Ειμαστε εδω για να ανταλλασουμε αποψεις γνωμες πληροφοριες. Κριτικη ?, Βεβαιως

[ παντα καλοπροαιρετη ]. Το να αναλυεις ενα θεμα, νομιζω βοηθα ολους αυτους που ασχολουνται με το θεμα αρματα Β ΠΠ.
Απο κει και περα. Οταν μου λες δεν σου αρεσει αυτο που βλεπεις ,κανενα προβλημα

Οταν μου λες μια μεθοδο που εσυ ακολουθεις παλι κανενα προβλημα.

Αλλα οταν εισαι στην θεωρια, και δεν μπορεις στο δικο σου εργο να εφαρμοσεις την μεθοδο φθορας που ειναι τοσο χιλιοειπομενη που νομιζω οτι με προσβαλει να μου την αναφερεις λες και δεν την ξερω, τοτε αναγκαζωμαι αφ ενος μεν να αναλυω και να τεκμηριωνω με φωτο το γιατι ειναι ετσι, αφ ετερου δε να κανω αναφορα στα λαθη που βλεπω.
Το να λεει καποιος την γνωμη του και να μην

λιβανιζει ειναι το ζητουμενο σε καθε περιπτωση. Εγραψα πιο πανω για τα ξενα φορουμ. Εδω, και λυπαμε που το λεω, βλεπω λαθη και κανενας δεν τα λεει, γιατι πιθανον ειναι φιλαρακια

και μονο

Θα σου αναφερω ενα χαρακτηριστικο παραδειγμα γιατι τεκμηριωνω αυτα που λεω

Καποιος ειπε οτι το Maus δεν ειχε πυργο και ηταν ημιτελες

:shock
Και αντι να τον παρουν στα ....... ΚΑΝΕΙΣ δεν ειπε τιποτα.Και οχι γιατι δεν ξερουν.... Αν μη τι αλλο ντροπη

Θες και το πιο αστειο? καποιος μου ειπε οτι θα κανει τον κριτη σε εκθεση

[ αμα το δω κι αυτο.....]
Τελος παντων για να μην ξεφυγω απο το θεμα κριτικη, εγω πιστευω οτι για να πει κατι καποιος σε καποιον [ γιατι η γνωμη ειναι προσωπικη και οχι υποκειμενικη ] πρεπει να δειξει πρωτα και μετα να πει. Και δεν με πειραζει να βλεπω λαθος χρωμα στολης και επομιδων στην φιγουρα ολοι κανουμε λαθη λογο του οτι δεν τα ξερουμε ολα

Αλλα να βλεπω τα ματια απο την Archer που ειναι εντελως εκτος κλιμακας δεν μπορω μετα να συζηταω σοβαρα.
Δεν κανω τον μαστερ και δεχωμαι καθε κριτικη, αρκει αυτος που την κανει να με πεισει μεσα απο τα εργα του οτι κατεχει το θεμα.