0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φιλε Speedst3r,απ'οσο εχω δοκιμασει,τα ματ βερνικια εχουν περιεργη συμπεριφορα πανω σε χρωμιωμενα μερη(αλλοτε "ματαρουν" πολυ,αλλοτε λιγο,αλλοτε ασπριζουν).Προσωπικα θα ασταρωνα τις ζαντες και θα τις ξαναβαφα με ενα καλο aluminium.
ρε Γιαννη...γιατι δεν χρησιμοποιεις alclad....εινια το καλύτερο αλουμινιο...... και εχει τρομερό στρώσιμο το χρώμα.
Ασχετο.... αν θες future... ελα να περασουμε τα τζαμιλικια.ΝΑΙ ΠΑΙΔΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΙΛΙΟΣΤΌ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ.... ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΕ ΑΝΤΕΞΑΤΕ....
Παράθεση από: dive στις Αυγούστου 08, 2009, 08:17:41 μμΑσχετο.... αν θες future... ελα να περασουμε τα τζαμιλικια.ΝΑΙ ΠΑΙΔΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΙΛΙΟΣΤΌ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ.... ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΕ ΑΝΤΕΞΑΤΕ....Γι αυτό κερνάς? Θα τα περάσουμε future.Aκόμα έχουμε δουλίτσα αρκετή.Έχω να βάψω και την αντιηλιακή μεμβράνη στο παρμπρίζ και να αναπαραστήσω την μάυρη κόλλα στο περίγραμμα τους.Υ.Γ θα σου φάω και λίγο smoke
Μικρή πρόοδος.Έχω μασκάρει τα παράθυρα για να βαφτεί η παρπριζόκολλα και όποιες άλλες λεπτομέρειες.Επιχείρησα να βάλω τα εμπρόσθια φανάρια τα οποία έχουν ανύπαρκτη εφαρμογή και δυστυχώς μου έσπασε το αριστερό.Θα δούμε πως και αν καταφέρω να το σουλουπώσω.Το δεξί μπήκε με ελάχιστη επιτυχία.Θα ακολουθήσουν φωτό σύντομα.
Κρίμα για την Revell... Είναι πολύ απογοητευικό να υπάρχουν τέτοια λάθη σχεδιασμού, εφαρμογής και καλουπαρίσματος εν έτη 2009, από τις εταιρείες μοντελισμου...
Μη στεναχωριέσαι ρε Γιάννη με το Audi.Βγήκε πάρα πολύ ωραίο,εμένα μου αρέσει.Αν εξαιρέσεις αυτό το σημείο με τα κρύσταλλα κατά τα άλλα το αποτέλεσμα είναι υπέροχο.
τέλειο το εχεις κανει ρε φιλε....παρτο χαμπαρι.... μην προσπαθεις να εισαι τελειομανης.
Παράθεση από: dive στις Αυγούστου 14, 2009, 05:15:05 μμτέλειο το εχεις κανει ρε φιλε....παρτο χαμπαρι.... μην προσπαθεις να εισαι τελειομανης.Δεν είμαι τελειομανής.Τα φανάρια ήταν σαν το σκύλο μου που χάσαμε.
Σοβαρολογείς τώρα ρε Johnny?Θα τον σκοτώσω,παιδιά,θα τον σφάξω...έφτιαξε τόσο ωραίο μοντέλο και παραπονιέται.ʼσε, τώρα εγώ φτιάχνω την MV Agusta,εκεί να δεις γέλιο και εφαρμογή...
Spoiler (hover to show)Παράθεση από: Mikanatofsky στις Αυγούστου 15, 2009, 10:09:34 πμΣοβαρολογείς τώρα ρε Johnny?Θα τον σκοτώσω,παιδιά,θα τον σφάξω...έφτιαξε τόσο ωραίο μοντέλο και παραπονιέται.ʼσε, τώρα εγώ φτιάχνω την MV Agusta,εκεί να δεις γέλιο και εφαρμογή... ʼμα σου έδινε για καδένα ερπύστρια από Panzer στην 1/380 θα καταλάβαινες τι εννοώ