Αποστολέας Θέμα: Mετά απο 3 χρόνια ενα μοντελάκι για να ξεσκουριάσω....(Hurricane 1/48,AIRFIX)  (Αναγνώστηκε 6724 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Speedst3r

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Γιάννης
Απ: Mετά απο 3 χρόνια ενα μοντελάκι για να ξεσκουριάσω....(Hurricane 1/48,AIRFIX)
« Απάντηση #50 στις: Αυγούστου 18, 2009, 02:32:04 πμ »
Καταραμένα συμμαχικά  ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::
Χαχαχααχαχ.Πω πω φρίκη φίλε μου.Δεν πειράζει μην στεναχωριέσαι δες το σαν δοκίμιο του νέου σου αερογράφου.Τα στραπάτσα είναι καθημερινή υπόθεση..... ::icon_thumright::.Καλή επιτυχία με το επόμενο βήμα:Διάσωση

Never ride faster than your angel is able to fly...

Αποσυνδεδεμένος ΚΟΥΡΣΑΡΟΣ78

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Bari Italia και Χανια
Απ: Mετά απο 3 χρόνια ενα μοντελάκι για να ξεσκουριάσω....(Hurricane 1/48,AIRFIX)
« Απάντηση #51 στις: Αυγούστου 18, 2009, 02:39:17 πμ »
Δεν με παίρνει εύκολα από κάτω!!!!!Γενικά έχω τεράστια αποθέματα υπομονής!
Γιαυτό και τα χόμπι μου είναι της υπομονής (ψάρεμα και μοντελισμός)    :) :)
FLY LOW HIT HARD

• Scale 1/48
  • *
  • Γιάννης
« Απάντηση #52 στις: Αυγούστου 18, 2009, 02:47:11 πμ »
Την καλύτερη δουλειά κάνεις.Καλή επιτυχία και πάλι λοιπόν  ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος Ni_Kos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Thessaloniki - Milano
« Απάντηση #53 στις: Αυγούστου 18, 2009, 11:02:55 πμ »
Φίλε μου, έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά στο βάψιμο της παραλλαγής ....   ::eusa_clap::

Σχετικά με τα σήματα  :? ... απλά κουράγιο !!! ::icon_thumright::
Nikolas Kostoulas

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #54 στις: Αυγούστου 18, 2009, 07:03:46 μμ »
Παιδιά ευχαριστώ για το κουράγιο!!!
Μόλις στεγνώσει το βερνίκι θα δώ πως θα τα σουλουπώσω!!!Αλλά το μοντέλο θα το τελειώσω έτσι για να αλλάξω τακτική.Μερικά χρόνια πρίν θα το είχα απογειώσει!!!
FLY LOW HIT HARD

Αποσυνδεδεμένος prokroust

• H.A.F. Fanatic
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Σαλαμίνα
  • Η Ελλάς πρέπει να Ζήσει κ θα Ζήσει..(Χ. Τρικούπης)
    • ModelMania
« Απάντηση #55 στις: Αυγούστου 18, 2009, 07:14:03 μμ »
Σε καταλαβαίνω φίλε μου σχετικά με τις χαλκομανίες...! :cry:

Σε γενικές γραμμες πολύ καλό το βαψιμο!  ::icon_thumright::

ξεσκούριασαι καλύτερα με κανα ποιο ποιοτηκά καλύτερο κιτ!
Κρουστάλλης (Πάκης) Προκόπης

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #56 στις: Αυγούστου 18, 2009, 07:20:59 μμ »
Mα σκεύτομαι να ξεκινήσω κάνα Emil  στην 1:48.Πρός το παρόν όμως θα τελειώσω αυτή την πλαστική αθλιότητα (είναι μια σπουδή πάνω στην υπομονή)καθώς τελειώνω και μια παραγγελία φίλου την οποία θα ποστάρω σε άλλο τόπικ που είναι σχετικό!
FLY LOW HIT HARD

Αποσυνδεδεμένος GIOMEF

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ
« Απάντηση #57 στις: Αυγούστου 18, 2009, 08:39:37 μμ »
Αδελφε χαρας το κουραγιο σου.Εγω θα το ειχα πεταξει στον τοιχο :mrgreen: :mrgreen: Και μονο για την υπομονη σου οφειλω να σου πω πολλα μπραβο ::salut:: ::salut::
Καπως ετσι ειναι και ενα δικο μου χαρικειν 1-48 το οποιο σε πληροφορω οτι το εχω στην βιτρινα για να βλεπω τις μακακιες που εκανα.Προς γνωση και συμορφωση.....
Καλη τυχη στο επομενο.....πιστεψε με θα ειναι πολυυυυυ καλυτερο απο αυτο ::icon_thumright:: ::icon_thumright::
THANKS FOR ALL "GIO"

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #58 στις: Αυγούστου 19, 2009, 12:33:59 πμ »
Ευχαριστώ παίδες!!!!!Θα το στολίσω και γώ για να θυμάμαι ποτέ πια AIRFIX.....
FLY LOW HIT HARD

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #59 στις: Αυγούστου 20, 2009, 01:11:14 πμ »
Φίλοι μου μετά από 4 σχεδόν ώρες συναρμολόγησης (κομμάτι κομμάτι) των κατεστραμμένων χαλκομανιών κάπως (λέω κάπως) σώθηκε η κατάσταση κατόπιν ακολούθησε wash στην κάτω επιφάνεια του μοντέλου με κάποιες φθορές (θα ακολουθήσουν και άλλες) και οδεύουμε προς την ελεεινή ολοκλήρωση του μοντέλου....άντε να πιάσω και κάνα σοβαρό κιτάκι!
Αν και αυτό ήταν πράγματι μια πρόκληση για την υπομονή μου!

Click to see the original size.   Click to see the original size.
FLY LOW HIT HARD

Αποσυνδεδεμένος nasos79

• Scale 1/35
  • *
  • Mind the wrench...
« Απάντηση #60 στις: Αυγούστου 20, 2009, 10:15:33 πμ »
Ψηλέ, τα κάτω εθνόσημα τα έχεις βάψει, έτσι; Γιατί στην αριστερή πτέρυγα είναι πολύ μικρότερη η κουκκίδα, γι' αυτό το λέω.
Κατά τα άλλα: Η κυανοακρυλική αυτή έχει τα ποδαράκια για να τη στήνουμε όρθια, να μην ξεραίνεται στο στόμιο. :P
Το τεράστιο αυτό κατσαβίδι τι το κάνεις; Με άγχωσες λίγο!  :lol:

Και τέλος: ΠΕΤΑ ΤΟ ΤΟ ΤΙΜΗΜΕΝΟ, έτσι και το δω από κοντά θα το σπάσω ο ίδιος! ʼντε, παράτα το αυτό, ξεκόλλα και απ' το 72-άρι που φτιάχνεις και οργανώσου με κανένα σοβαρό μοντέλο, να σε δούμε και εμείς επί της ουσίας σε δράση!!! ʼντεεεεεε!!! Σε λίγο θα φτάσεις ακόμα και εμένα σε καθυστέρηση! :P  :lol:

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #61 στις: Αυγούστου 20, 2009, 10:38:53 πμ »
Η κυανοακρυλική βρίσκεται σε αυτή τη θέση γιατί έχει ξεραθεί εδώ και καιρό χεχεχε το ξέρω ότι έχει ποδαράκια.
Το μοντέλο θα το τελειώσω είπαμε και μετά θα ασχοληθώ με κάτι πιο σοβαρό άλλωστε εάν δεν πάθαινα  την στραβή με τα decals το μοντελάκι καλούτσικο έβγαινε.
Η κουκκίδα πράγματι είναι μικρότερη γιατί προέρχεται από αλλού χεχε θα τη διορθώσω απλά χθές το βράδυ μου πίρε μια ώρα για συναρμολογήσω το εθνόσημο που βλέπεις...Είχε γίνει χίλια κομμάτια....Νάσο στο έχω πεί παλαιότερα έχω τεράστια υπομονή χεχεχε
Όσο για το 72ρι βγαίνει κουκλί και είναι παραγγελιά  κολλητού μου δεν μπορούσα να αρνηθώ θα ποστάρω φώτος σε λίγες μέρες χεχε
FLY LOW HIT HARD

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #62 στις: Αυγούστου 21, 2009, 03:32:24 μμ »
Τελείωσε το άθλιο κίτ επιτέλους!!!!!!Σήμερα ολοκλήρωσα τις φθορές και την βρώμα.Η αλήθεια είναι ότι όντας εντελώς ξενερωμένος ούτε καν μπήκα στον κόπο να μελετήσω τις φώτο απο ταλαιπωρημένα hurry και έτσι έβαλα την φαντασία μου αλλά και τον θυμό μου πάνω στο κακόμοιρο το hurry και το ταλαιπώρησα τόσο πολύ!!!Ψεκάστηκε τέλος με mat βερνίκι και τώρα στεγνώνει.Πρέπει ακόμα να τοποθετήσω κάτι διάφανα μέρη στα φτερά πού είναι οι προβολείς του καθώς και την αντένα με ζεσταμένο πλαστικό αυτό ίσως αύριο.

Click to see the original size.  Περισσότερες φώτο όταν τελειώσει εντελώς μιλάμε για πολύ μπίχλα και φθορά χεχεχε
FLY LOW HIT HARD

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #63 στις: Αυγούστου 24, 2009, 03:19:22 μμ »
Φίλοι μου μπορώ να πώ ότι το ταλαιπωρημένο Hurry τελείωσε τώρα του περνάω και την αντενούλα του από ζεσταμένο και τεντωμένο πλαστικό.

Σας παραθέτω φώτος το ξέρω δεν είναι ότι καλήτερο αλλά με τα decals να με έχουν ξενερώσει η φάση της παλαίωσης υπερτονίστηκε.Απλά από το να το πετάξω προτίμησα να το τελειώσω προσπαθώντας να το σουλουπώσω.Αυτά!!Πάμε στο επομένο!!!Πάντως ο αερογράφος διπλής λειτουργίας είναι άλλη φάση!!!!

Click to see the original size.    Click to see the original size.
Click to see the original size.
FLY LOW HIT HARD

• Scale 1/48
  • *
  • Γιάννης
« Απάντηση #64 στις: Αυγούστου 24, 2009, 03:52:37 μμ »
!Πάντως ο αερογράφος διπλής λειτουργίας είναι άλλη φάση!!!!
ʼντε ξεκίνα το επόμενο και μην κολλάς σε μικροαποτυχίες που δεν φταις εσύ  ::icon_thumright::.Πάντως και πάλι συγχαρητήρια που παρ'όλο το ευτράπελο που έπαθες το ολολήρωσες.

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #65 στις: Αυγούστου 24, 2009, 04:16:49 μμ »
Ευχαριστώ πολύ!!Είδη τελειώνω και ένα δεύτερο μοντέλο Α'ΠΠ στην 1/72 θα το δείτε σύντομα!!
FLY LOW HIT HARD

• Scale 1/48
  • *
  • Γιάννης
« Απάντηση #66 στις: Αυγούστου 24, 2009, 04:27:48 μμ »
Χε χε έχεις ανοίξει ζώνη παραγωγής μοντέλων βλέπω.Μπράβο πάντα τέτοια εύχομαι  ::eusa_clap:: ::salut::

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #67 στις: Αυγούστου 24, 2009, 05:00:16 μμ »
Όταν έχεις να μοντελάρεις σχεδόν 3 χρόνια λόγω έλλειψης χρόνου πίστεψε με η όρεξη είναι τεράστια!!!
FLY LOW HIT HARD

• Scale 1/48
  • *
  • Γιάννης
« Απάντηση #68 στις: Αυγούστου 24, 2009, 05:03:08 μμ »
Φίλε μου ακριβώς από την ίδια νόσο πάσχουμε μόνο που εγώ είχα να πιάσω κοπίδι εδώ και τουλάχιστον 8 χρόνια.Σε καταλαβαίνω απόλυτα.  :mrgreen:

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #69 στις: Αυγούστου 24, 2009, 05:09:18 μμ »
Τελικά αρχίζω να πιστεύω ότι η καλύτερη δουλειά είναι να είσαι εισοδηματίας χεχεχε Έτσι έχεις πού χρόνο για να μοντελάρεις και πάνω απ όλα δεν έχει άγχος που είναι και η μάστιγα του αιώνα !!!Αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία και φυσικά Off topic  :lol: :lol: :lol: 
FLY LOW HIT HARD

• Scale 1/48
  • *
  • Γιάννης
« Απάντηση #70 στις: Αυγούστου 24, 2009, 05:13:46 μμ »
Spoiler (hover to show)

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #71 στις: Αυγούστου 25, 2009, 04:09:21 πμ »
Nα σε ρωτήσω  γουστάρεις AE86 Hachiroku???Και Initial D??
FLY LOW HIT HARD

• Scale 1/48
  • *
  • Γιάννης
« Απάντηση #72 στις: Αυγούστου 25, 2009, 03:08:19 μμ »
Spoiler (hover to show)

Tags: