::dontknow::

Υ.Γ να τα λεμε σε αλλους καλα ειναι, να τα κανουμε δεν ειδα στο Stug III π.χ το ασπρο του σταυρου βγαζει ματι ενω γυρω εχει ενα τονο Wash [ και τοσα αλλα  :? ]
Πραβινος Δημητριος

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #56 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2009, 04:43:13 μμ »
Ε, τι να κανω, μιας και ο λογος περι φθορων, αλλη μια φωτο απο 4αρι της Totenkopf στο Χαρκοβο.  :mrgreen:

[IMGt]http://i628.photobucket.com/albums/uu10/jimpravinos/P9290339-1.jpg[/IMGt]
Πραβινος Δημητριος

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #57 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2009, 05:11:45 μμ »
μη το λυπασαι ............γι αυτο σου λεω κανε wash και στο σταυρο  
 :twisted:καινουρια φωτο απο προοδο δεν εχεις ?

Αποσυνδεδεμένος George R

• Kapitän zur See
  • Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/35
  • DKM BISMARCK
    • Ένωση Μοντελιστών Ιωαννίνων
« Απάντηση #58 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2009, 06:04:24 μμ »

Σαφώς και πρέπει να φθαρεί και ο σταυρός καί ότι άλλο έμβλημα υπάρχει  :wink:
"Ich lasse mir doch mein Schiff nicht unter dem Arsch wegschiessen.  Feuererlaubnis !"

www.emioannina.gr

Αποσυνδεδεμένος giorgos800

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #59 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2009, 08:28:29 μμ »
[IMGt]http://i628.photobucket.com/albums/uu10/jimpravinos/P9290339.jpg[/IMGt]

Αυτην την φωτο την παραθετω [ αφιερωμενη στον φιλο γιωργο που δεν του αρεσαν οι φθορες ] ως ενδεικτικη για τις συνθηκες που επικρατουσαν στο πεδιο της μαχης.
Μπορω βεβαια να ανεβασω πολλες αλλα αυτη μου αρεσει πολυ.  ::077devil::

Λοιπον περι φθορων ο λογος, αραγε εμεινε καθολου χρωμα η ασταρι κατω απο το βουναλακι απο οβιδες και καλυκες  στο πισω μερος του τιγρη ? Μαλλον δυσκολο να απαντηση κανεις. Το μονο σιγουρο ειναι οτι για τους ανδρες που φορτωναν τα πυρομαχικα ηταν ζητημα ζωης η θανατου, και το τελευταιο που τους ενδιεφερε ηταν μην τυχον και γδαρθει το αρμα. [ Κριμα που το βιβλιο ειναι στα γιαπονεζικα και δεν ξερω τι λεει η λεζαντα, εχει ομως ωραιες φωτο οποτε χαλαλι ]
Κατι τετοια ηταν καθημερινοτητα, χωρια τα σερβις που ανοιγοκλειναν τα καπακια της μηχανης κλπ
Μιας και δεν ημασταν εκει με βαση τις φωτο κανουμε οτι μπορουμε. Τωρα πως κανει κανεις τις φθορες εχει να κανει με το στυλ του καθενος. Και αλλοιμονο αν ολοι καναμε την ιδια μεθοδο που ολοι διαβασαμε, συζητησαμε, ακουσαμε. Μαλλον θα καναμε αλλο χομπυ.....μιας και ολα θα ηταν ιδια  ::dontknow::

Υ.Γ να τα λεμε σε αλλους καλα ειναι, να τα κανουμε δεν ειδα στο Stug III π.χ το ασπρο του σταυρου βγαζει ματι ενω γυρω εχει ενα τονο Wash [ και τοσα αλλα  :? ]

Φίλε Jagdpanther εγώ σου έιπα την γνώμη μου, η οποία όπως σου ξαναέιπα ειναι υποκειμενική. Δεν σου έκανα κριτικη, απλα σου είπα την αποψή μου για τις φθορές. Προσωπικά θεωρώ καλύτερο και πιο τιμιο οταν κάτι μου χτυπάει ασχημα να το πώ εντελώς καλοπροάιρετα απο το να γράφω "υμνους" και επαινετικά σχόλια.
Επίσης φυσικά είμαι και εγώ πρόθυμος να δεχθώ οποιοσήποτε σχόλιο (καλό κακό) για τις δουλειές μου, γιατί όταν θέτεις κάτι σε δήμόσια θέα πρέπει να είσαι έτοιμος να δεχθείς οποιοδήποτε  κριτική επαινο ή οτιδήποτε άλλο.
Τέλος, νομίζω οτι η κριτική όταν ειναι καλοπροέιρετη πρώτα απο όλα κανει καλό σε αυτόν που τη δέχεται γιατί μπορεί να βελτιωθεί ο ίδιος.

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #60 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2009, 11:44:33 μμ »
Ειμαστε εδω για να ανταλλασουμε αποψεις γνωμες πληροφοριες.  Κριτικη ?, Βεβαιως  :mrgreen: [ παντα καλοπροαιρετη ]. Το να αναλυεις ενα θεμα, νομιζω βοηθα ολους αυτους που ασχολουνται με το θεμα αρματα Β ΠΠ.

Απο κει και περα. Οταν μου λες δεν σου αρεσει αυτο που βλεπεις ,κανενα προβλημα  ::icon_thumright::  Οταν μου λες μια μεθοδο που εσυ ακολουθεις παλι κανενα προβλημα.  :wink:

Αλλα οταν εισαι στην θεωρια, και δεν μπορεις στο δικο σου εργο να εφαρμοσεις την μεθοδο φθορας που ειναι τοσο χιλιοειπομενη που νομιζω οτι με προσβαλει να μου την αναφερεις λες και δεν την ξερω, τοτε αναγκαζωμαι αφ ενος μεν να αναλυω και να τεκμηριωνω με φωτο το γιατι ειναι ετσι, αφ ετερου δε να κανω αναφορα στα λαθη που βλεπω.
Το να λεει καποιος την γνωμη του και να μην  ::pop:: ::pop:: λιβανιζει ειναι το ζητουμενο σε καθε περιπτωση. Εγραψα πιο πανω για τα ξενα φορουμ. Εδω, και λυπαμε που το λεω, βλεπω λαθη και κανενας δεν τα λεει, γιατι πιθανον ειναι φιλαρακια  ::kerasma:: και μονο  ::pop:: ::pop::
Θα σου αναφερω ενα χαρακτηριστικο παραδειγμα γιατι τεκμηριωνω αυτα που λεω  ::ippoths::
Καποιος ειπε οτι το Maus δεν ειχε πυργο και ηταν ημιτελες  :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock
Και αντι να τον παρουν στα ....... ΚΑΝΕΙΣ δεν ειπε τιποτα.Και οχι γιατι δεν ξερουν....   Αν μη τι αλλο ντροπη :? Θες και το πιο αστειο? καποιος μου ειπε οτι θα κανει τον κριτη σε εκθεση  ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: [ αμα το δω κι αυτο.....]
Τελος παντων για να μην ξεφυγω απο το θεμα κριτικη, εγω πιστευω οτι για να πει κατι καποιος σε καποιον [ γιατι η γνωμη ειναι προσωπικη και οχι υποκειμενικη ] πρεπει να δειξει πρωτα και μετα να πει. Και δεν με πειραζει να βλεπω λαθος χρωμα στολης και επομιδων στην φιγουρα ολοι κανουμε λαθη λογο του οτι δεν τα ξερουμε ολα  ::eusa_naughty:: Αλλα να βλεπω τα ματια απο την Archer που ειναι εντελως εκτος κλιμακας δεν μπορω μετα να συζηταω σοβαρα.
Δεν κανω τον μαστερ και δεχωμαι καθε κριτικη, αρκει αυτος που την κανει να με πεισει μεσα απο τα εργα του οτι κατεχει το θεμα.  ::salut::
Πραβινος Δημητριος

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #61 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2009, 12:15:43 πμ »
για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους

μπορείς να κάνεις ένα IV σαν αυτό;

και ...από επιλογή κάνεις το δικό σου ρεαλιστικό και όχι "καλλιτεχνικό";;;;;;;

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #62 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2009, 12:21:57 πμ »
παλι τα ιδια? :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #63 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2009, 12:27:00 πμ »
παλι τα ιδια? :mrgreen:

φυσικά καταλαβαίνεις ότι εννοώ τεχνικές

Αποσυνδεδεμένος Greg Filos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: THESSALONIKI
« Απάντηση #64 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2009, 12:37:26 πμ »

Δεν κανω τον μαστερ και δεχωμαι καθε κριτικη, αρκει αυτος που την κανει να με πεισει μεσα απο τα εργα του οτι κατεχει το θεμα.  ::salut::

Νομίζω ότι δεν είναι σωστό αυτό που λες.. Δηλαδή για παράδειγμα επειδή δεν ξέρω να μαγειρεύω σημαίνει ότι δεν μπορώ να εκφράσω την γνώμη μου για το πόσο νόστιμο είναι ένα φαγητό? :roll:

Καλή συνέχεια με το μοντέλο σου.

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #65 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2009, 06:00:46 πμ »
Πετρο μια και το ανεφερες, εγω μπορω να το πλησιασω, και αν χτυπηθω κανα χρονο ναι.  Μια και θετεις ομως το θεμα ετσι δεν ειδα κανα μοντελο της προκοπης απο σενα.
Εγω κανω μοντελα οχι για να μου λενε μπραβο και να γεμιζουν σελιδες με μπραβο αλλα τα κανω για μενα, γιαυτο και δεν συμμετεχω σε εκθεσεις. Επισης, δεν σπαταλαω χρονο για να κανω ενα οσο το δυνατον τελειο μοντελο για να μου πουνε παλι μπραβο.

Μεγαλο το θεμα και η προσεγγιση του Γρηγορη σωστη. Ναι, σε καθε περιπτωση εχεις αποψη, ομως οταν ο αλλος σου την τεκμηριωνει πας πασο. Αλλα οταν λες και δεν κανεις...... εκει πλεον εχουμε θεμα. Το οποιο λυνεται με 5 γραμμες και ο καθενας που διαβαζει βγαζει και τα συμπερασματα του για το ποιος ειναι ο καθενας, τι λεει και ΚΥΡΙΩΣ τι εχει κανει.
Τωρα περι καλλιτεχνιας, εχει και τον γνωστο ζωγραφο στην ΕΤ 3 και προτεινω σε μερικους που δεν κανουν μοντελα η θελουν τα βαφουν με 10 κιλα λαδια να παρουν τα DVD της σειρας.
Για, τοο ρεαλιστικο του θεματος, χρειαζεται λιγη απλη λογικη και αρκετη ιστορια. Το θεμα τεχνικης ειναι το στυλ του καθενος και οπως ειπα πιο πανω αλλοιμονο αν καναμε ολοι τα ιδια
        Επισης το να λεει κανενας μ.......ς  οπως επισης και λαθη στην κατασκευη και στο βαψιμο καθως και στην ιστορικοτητα, και κανεις λαλιστατος να μην λεει τιποτα ενω αν κανει κανεις λαθος θα βρεθουν 3-4 να του το πουν [ και ετσι πρεπει ] δεν ειναι σωστο, και δεν προαγει το φορουμ, γιατι βγαινει το συμπερασμα οτι πραγματικα υπαρχει θεμα κριτικης.

Ιλικρινα δεν εχω τιποτα με κανεναν και αυτοι οι λεκτικοι διαξιφισμοι δεν οδηγουν πουθενα γιατι εχω μαθει απο την ζωη, οτι κανενας δεν αλλαζει.  Αλλα οπως λεει και καποιος  στο φορουμ,  οποιος λεει αληθειες καρατομηται. [ γιαυτο δεν μπλεκω ξανα με συλλογους και εκθεσεις :mrgreen: ]

Εγω τουλαχιστον κλεινω το θεμα και για μην βαζουμε τον Viper   [ και με το δικιο του ] να κλειδωσει το θεμα και επειδη εχω να κανω και τις φιγουρες γαι το 4αρι, παρακαλω ΠΜ ΑΝ καποιος θελει να ολοκληρωσει  ::locked::
Πραβινος Δημητριος

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #66 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2009, 10:24:25 πμ »

Ιλικρινα δεν εχω τιποτα με κανεναν και αυτοι οι λεκτικοι διαξιφισμοι δεν οδηγουν πουθενα γιατι εχω μαθει απο την ζωη, οτι κανενας δεν αλλαζει. 

αυτό που θεωρείς "λεκτικοι διαξιφισμοι" για μένα είναι δημόσιος διάλογος, ανταλλαγή προσωπικών απόψεων, κριτική
και δεν παραβιάζεται κανένας κανόνας του φόρουμ για να κλειδώσει το θέμα

βέβαια, αν πιστεύεις ότι "κανένας δεν αλλάζει", σίγουρα είναι περιττός κάθε διάλογος

Υ.Γ. προσπαθώ, προσπαθώ, πιστεύω ότι στο τέλος θα καταφέρω να κάνω και "κανα μοντελο της προκοπης"  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κερκυρα ...Τόπος των απήδαλων πλοίων των Φαιακων.
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #67 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2009, 10:41:38 πμ »
Παίδες ειλικρινά προσπαθώ να καταλάβω διαβάζοντας και ξαναδιαβάζοντας που είναι το πρόβλημα της αντιπαραθεσή σας.

Μήπως κάπου έχεται χαθεί και ψαχνόμαστε και εμείς; Δεν ξέρω ,απλά ρωτάω.
Το πρόβλημα είναι στην κριτική;Στα πρόσωπα;Σε κάποια παλιά φορουμίστικα προηγούμενα;Στην ιστορία;Στην τεχνική;
Στην φωτογράφιση;Η σε αυτό που βλέπουμε;Ή σε αυτό που έχει ο καθένας μέσα στο μυαλό του για ένα καλό μοντέλο.
Η είναι λίγο από ολα;

"Νίκησα; Νικήθηκα; Τούτο μονάχα ξέρω: είμαι γεμάτος πληγές και στέκομαι όρθιος."
Ν. Καζαντζάκης, 1883-1957

Αποσυνδεδεμένος KATSFLYBY

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #68 στις: Οκτωβρίου 01, 2009, 09:15:55 πμ »
Νομιζω οτι το προβλημα ειναι οταν ερχομαστε στην κριτικη το πως την κανουμε.Δηλαδη με ποιο σκοπο.
Οι περισσοτεροι μοντελιστες αν οχι ολοι, δεν μπορουν να δεχθουν ευκολα αρνητικη κριτικη , αυτο ειναι γεγονος.
Απο την αλλη οι περισσοτεροι απο εμας δεν θελουν να κανουν η αποφευγουν να κανουν καποια μη αρεστη κριτικη οταν πρεπει η οταν επιβαλλεται απο τις περιστασεις πχ οταν καποιοε ρωταει για την ειλικρεινη μας γνωμη για ενα μοντελο.
Ας δοσω ενα παραδειγμα.Εαν καποιος μου ζητησει την γνωμη μου πανω σε ενα τελειωμενο μοντελο τοτε θα την εκφρασω αλλα μονο οσο αφορα την τεχνοτροποια , τα καποια λαθη στην συναρμολογιση εαν υπαρχουν, και παραλληλα θα εκθεσω πως θα μπορουσε να το βελτιωσει και πιο κυρια ΓΙΑΤΙ , παντα με γνωμονα την δικη μου εμπειρια και οχι οτι εχω δει απο καποιον αλλον εφοσων μου ζητηασε την δικια μου γνωμη.
Απο εκει και περα , επειδη αυτο ειναι χομπυ και οχι δουλεια οπου πληρωνεσαι αναλογως, ο καθενας μπορει να τα λαβει ολα αυτα υποψη του (στην αρνητικη κριτικη μιλαμε παντα) εαν και μονο νομιζει οτι θα τον βοηθησει μοντελιστικα.Εαν ειναι ομως ηδη αρκετα ικανοποιημενος με το επιπεδο του την προκειμενη στιγμη  , οποιο και να ειναι αυτο ,τοτε και παλι δεν πεφτει λογος σε κανεναν παρα μονο στο ατομο αυτο.Δηλαδη δεν θα βλαψει και κανεναν εαν καποοιος νομιζει οτι ειναι ηδη σε εαν Α επιπεδο και δεν χρειαζεται συμβουλες η υποδειξεις.Απο την μερια μου εγω οταν ασκω την κριτικη θα πρεπει να καταλαβω οτι το κανω μονο επειδη εχω να συμπληροσω καποια κενα και να βοηθησω, οχι να προσβαλλω την οποια δουλεια και να φανω ως πολυγνωστης.Κανενας δεν γεννιεται μοντελιστης σε ενα Α επιπεδο.Ειναι μια εξελικτικη πορεια με πολλα σταδεια
και οι περισσοτεροι απο εμας ειμαστε σε διαφορετικα σταδια .

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #69 στις: Οκτωβρίου 02, 2009, 11:26:15 μμ »
Βγάλτο σε α/μ φωτογραφία και θα είναι σαν από σελίδα του Signal  :wink:
Αφού ο φίλος George R, είχε την ίδια ιδέα περί ασπρόμαυρης, στέλνω μια ασπρόμαυρη φωτογραφία. Μπορεί κάποιος να δει την αντίστοιχη έγχρωμη και να συγκρίνει! Πως είναι δυνατό κάποιος να γνωρίζει στα σίγουρα για τον χρωματισμό των φθορών? ʼρα, το θέμα είναι καθαρά υποκειμενικό και κατά την άποψή μου, έγκειται στην φαντασία και την μοντελιστική εμπειρία του κάθε ένα από εμάς.

Κλικ για μεγιστοποίηση εικόνας

Πραβινος Δημητριος

Αποσυνδεδεμένος George R

• Kapitän zur See
  • Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/35
  • DKM BISMARCK
« Απάντηση #70 στις: Οκτωβρίου 03, 2009, 02:45:22 πμ »
Βγάλτο σε α/μ φωτογραφία και θα είναι σαν από σελίδα του Signal  :wink:
Αφού ο φίλος George R, είχε την ίδια ιδέα περί ασπρόμαυρης, στέλνω μια ασπρόμαυρη φωτογραφία. Μπορεί κάποιος να δει την αντίστοιχη έγχρωμη και να συγκρίνει! Πως είναι δυνατό κάποιος να γνωρίζει στα σίγουρα για τον χρωματισμό των φθορών? ʼρα, το θέμα είναι καθαρά υποκειμενικό και κατά την άποψή μου, έγκειται στην φαντασία και την μοντελιστική εμπειρία του κάθε ένα από εμάς.

Κλικ για μεγιστοποίηση εικόνας

Χ2 :wink:

Απόλυτα και επαυξάνω  :wink: !!!
"Ich lasse mir doch mein Schiff nicht unter dem Arsch wegschiessen.  Feuererlaubnis !"

www.emioannina.gr

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #71 στις: Οκτωβρίου 03, 2009, 06:57:00 πμ »
Γιωργο ευχαριστω  ::thumbleft::
Πραβινος Δημητριος

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #72 στις: Οκτωβρίου 06, 2009, 12:49:25 πμ »
Λοιπον κυριοι, μετα τον χαμο που εγινε, να πω κατι και εγω. { μια και ειναι το θεμα δικο μου  :mrgreen: ]

Εγραψα παραπανω, οτι με 5 γραμμες λυνεται το θεμα και οποιος διαβαζει μπορει να βγαλει τα συμπερασματα του. Δυστηχως θα γραψω μερικες παραπανω. Το ποιος ειναι ο καθενας, τι κανει η μαλλον τι δεν κανει, η τι του κανουν αλλοι που τους πληρωνει και πουλαει τρελλα το ξερουμε ολοι στην Θεσ/νικη.

Ο μοντελισμος ειναι ενα χομπυ. Αλλα οπως και σε καθε ανθρωπινη δραστηριοτητα λογικα υπαρχει ανταγωνισμος.  Ο ανταγωνισμος παντα με την καλη του εννοια ανεβαζει και την ποιοτητα. Ορθον και κατανοητο.
Καποιοι  ανθρωποι ομως  με τις πραξεις τους καταστρεφουν το χομπυ επειδη δυστηχως δεν μπορουν να κανουν οτι κανουν  καποιοι αλλοι, που προσπαθησαν διμιουργησαν και αν θελετε ξεχωρισαν γιατι στον ανταγωνισμο παντα ξεχωριζει ο καλυτερος. Τωρα καποιοι που δεν ειναι οι καλυτεροι προσπαθουν με διαφορους τροπους να ξεχωρισουν.  Τους ξερουμε ολοι και τους φτυνουμε και αυτοι λενε ΒΡΕΧΕΙ........
Ο.Κ ο καθενας που συμμετεχει σε αυτο το φορουμ κουβαλαει και μια ιστορια μικρη η μεγαλη δεν εχει σημασια, και στο φιναλε πλεον αφου τουλαχιστον ολοι οσοι ξερουμε τι γινεται και ειμαστε πολλα χρονια στον μοντελισμο  λεω σε ολους να κανουμε αυτο που κανουμε οπως το κανουμε τοσα χρονια γιατι παντα θα υπαρχουν τετοιοι ..... [ δεν ξερω πλεον πως να τους χαρακτηρισω ] τυποι που θα πουλανε τρελλα.

Το να παρεις ενα μεταλιο σε μια εκθεση αμα ειναι να γινεις ευτηχισμενος γιατι αυτος ειναι ο σκοπος της ζωης σου και οχι ο μοντελισμος , ΧΑΛΑΛΙ. Αλλα να το αξιζεις, και κυριως αν εισαι καλος να βγεις και παραεξω απο την Ελλαδιτσα μας να δεις και παραπερα. Αλλιως, ειπαμε, ΕΤ 3 και RON MOSS και εκει δεν σου λεει κανενας ΕΕ, αυτο δεν ηταν εκει αυτο δεν ηταν ετσι παρε και μια φωτο να μαθαινεις......

Υ.Γ Τα μεταλλια δεν αγοραζονται, κατακτωνται ::award_1::  γιατι κατα πως λεει και ο σοφος λαος μας, καλα ειναι να σε ξυνει αλλος την πλατη, αλλα αμα τεντωθεις εσυ και την ξυσεις μονος σου εχει αλλη γλυκα           ::keep_mod::

Πραβινος Δημητριος

Αποσυνδεδεμένος George R

• Kapitän zur See
  • Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/35
  • DKM BISMARCK
« Απάντηση #73 στις: Οκτωβρίου 06, 2009, 12:56:39 πμ »
Λοιπον κυριοι, μετα τον χαμο που εγινε, να πω κατι και εγω. { μια και ειναι το θεμα δικο μου  :mrgreen: ]

Εγραψα παραπανω, οτι με 5 γραμμες λυνεται το θεμα και οποιος διαβαζει μπορει να βγαλει τα συμπερασματα του. Δυστηχως θα γραψω μερικες παραπανω. Το ποιος ειναι ο καθενας, τι κανει η μαλλον τι δεν κανει, η τι του κανουν αλλοι που τους πληρωνει και πουλαει τρελλα το ξερουμε ολοι στην Θεσ/νικη.

Ο μοντελισμος ειναι ενα χομπυ. Αλλα οπως και σε καθε ανθρωπινη δραστηριοτητα λογικα υπαρχει ανταγωνισμος.  Ο ανταγωνισμος παντα με την καλη του εννοια ανεβαζει και την ποιοτητα. Ορθον και κατανοητο.
Καποιοι  ανθρωποι ομως  με τις πραξεις τους καταστρεφουν το χομπυ επειδη δυστηχως δεν μπορουν να κανουν οτι κανουν  καποιοι αλλοι, που προσπαθησαν διμιουργησαν και αν θελετε ξεχωρισαν γιατι στον ανταγωνισμο παντα ξεχωριζει ο καλυτερος. Τωρα καποιοι που δεν ειναι οι καλυτεροι προσπαθουν με διαφορους τροπους να ξεχωρισουν.  Τους ξερουμε ολοι και τους φτυνουμε και αυτοι λενε ΒΡΕΧΕΙ........
Ο.Κ ο καθενας που συμμετεχει σε αυτο το φορουμ κουβαλαει και μια ιστορια μικρη η μεγαλη δεν εχει σημασια, και στο φιναλε πλεον αφου τουλαχιστον ολοι οσοι ξερουμε τι γινεται και ειμαστε πολλα χρονια στον μοντελισμο  λεω σε ολους να κανουμε αυτο που κανουμε οπως το κανουμε τοσα χρονια γιατι παντα θα υπαρχουν τετοιοι ..... [ δεν ξερω πλεον πως να τους χαρακτηρισω ] τυποι που θα πουλανε τρελλα.

Το να παρεις ενα μεταλιο σε μια εκθεση αμα ειναι να γινεις ευτηχισμενος γιατι αυτος ειναι ο σκοπος της ζωης σου και οχι ο μοντελισμος , ΧΑΛΑΛΙ. Αλλα να το αξιζεις, και κυριως αν εισαι καλος να βγεις και παραεξω απο την Ελλαδιτσα μας να δεις και παραπερα. Αλλιως, ειπαμε, ΕΤ 3 και RON MOSS και εκει δεν σου λεει κανενας ΕΕ, αυτο δεν ηταν εκει αυτο δεν ηταν ετσι παρε και μια φωτο να μαθαινεις......

Υ.Γ Τα μεταλλια δεν αγοραζονται, κατακτωνται ::award_1::  γιατι κατα πως λεει και ο σοφος λαος μας, καλα ειναι να σε ξυνει αλλος την πλατη, αλλα αμα τεντωθεις εσυ και την ξυσεις μονος σου εχει αλλη γλυκα           ::keep_mod::

::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

www.emioannina.gr

Αποσυνδεδεμένος athor1972

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Δυτικά προάστια
  • Γιώργος Αθανασιάδης
« Απάντηση #74 στις: Οκτωβρίου 07, 2009, 12:51:44 πμ »
Μάχιμος ο Δημήτρης. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ.
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Φτιαχνουμε μοντελα που να αρεσουν πρωτα σε μας τους ιδιους ,γιατι αρπαζεστε αφου το μοντελο αρεσει στον δημιουργό
του όπως είναι. ::kerasma:: ::kerasma:: ::handshake:: ::handshake:: ΟΛΟΙ με το ιδιο χομπι ασχολουμαστε,απλα
ο καθενας  εχει την δικη του  αποψη για το ιδιο θεμα.

Tags: