0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
το θεμα ειναι να το απολαμβανεις.....παει και τελειωσε.....
Υ.Γ. ....απο εδω φαινεται το σπιτι μου.....
Η μόνη μου ένσταση είναι στο ότι το μεταλλικό χρώμα αφήνει κόκκους, ίσως να ήθελε περισσότερη αραίωση ....κατα τα άλλα πολύ καλό ...άιντε αυτοκινητάδες κάντε μοντέλα για το λαό, βαρέθηκα να βλέπω μόνο πετούμενα και άρματα
Λοιπόν κυρίως λόγω ξενερώματος το ολοκλήρωσα κάπως βιαστικά.Έκανα ένα wash στις γραμμώσεις του (ξέχασα τις 2 μικρές γραμμές μπροστά μεταξύ φαναριών και μάσκας οι οποίες συμπληρώθηκαν μετά τη φωτογράφιση που έλαβε χώρα σε ένα πιο αστικό περιβάλλον αυτή τη φορά.)Συναισθήματα ανάμεικτα...Ξεκίνησε η κατασκευή πολύ ευχάριστα αλλά στην πορεία έχασα το κέφι μου.Όπως και να έχει το έφτιαξα με τα χεράκια μου και έχει τη θέση του στη βιτρίνα .Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια.Δεν μπορώ να πω απολαύστε το,αλλά τουλάχιστον δείτε το (μπόλικες φωτό)
Παράθεση από: salonikios στις Αυγούστου 16, 2009, 07:19:48 μμΗ μόνη μου ένσταση είναι στο ότι το μεταλλικό χρώμα αφήνει κόκκους, ίσως να ήθελε περισσότερη αραίωση ....κατα τα άλλα πολύ καλό ...άιντε αυτοκινητάδες κάντε μοντέλα για το λαό, βαρέθηκα να βλέπω μόνο πετούμενα και άρματα Έχεις δίκιο φίλε μου.Το χρώμα ήταν σπρέυ της Humbrol και το δοκίμασα για πρώτη φορά.Οι κόκκοι στην κλίμακα αυτή κάνουν καραμπάμ.
Γιάννη, θα σου πρότεινα να χρησιμοποιείς το Mr. Base, είναι πολύ καλό αλλά θέλει προσοχή στο ψέκασμα γιατί από πολύ κοντά θα δημιουργήσει ένα πολύ παχύ στρώμα.Γενικά είναι πολύ καλό, όμως.
Παράθεση από: Mikanatofsky στις Αυγούστου 17, 2009, 12:50:02 μμΓιάννη, θα σου πρότεινα να χρησιμοποιείς το Mr. Base, είναι πολύ καλό αλλά θέλει προσοχή στο ψέκασμα γιατί από πολύ κοντά θα δημιουργήσει ένα πολύ παχύ στρώμα.Γενικά είναι πολύ καλό, όμως.Συνήθως βάφω αερογραφάτα αλλά είπα μια φορά να δοκιμάσω την ευκολία ενός σπρέυ και βρήκα της Humbrol.Ίσως κάποια μέρα να πέσει στα χέρι μου και αυτό που λες.ʼλλωστε οι πειραματισμοί ποτέ δεν τελειώνουν .Πάντως το priming είναι αρκετά βασικό κι εγώ από ενθουσιασμό-βλακεία το παρελειψα σαν βήμα.
Spoiler (hover to show)Μπρος στα κάλλη τι είναι ο πόνος...